تیتر امروز

ترامپ: بمباران ايران شبیه بمباران اتمی به ژاپن بود/ زیباکلام: مرگ بر آمریکا جزو آرمان‌های انقلاب نبود/ بحران اقتصادی گریبانگیر رسانه‌های مستقل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: بمباران ايران شبیه بمباران اتمی به ژاپن بود/ زیباکلام: مرگ بر آمریکا جزو آرمان‌های انقلاب نبود/ بحران اقتصادی گریبانگیر رسانه‌های مستقل

این صد و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
فاتح برائی: ناترازی ۱۲ میلیون لیتری در تولید بنزین/ زیان دو میلیارد دلاری از صادرات گاز مایع؛ چه کسی پاسخگوست؟
گفت و گوی دیدار در برنامه دیدار اقتصادی با کارشناس حوزه انرژی

فاتح برائی: ناترازی ۱۲ میلیون لیتری در تولید بنزین/ زیان دو میلیارد دلاری از صادرات گاز مایع؛ چه کسی پاسخگوست؟

دیدار اقتصادی در یکی دیگر از برنامه‌ها به سراغ فاتح برائی، کارشناس حوزه انرژی رفت. او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد: تفاوت نرخ صادراتی گاز مایع با نرخ واردات بنزین، کشور را متحمل زیان ۲ میلیارد دلار...
افشار سلیمانی: اگر مستقیما با آمریکا مذاکره می‌کردیم، شاید جنگ ۱۲ روزه هم اتفاق نمی‌افتاد/ باید مشکلات‌مان با آمریکا را قبل از هفتم اکتبر حل می‌کردیم/ پکن و مسکو، هیچ‌گاه سمت ما نایستاده و نخواهند ایستاد
در گفتگوی دیدارنیوز با سفیر پیشین ایران در باکو مطرح شد

افشار سلیمانی: اگر مستقیما با آمریکا مذاکره می‌کردیم، شاید جنگ ۱۲ روزه هم اتفاق نمی‌افتاد/ باید مشکلات‌مان با آمریکا را قبل از هفتم اکتبر حل می‌کردیم/ پکن و مسکو، هیچ‌گاه سمت ما نایستاده و نخواهند ایستاد

ما باید با آمریکا به صورت مستقیم مذاکره کنیم. باید همه مسائل را روی میز گذاشته و به سمت حل همه مسائل با آن حرکت کنیم. پکن و مسکو هیچ‌گاه سمت ما نایستاده و نخواهند ایستاد. آنها به دنبال منافع...

کمالوندی: تحریم مقامات سازمان انرژی اتمی تاثیری بر روند فعالیت‌های هسته‌ای ندارد

کمالوندی، معاون و سخنگوی سازمان انرژی اتمی قرار گرفتن نام خود و چند تن از مقامات سازمان انرژی اتمی در لیست تحریم‌های آمریکا را اقدامی بی اثر خواند و گفت: این اقدام نمایشی و با هدف فضاسازی رسانه‌ای انجام گرفته و هیچ گونه تاثیری در روند فعالیت‌های سازمان انرژی اتمی ایران ندارد.

کد خبر: ۷۱۸۸۳
۰۸:۴۰ - ۰۱ مهر ۱۳۹۹
کمالوندی: تحریم مقامات سازمان انرژی اتمی تاثیری بر روند فعالیت‌های هسته‌ای ندارد
 
دیدارنیوز - بهروز کمالوندی با اشاره به درج نام پنج تن از افراد و مقامات سازمان انرژی اتمی در لیست جدید تحریم‌های آمریکا اظهار کرد: این اقدام آمریکا هیچ تاثیری در روند فعالیت‌های هسته‌ای سازمان انرژی اتمی ندارد و بیشتر برای فضاسازی رسانه‌ای است.

وی گفت: برخی افراد معرفی شده مرتبط با سازمان انرژی اتمی قبلا نیز تحت تحریم آمریکا بودند. به علاوه اگر آمریکا مدعی بازگرداندن تحریم‌های گذشته است چه نیازی داشت که این اسامی را جداگانه در لیست تحریم قرار دهد؟! این رفتار نشان می‌دهد بیشتر از آنکه این اقدام به منظور تاثیرگذاری بر روند کار هسته‌ای ایران انجام شده باشد، برای فرار آمریکا از شکست‌های پی در پی سیاسی در صحنه بین‌المللی و انزوای بین‌المللی بعد از تلاش‌های بی فرجامش برای بازگردندان تحریم‌های بین‌المللی طراحی شده باشد.

وی در پاسخ به اینکه آمدن نام شما در لیست تحریم آمریکا چه تاثیری بر روند کار یا سفرها و غیره می‌گذارد؟ اظهار کرد: سفرها و کارهای ما متاثر از این موضوع نیست چرا که اساسا کار ما ارتباطی با آمریکا نداشته و هیچیک از ما حساب بانکی در این کشور و اصولا در خارج از کشور نداریم.

معاون امور بین‌الملل، حقوقی، مجلس و سخنگوی سازمان انرژی اتمی در پاسخ به اینکه برنامه هسته‌ای ایران با وجود تحریم‌ها و محدودیت‌های ایجاد شده از جمله از طریق قطعنامه‌های شش گانه تعلیق شده در گذشته چه پیشرفت‌های داشته است؟ گفت: شرایط صنعت هسته‌ای کشورمان با وجود محدودیت‌های هسته‌ای ایجاد شده توسط قطعنامه‌های تعلیق شده با آنچه امروز در صنعت هسته‌ای شاهد هستیم، بسیار فاصله دارد. آمریکا سعی دارد به هر شکلی این روند و پیشرفت را از بین برده یا کند نماید اما موفق نمی‌شود. اساسا آمریکا در حوزه هسته‌ای هیچگونه همکاری با ایران نداشته است که حالا با تحریم‌های مورد ادعایش، آن همکاری‌ها از بین برود!

کمالوندی خاطرنشان کرد: در دو سال گذشته که آمریکا از برجام خارج شده است اقدامات زیادی برای اعمال محدودیت بر روند فعالیت هسته‌ای ایران انجام داد، مثلا در رابطه با آب سنگین تلاش کرد تا مانع صادرات این محصول شود اما در این مدت ایران موفق به فروش آب سنگین و تولید آن به طور همزمان شده است. از این رو معتقدم آمریکا هر کاری در توانش بوده انجام داده است اما این اقدامات بر روند فعالیت‌های هسته‌ای ایران تاثیری نداشته است.

معاون رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: کارها در صنعت هسته‌ای رو به جلو در حرکت است و اقدامات آمریکا به واقع اثری بر این روند ندارد و این یک حقیقت است و شعار نیست.
 
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۰ تير
امروز جمعه ۲۰ تير
امروز جمعه ۲۰ تير
امروز جمعه ۲۰ تير