تیتر امروز

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.

توزیع بیش از ۱۰ هزار ماسک در میان مردم توسط پلیس

سردار رحیمی گفت: پلیس این آمادگی را دارد که به صورت کامل در مناطقی که مسائل بهداشتی کمتر رعایت می‌شود، حضوری فعال‌تر داشته باشد.

کد خبر: ۷۳۷۲۸
۱۳:۴۶ - ۲۷ مهر ۱۳۹۹
دیدارنیوز - سردار حسین رحیمی، رییس پلیس تهران بزرگ در مراسم تجلیل از شهدای عرصه سلامت ناجا گفت: هم افزایی بین تلاشگران عرصه سلامت و مدافعان امنیت کشور  وجود دارد. دو نعمت ارزشمند که همواره ممکن است به آن توجه نداشته باشیم و از اساسی‌ترین نعمت‌ها باشد سلامت و امنیت است و تا زمانی که دچار بیماری نشویم قدر و قیمت سلامت را نمی‌دانیم.تا زمانی که دچار ناامنی نشویم نمی‌دانیم چه زحمتی برای امنیت کشیده می‌شود. دشمنان این نظام همواره در تلاش هستند امنیت این کشور را دچار خدشه کنند که به لطف خدا با تلاش همه افرادی که در عرصه امنیت تلاش می‌کنند بی نتیجه مانده است.

رییس پلیس تهران بزرگ خاطرنشان کرد: با شیوع بیماری کرونا مشخص شد تلاشگران عرصه سلامت چگونه در این زمینه درخشیده‌اند به ویژه مدیران و فرماندهان عرصه سلامت به صورت شبانه روزی در این بخش تلاش کرده‌اند و به عنوان شهروند از همه آنها تشکر می‌کنیم.

وی ادامه داد: پلیس نیز از روزهای اول در کنار تلاشگران عرصه بهداشت بود و جلوی احتکار اقلام بهداشتی را گرفتیم. در بحث فاصله گذاری اجتماعی بعد از دستگاه سلامت به عنوان دستگاه متولی تامین امنیت در این عرصه وارد شدیم و ۱۴ ورودی خروجی استان تهران را در ایام عید به شدت تحت نظر داشتیم تا جلوی سفرها را بگیریم.

سردار رحیمی خاطرنشان کرد: براساس مصوبه ستاد ملی تمام و کمال در خدمت بخش سلامت هستیم و تمام توان پلیس را برای اجرای این دستورالعمل‌ها می‌گذاریم. در هفته اول قرار شد پلیس راهنمایی و رانندگی پلیس مترو، پلیس راه، پلیس پیشگیری به صورت تذکر لسانی با مردم برخورد کنند و 67 هزار و 186 مورد تذکر لسانی انجام دادیم.

وی با اشاره به توزیع نزدیک ۴ هزار ماسک نیز بین شهروندان در این مدت تصریح کرد: بیش از ده هزار ماسک امروز به همراه یک شاخه گل در اولین روز هفته ناجا توزیع خواهیم کرد.

وی با اشاره به اینکه در این مدت که محدودیت ها دوباره اعمال شده ۲۷۵ مورد پلمب صورت گرفته است گفت: بر خود واجب می‌دانیم دوشادوش ستاد فرماندهی مقابله با کرونا قدم برداریم و بین بخش امنیت و سلامت هم افزایی ایجاد شود.

رئیس پلیس پایتخت با بیان اینکه سعی ما بر این است برخوردهای ارشادی در چند روز آینده در تهران انجام شود، گفت: اما اعمال جریمه‌ها هم در تهران توسط پلیس‌های تخصصی در تهران اجرا خواهد شد.

وی گفت: جاهایی که کمترین رعایت صورت می‌گیرد شناسایی و جریمه و سخت‌گیری‌ها از آنجا شروع خواهد شد

سردار رحیمی گفت: پلیس این آمادگی را دارد که به صورت کامل در مناطقی که مسائل بهداشتی کمتر رعایت می‌شود حضوری فعال‌تر داشته باشد.

رئیس پلیس پایتخت گفت: از شهروندان درخواست می‌کنیم به دلیل آلودگی‌ هوا ترددها را کنترل کنند و برای ضرورت‌ها از خانه خارج شوند.تمامی رده‌های پلیس پای کار آمدند و قدمی عقب نشینی نمی‌کند.
 
منبع: مهر
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور