تیتر امروز

گزینه‌های اصولگرا‌های تندرو برای حذف قالیباف
چه کسی رئیس مجلس دوازدهم خواهد شد؟ دیدار گزارش می‌دهد:

گزینه‌های اصولگرا‌های تندرو برای حذف قالیباف

محمدباقر قالیباف گرچه نفر اول انتخابات مجلس دوازدهم از تهران نشد، اما همچنان انتظار دارد که در مقام شیخ مکلای جریان اصولگرا، در جایگاه خود ابقا شود، گزینه‌های دیگری نیز برای ریاست بر مجلس مطرح...
آینده معماری؛ از دانشگاه تا کف بازار کار
دیدار نخستین برنامه از "پریسکوپ" را منتشر می‌کند

آینده معماری؛ از دانشگاه تا کف بازار کار

با توجه به طیف گسترده علاقه مندی‌ها در دهه‌های اخیر در زمینه‌های شغلی و به طبع سردرگمی و عدم آگاهی نسل نوجوان و جوان (نسل Z) نسبت به آینده، بازار کار، میزان درآمد، جایگاه شغلی و اجتماعی هر حرفه...
حمله اسرائیل به ایران: محدود، اما حاوی پیام مهم
از چشم جهان (۱۴۶)

حمله اسرائیل به ایران: محدود، اما حاوی پیام مهم

پس از تنش‌های شدید اخیر میان تهران و تل‌آویو که با حمله مستقیم ایران و پاسخ محدود اسرائیل در اصفهان همراه بود، نویسندگان نشریه نیویورک تایمز آمریکا در گزارشی به این موضوع حساس در خاورمیانه پرداختند...

حمله موشکی نیرو‌های ارمنستان به دومین شهر بزرگ آذربایجان

نیرو‌های ارمنستان امروز (یکشنبه) شهر "گنجه" دومین شهر بزرگ جمهوری آذربایجان در ۳۴۸ کیلومتری غرب باکو و چند شهر دیگر این کشور را مورد حملات موشکی قرار دادند.

کد خبر: ۷۲۷۵۳
۱۴:۴۰ - ۱۳ مهر ۱۳۹۹

دیدارنیوز ـ به گزارش منابع جمهوری آذربایجان، "حکمت حاجی اف" مشاور رییس جمهوری آذربایجان امروز اعلام کرد که شهر گنجه از خاک ارمنستان مورد حملات موشکی قرار گرفته است.
 
 وی اظهار داشت: نیرو‌های ارمنستان همچنین شهرستان‌های "ترتر"، "هورادیز" و "فضولی" جمهوری آذربایجان را مورد حمله موشکی قرار دادند که این حملات خساراتی به واحد‌های مسکونی و اقتصادی وارد کرده است.
 
 به گفته حاجی اف، نیرو‌های جمهوری آذربایجان نیز برای جلوگیری از این حملات دست به اقدام پیشگیریانه زدند.
 
در این حال، دادستان کل جمهوری آذربایجان در گزارشی اعلام کرد که بر اثر حملات موشکی نیرو‌های ارمنستان به مناطق مسکونی واقع در نزدیکی محل عملیات نظامی در هفت روز گذشته در مجموع ۲۲ غیرنظامی جان باخته و ۷۴ نفر دیگر نیز مجروح شده اند.
 
بامداد یکشنبه ششم مهرماه جاری درگیری میان نظامیان ارمنستان و جمهوری آذربایجان در مرز‌های مشترک دو کشور از سرگرفته شد و وزارت دفاع جمهوری آذربایجان با صدور بیانیه‌ای نیرو‌های ارمنستان را آغاز کننده درگیری و نخست وزیر ارمنستان نیز جمهوری آذربایجان را آغاز کننده حمله دانست.
 
پس از درگیری‌های نظامی چند روزه ماه جولای (اواسط تیر) بین نیرو‌های جمهوری آذربایجان و ارمنستان که منجر به تلفات جانی از هر دو طرف شد، جنگ لفظی و برخی تحرکات دیپلماتیک به تنش در منطقه قفقاز دامن زد و بروز برخورد نظامی میان این دو کشور را قابل پیش‌بینی کرده بود.
 
 در سال ۱۹۹۴ میلادی، به دنبال درگیری‌های چهارساله نظامی دو کشور، برخی دولت‌های اروپایی و منطقه برای پایان دادن به منازعات ارضی میان باکو و ایروان وارد عمل شدند و سرانجام با میانجیگری گروه مینسک سازمان امنیت و همکاری اروپا، آتش‌بس میان طرفین مناقشه برقرار شد، اما تلاش‌های بین‌المللی برای حل مسالمت‌آمیز این مناقشه تا به امروز نتیجه‌ای نداشته است.
 
منبع: ایرنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی