تیتر امروز

گزینه‌های اصولگرا‌های تندرو برای حذف قالیباف
چه کسی رئیس مجلس دوازدهم خواهد شد؟ دیدار گزارش می‌دهد:

گزینه‌های اصولگرا‌های تندرو برای حذف قالیباف

محمدباقر قالیباف گرچه نفر اول انتخابات مجلس دوازدهم از تهران نشد، اما همچنان انتظار دارد که در مقام شیخ مکلای جریان اصولگرا، در جایگاه خود ابقا شود، گزینه‌های دیگری نیز برای ریاست بر مجلس مطرح...
آینده معماری؛ از دانشگاه تا کف بازار کار
دیدار نخستین برنامه از "پریسکوپ" را منتشر می‌کند

آینده معماری؛ از دانشگاه تا کف بازار کار

با توجه به طیف گسترده علاقه مندی‌ها در دهه‌های اخیر در زمینه‌های شغلی و به طبع سردرگمی و عدم آگاهی نسل نوجوان و جوان (نسل Z) نسبت به آینده، بازار کار، میزان درآمد، جایگاه شغلی و اجتماعی هر حرفه...
حمله اسرائیل به ایران: محدود، اما حاوی پیام مهم
از چشم جهان (۱۴۶)

حمله اسرائیل به ایران: محدود، اما حاوی پیام مهم

پس از تنش‌های شدید اخیر میان تهران و تل‌آویو که با حمله مستقیم ایران و پاسخ محدود اسرائیل در اصفهان همراه بود، نویسندگان نشریه نیویورک تایمز آمریکا در گزارشی به این موضوع حساس در خاورمیانه پرداختند...

حق شناس: تغییر نام تابلوی نوفل لوشاتو به نوعی امام زدایی می‌شود

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران گفت: نامگذاری خیابان نوفل‌لوشاتو نمادی از امام خمینی (ره) و انقلاب اسلامی است و به نظرم تغییر این نام نبایدصورت گیرد.

کد خبر: ۷۴۵۰۲
۱۰:۱۵ - ۰۸ آبان ۱۳۹۹
حق شناس: تغییر نام تابلوی نوفل لوشاتو به نوعی امام زدایی می‌شود
 
دیدارنیوز - محمدجواد حق شناس، رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران در گفتگو با فارس درباره راه اندازی پویش تغییر نام خیابان نوفل لوشاتو به محمد رسول الله (ص) به دنبال هتک حرمت به ساحت مقدس حضرت محمد رسول الله (ص) و اسلام اظهار داشت: نام حضرت محمد (ص) در بسیاری از کوچه‌ها و خیابان‌های پایتخت وجود دارد و در بیش از ۱۰ موقعیت از تهران نام ایشان لحاظ شده است.

وی افزود: نامگذاری خیابان نوفل لوشاتو نمادی از امام خمینی (ره) و انقلاب اسلامی است و به نظرم تغییر این نام به نوعی امام زدایی محسوب می‌شود و نبایدصورت گیرد.

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران تصریح کرد: شورای شهر تهران این آمادگی را دارد تا با همکاری شهرداری از پیشنهادات شهروندان در نامگذاری معابر و خیابان‌ها و یا ایجاد نماد حضرت رسول الله (ص) و رحمت و مهربانی ایشان اقدامات لازم را نجام دهد و طرح‌های پیشنهادی برای ساخت نماد را بررسی و کمیسیون فرهنگی و اجتماعی از این موضوع استقبال خواهد کرد.

حق شناس گفت: از ابتدای شورای پنجم تا کنون حدود ۵۰۰ نامگذاری خیابان، معابر و همچنین اماکن عمومی پایتخت انجام گرفته که بیش از ۴۰ درصد آن مربوط به نام شهدا بوده است.

وی در پاسخ به این پرسش که سرانجام شماره گذاری خیابان‌های پایتخت به کجا رسید؟ گفت: این موضوع طرحی کلان و بزرگ نیاز دارد ما سعی کردیم در شورای پنجم اقداماتی انجام دهیم تا از تکرار نام‌ها به دلیل مشکل در پیدا کردن آدرس و اختلال در فضای پستی پرهیز شود.

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران بیان داشت: برخی از نام‌ها برای خیابان‌ها و معابر چندین مرتبه در تهران تکرار شده و حتی تعدادی از اسامی تا ۶۰۰ بار هم در خیابان ها، کوچه‌ها و اماکن عمومی تهران تکرار شده است.
 
منبع: مهر
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی