تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...

موافقت مجلس با یک فوریت طرح حمایت مالی از افشاگران فساد

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با تقاضای بررسی طرح حمایت مالی از افشاگران فساد به صورت یک فوریتی موافقت کردند.

کد خبر: ۷۳۷۱۹
۱۲:۳۶ - ۲۷ مهر ۱۳۹۹
دیدارنیوز - نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جریان جلسه علنی امروز (یکشنبه) مجلس تقاضای عده ای از نمایندگان برای بررسی طرح حمایت مالی از افشاگران فساد به صورت دو فوریتی را بررسی کرده و با آن مخالفت کردند. در نهایت نمایندگان با 175 رای موافق با بررسی این طرح به صورت یک فوریت موافقت کردند.

روح الله نجابت به عنوان نماینده متقاضیان بررسی این طرح به صورت دو فوریت بیان کرد: در تیرماه سال جاری 150 تن از نمایندگان دو فوریت بررسی این طرح را امضاء کردند. مقام معظم رهبری در دیداری که چند روز بعد در هفتم تیرماه با اعضای قوه قضاییه داشتند تاکید کردند مردم می توانند به قوه قضاییه کمک کنند. شما با فساد مبارزه می کنید و مردم نیز با گزارش های خود می توانند در این مسیر شما را یاری دهند. شما می توانید از گزارش هایی که مردم به شما می دهند استفاده کنید. این طرح که حمایت مالی از افشاگران فساد یا سوت زنی نام دارد می تواند مشوقی برای افشاگران باشد. 

وی در ادامه اظهار کرد: قوه قضاییه کارهای مثبتی برای مبارزه با فساد انجام داده است و سامانه ای را سازمان بازرسی کل کشور تهیه کرده است، اما واقعیت این است که با سامانه ها و دستورالعمل ها نمی توان جلوی فساد را گرفت. ما در این طرح مشوق هایی را برای افشاگران فساد در نظر گرفته ایم و حمایت مالی از افرادی که فساد را افشا کند صورت می گیرد. هر فردی که در هر کجایی از تخلفی مطلع شود با اعلام آن از تشویق مالی برخوردار می شود. پیش نویس این طرح تهیه شده و به هیات رییسه ارجاع داده شده است. از نظرات مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی و هیات رییسه مجلس و شورای نگهبان نیز در آن استفاده شده است. 

نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: نمایندگان قبل از ورود به مجلس به مردم قول دادند تا از هیچ تلاشی برای مبارزه با فساد کوتاه نکنند. این طرح نیز یک ابزاری است برای مشارکت مردم در مبارزه با فساد. 
 
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها