تیتر امروز

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.

فوت و فن‌های درست کردن پاستیل خانگی

در گزارش زیر طرز تهیه پاستیل خانگی را به شما آموزش می‌دهیم.

کد خبر: ۷۴۲۸۱
۱۳:۰۲ - ۰۵ آبان ۱۳۹۹
 
دیدارنیوز ـ پاستیل یکی از محبوب‌ترین تنقلات برای بچه‌ها و البته اغراق نیست اگر بگوییم بیشتر برای بزرگتر‌هاست. پاستیل را در طعم‌ها و شکل‌های مختلف می‌توانید به صورت فله یا بسته‌ای از بازار و فروشگاه‌های زنجیره‌ای و سوپرمارکت‌ها تهیه کنید، اما خبر خوب این است که درست کردن پاستیل خانگی هم کار بسیار ساده‌ای است. شما می‌توانید پاستیل خانگی را به راحتی در انواع طعم‌ها از نوشابه‌ای گرفته تا میوه‌ای و … درست کنید. برای درست کردن پاستیل خانگی هم می‌توانید از گلوکز استفاده کنید و هم گلوکز را حذف کنید. طرز تهیه پاستیل خانگی در طعم‌های مختلف با پودر ژله و بدون گلوکز یا با گلوکز را در ادامه بخوانید.
 
مواد لازم
 
پودر ژله: ۱ بسته (با طعم دلخواه خودتان)
 
پودر ژلاتین: ۲ قاشق غذاخوری
 
گلوکز: ۲ قاشق غذاخوری
 
شکر: ۲ قاشق غذاخوری
 
آب سرد: ½ لیوان فرانسوی دسته‌دار
 
طرز تهیه
 
طرز تهیه پاستیل خانگی در طعم‌های مختلف با پودر ژله و بدون گلوکز
 
برای درست کردن پاستیل خانگی ابتدا باید پودر ژله، ژلاتین و آب سرد را با هم مخلوط کنید. وقتی که ژلاتین و پودر ژله کاملا در آب سرد حل شدند شکر و گلوکز را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
 
مخلوط به دست آمده را به روش بنماری روی بخاری کتری یا سماور قرار دهید و مرتب هم بزنید تا رنگ ژله شفاف شود و کف سفیدی روی آن تشکیل شود. حتما این کف سفید از روی ژله بردارید تا رنگ پاستیل‌ها را کدر نکند. وقتی که مایه پاستیل یکدست و روان شد آن را از روی حرارت بردارید.
بهتر است پاستیل را با قالب سیلیکونی درست کنید. برای این کار کف و دیواره‌های قالب سیلیکونی را با کمی روغن مایع چرب کنید و مایه ژله‌ای پاستیل را در قالب‌های سیلیکونی بریزید. قالب را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال و سپس ۱۵ دقیقه در فریزر بگذارید.
 
سپس پاستیل‌ها را از قالب سیلیکونی جدا کنید. اگر قالب را کمی چرب کرده باشید پاستیل به راحتی از قالب جدا می‌شوند. ممکن است در ابتدا پاستیل‌ها کمی چسبناک باشند، اما اگر به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید دقیقا پاستیل بازاری خواهید داشت.
 
فوت و فن‌های طرز درست کردن پاستیل خانگی
 
*به مایه پاستیل می‌توانید گلوکز اضافه نکنید، اما در آن صورت نباید انتظار یک پاستیل حرفه‌ای داشته باشید. گلوکز باعث حالت کشسانی پاستیل می‌شود و حتما باید اضافه شود. اگر می‌خواهید پاستیل بدون گلوکز درست کنید باید به همان میزان عسل اضافه کنید که البته باز هم آن حالت کشسانی را به پاستیل نمی‌دهد.
 
*پاستیل خانگی را در ظرف درب‌دار به مدت یک ماه می‌توانید در یخچال نگهداری کنید.
 
*برای درست کردن پاستیل نوشابه‌ای، پاستیل با آب پرتقال یا پاستیل ترش با آب لیموترش می‌توانید به جای پودر ژله از این نوشابه، آب پرتقال یا آب لیموترش یا هر میوه ترش دیگری مثل انواع توت و بری و آب انار یا آب آلبالو استفاده کنید. در این صورت باید مقدار بیشتری پودر ژلاتین استفاده کنید.
 
*گلوکز مایع و قالب سیلیکونی را از مغازه‌های فروش لوازم قنادی تهیه کنید.
 
 
منبع: مجله کوروش
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور