تیتر امروز

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با استاد پیشین دانشگاه جرج تاون از واشینگتن

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ شیرین هانتر، استاد برجسته و پیشین دانشگاه جرج تاون و تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی رفته و موضوعات مختلف از تحولات ونزوئلا، سند ملی ایالات متحده، مذاکره ایران...
مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.

شریعتمداری: ۱۲۵ هزار خانوار نابینایان مشمول دریافت مستمری ماهیانه هستند

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در خصوص مستمری افراد دارای معلولیت بینایی گفت: ۱۲۵ هزار خانوار نابینایان در کشور مشمول دریافت مستمری ماهیانه هستند که مبلغ آن از ۵۳ هزار تومان به ۲۰۰ هزار تومان و برای خانوارهای ۵ نفره به ۶۰۰ هزار تومان افزایش یافته است که معتقدیم این مبلغ نیز با شرایط مطلوب مورد نظر فاصله دارد که امیدواریم با پیگیری‌های صورت گرفته منابع مالی بیشتری به این موضوع اختصاص یابد.

کد خبر: ۷۳۵۵۲
۰۹:۱۰ - ۲۴ مهر ۱۳۹۹
شریعتمداری: ۱۲۵ هزار خانوار نابینایان مشمول دریافت مستمری ماهیانه هستند
 
دیدارنیوز - محمد شریعتمداری- وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در مراسمی که به مناسبت روز جهانی نابینایان و روز جهانی عصای سفید برگزار شد ضمن گرامیداشت روز جهانی ایمنی عصای سفید و تبریک به فعالان جامعه نابینایان گفت: جامعه نابینایان که ۲۳۰ هزار نفر جمعیت دارند که ۱۳۰ هزار نفر مرد و ۷۳ هزار نفر زن هستند و یکی از فرهیخته ترین و اندیشمندترین جوامع ما در عرصه های علمی بشمار می آیند.

شریعتمداری با اشاره به اینکه در حوزه قانونگذاری برای افراد دارای معلولیت فعالیت های خوبی در کشور صورت گرفته و مشکلی در این بخش نداریم، افزود: موضوعات مطرح شده و عمده مشکلات جامعه معلولان به دلیل عدم اجرای قوانین است که نظارت و پیگیری جدی را می طلبد که با تشکیل شورای نظارت بر قانون جامع حمایت از افراد دارای معلولیت بخش زیادی از مشکلات مرتفع خواهد شد.

وی ادامه داد: اصلاح برخی قوانین و مقررات در حوزه افراد دارای معلولیت در کارگروهی با حضور انجمن های مردم نهاد و کارشناسان سازمان بهزیستی مورد بررسی قرار گیرد.

وی در خصوص کمک هزینه معیشت افراد دارای معلولیت گفت: پرداخت کمک هزینه معیشت به معلولان فاقد شغل و درآمد که دهک‌های یک تا سه باشند منابع مالی زیادی را احتیاج دارد که با مذاکرات صورت گرفته با سازمان برنامه و بودجه امیدواریم در جهت تامین مالی آن قدم های موثری برداشته شود.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از بودجه ۳۰ هزار میلیاردی برای اجرای کامل قانون جامع حمایت از افراد دارای معلولیت خبر داد و گفت: تامین یکجای این بودجه برای دولت مشکل خواهد بود ولی باید از بودجه گذشته فاصله بگیریم و اقدام جدی برای دریافت تخصیص بودجه ۱۰۰ درصدی سال ۱۳۹۹ و دریافت کمک از محل سایر اعتبارات در بودجه سال ۱۴۰۰ پیش‌بینی شود.

شریعتمداری به ایفای نقش مسئولیت اجتماعی بنگاه‌های اقتصادی اشاره و تصریح کرد: از پتانسیل بنگاه‌های اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اولویت تامین هزینه‌های افراد دارای معلولیت بهره‌گیری شود.

وی از مشکلات موجود در جریان توزیع وسایل و تجهیزات توانبخشی گفت و افزود: برای تامین بلندمدت اعتبارات مورد نیاز تجهیزات توانبخشی می‌توان از توان خیرین و معلولان با تاسیس صندوق‌های حمایتی در بخش‌های گوناگون کشور با حمایت دولت بهره گرفت که افراد دارای معلولیت می‌توانند اداره‌کننده این صندوق ها باشند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به فعالیت فدراسیون‌های جانبازان و معلولین، نابینایان و ناشنوایان در ورزش معلولان اشاره کرد و گفت: طبق ماده ۸ قانون جامع حمایت از افراد دارای معلولیت مددجویان سازمان بهزیستی و معلولان می توانند از خدمات مراکز ورزشی دولتی، شهرداری‌ها  و دهیاری‌ها و مراکز متعلق به وزارت رفاه به صورت رایگان استفاده کنند و فدراسیون‌های دیگر نیز موظفند فعالیت‌هایی در فدراسیون خود در جهت تقویت و گسترش ورزش معلولان اختصاص دهند.

وی ادامه داد: با مذاکرات سازمان بهزیستی کشور و وزارت ورزش و جوانان برای حل مشکلات ورزش افراد دارای معلولیت تفاهمنامه‌ای در ابتدای آبان‌ماه منعقد خواهد شد.

شریعتمداری درباره مسکن معلولان نیز گفت: ۱۳۰ هزار واحد مسکونی از ابتدای فعالیت سازمان بهزیستی تاکنون ساخته شده که ۲۸ هزار واحد آن در ۲۰ ماهه اخیر آماده واگذاری شده است و برای ۲۰ هزار مسکن روستایی با بنیاد مسکن برای پنج هزار مسکن سیلزدگان با بسیج سازندگی و برای ساخت یک هزار و ۵۰۰ واحد مسکن افراد دارای معلولیت شدید و خیلی شدید با قرارگاه خاتم‌الانبیا تفاهمنامه امضا شده است که بخش عمده‌ای از نیاز مسکن معلولان تامین می‌شود.

وی از شروع طرح‌های جدید برای ۴ هزار خانوار نیازمند مسکن در سازمان بهزیستی خبر داد و افزود: برای مسکن خانوارهای دارای دو معلول به بالا از ۱۴ هزار خانوار شناسایی شده ۹۵۰۰ خانوار مسکن دریافت کرده‌اند و ۳۵۰۰ واحد تا پایان سال تحویل می‌شود و ۱۳۰۰ واحد مسکن نیز کار ساخت آن آغاز شده است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از پرداخت بدهی ۳۰ میلیاردی بهزیستی به دانشگاه آزاد گفت و افزود: با تخفیف ۲۰ درصدی دانشگاه آزاد به مددجویان سازمان بهزیستی مشکلی در پرداخت شهریه مددجویان وجود ندارد و با راه‌اندازی سامانه دانشجویی سازمان بهزیستی و ارتباط آن با سامانه دانشگاه آزاد پرداخت شهریه‌ها با سرعت بیشتری انجام خواهد شد.

شریعتمداری در خصوص مستمری افراد دارای معلولیت بینایی گفت: ۱۲۵ هزار خانوار نابینایان در کشور مشمول دریافت مستمری ماهیانه هستند که مبلغ آن از ۵۳ هزار تومان به ۲۰۰ هزار تومان و برای خانوارهای ۵ نفره به ۶۰۰ هزار تومان افزایش یافته است که معتقدیم این مبلغ نیز با شرایط مطلوب مورد نظر فاصله دارد که امیدواریم با پیگیری‌های صورت گرفته منابع مالی بیشتری به این موضوع اختصاص یابد.

وی در پیشنهادی به سازمان بهزیستی گفت: با تجربه خوب ورود استارتاپ‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان و ورود فکر و اندیشه جوان در سازمان بازنشستگی کشوری از توان دانش‌بنیان‌ها به ویژه فرهیختگان دارای معلولیت و دانشگاهیان برای رسیدن به راه‌های میان‌بر برای رفع مشکلات معلولان بهره برداری شود.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل، وی در پایان گفت: خبر خوش آن که ۱۰۰ دستگاه برجسته نگار هوشمند و ۳۰۰ نسخه قرآن بریل چاپ شده در مرکز نابینایان رودکی که به همت سازمان بهزیستی تهیه شده در اختیار نابینایان قرار خواهد گرفت.
 
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۰۷ دی
امروز يکشنبه ۰۷ دی
امروز يکشنبه ۰۷ دی
امروز يکشنبه ۰۷ دی