تیتر امروز

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با استاد پیشین دانشگاه جرج تاون از واشینگتن

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ شیرین هانتر، استاد برجسته و پیشین دانشگاه جرج تاون و تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی رفته و موضوعات مختلف از تحولات ونزوئلا، سند ملی ایالات متحده، مذاکره ایران...
مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.

رئیس سازمان سنجش خبر داد: کنکور ۱۴۰۰ براساس نظام جدید متوسطه برگزار می‌شود

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: با توجه به میزان شرکت کنندگان در کنکور و پوشش محتوای دروس نظام جدید متوسطه، کنکور ۱۴۰۰ بر اساس نظام جدید متوسطه برگزار شده و سئوالی از نظام قدیم طرح نمی‌شود.

کد خبر: ۷۱۴۳۹
۱۵:۰۵ - ۲۵ شهريور ۱۳۹۹

دیدارنیوز ـ دکتر ابراهیم خدایی درباره تقاضای تمدید نظام قدیم آموزش متوسطه در طرح سوالات کنکور سراسری سال ۱۴۰۰ گفت: بررسی ما نشان می‌دهد که افرادی متقاضی تمدید نظام قدیم در کنکور هستند که تاکنون حداقل سه بار در کنکور با سوالات نظام قدیم امتحان داده اند. برخی از این افراد بیش از ۴ یا ۵ بار بیشتر در کنکور شرکت کرده اند.
 
سال ۹۹ آخرین سال طراحی دو نوع سوال برای کنکور بود
وی تاکید کرد: سال ۹۷ آخرین سال کنکور برای نظام قدیم آموزش متوسطه بود، اما شورای سنجش و پذیرش دانشجو آن را برای سال ۹۸ تمدید کرد. سال ۹۸ نیز شورا استثناً طراحی دو نوع سوال را برای دو نظام آموزش متوسطه برای کنکور سال ۹۹ تمدید کرد و اعلام شد که آخرین سال طراحی دو نوع سوال برای کنکور خواهد بود.
 
رئیس سازمان سنجش با اشاره به آمار داوطلبان کنکور سراسری از دو نظام آموزش متوسطه و تأثیر این موضوع در طراحی دو نوع سوال گفت: امسال از حدود یک میلیون و ۱۶۶ هزار نفر داوطلب کنکور سراسری در مجموع گروه‌های آزمایشی ۱۹۶ هزار نفر از نظام قدیم و ۹۶۹ هزار نفر از نظام جدید در آزمون شرکت کردند و درصد‌های اعلام شده در رسانه‌ها از قبیل ۶۰۰ هزار نفر نظام قدیم صحیح نیست. در مجموع امسال ۸۳.۲ درصد داوطلبان نظام جدید و ۱۶.۸ درصد نظام قدیم بوده اند.
 
۱۳ درصد داوطلبان بیش از ۴ سال پشت کنکور هستند
وی افزود: در واقع توزیع داوطلبی به این صورت است که ۵۶ درصد داوطلب سال جاری، ۲۳ درصد داوطلب سال قبل، ۸ درصد داوطلب سال ماقبل و ۱۳ درصد داوطلب چهار سال و بیشتر پشت کنکوری هستند.
 
خدایی یادآور شد: براساس توزیع‌های آماری داوطلبان طی سال‌های گذشته پیش بینی می‌شود در سال ۱۴۰۰ حدود ۸ از ۱۶ درصد فعلی کم می‌شود و ۹۲ درصد داوطلبان از نظام جدید آموزش متوسطه باشند. امسال توزیع نظام آموزش متوسطه نیز به این ترتیب بود که در گروه ریاضی ۹۰ درصد، در گروه علوم انسانی ۸۸ درصد، در گروه هنر ۹۰ درصد، در گروه زبان ۸۸ درصد و در گروه تجربی ۷۷ درصد داوطلب نظام جدید بودند.
 
سال آینده زیر ۸ درصد کل داوطلبان از نظام قدیم آموزش متوسطه هستند
وی خاطرنشان کرد: بیشترین داوطلب نظام قدیم آموزش متوسطه ۱۱۷ هزار نفر در گروه تجربی بودند و در بقیه گروه‌های آزمایشی تعداد اندکی نظام قدیم بودند. در نهایت ممکن است سال آینده زیر ۸ درصد کل داوطلبان از نظام قدیم باشند که اکثریت این افراد در گروه تجربی خواهند بود لذا براساس توزیع‌های آماری پیش بینی می‌شود در سال آینده حدود ۸۰ هزار نفر نظام قدیم داشته باشیم که حدود ۶۰ هزار نفر از این تعداد در تجربی خواهند بود.
 
محتوای دروس نظام جدید آموزش متوسطه باید به صورت کامل پوشش داده شود
 
رئیس سازمان سنجش درباره تأثیر طراحی دو نوع سوال بر اساس تفاوت نظام آموزش متوسطه یادآور شد: زمانی که دو نوع سوال طراحی می‌شود برای اینکه سطح دشواری و سختی و همترازی هر دو نظام آموزشی رعایت شود بخش عمده ایی از سوالات از مباحث مشترک دو نظام انجام می‌گیرد و این در حالی است که نظام آموزش متوسطه حدود ۶ سال است که عوض شده است و طراحی بخشی از آن نمی‌تواند نظام جدید آموزش متوسطه را به صورت کامل پوشش دهد و از نظر تأثیر محتوای دروس این موضوع با سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و نقشه جامع علمی کشور همخوانی ندارد.
 
وی اضافه کرد: افرادی هستند که به دلیل رشته‌های پرطرفدار گروه تجربی سه یا چهار بار در کنکور شرکت کرده اند و نمی‌توان کل نظام آموزشی متوسطه را معطل این بحث کرد. به هر حال از میان یک میلیون داوطلب کنکوری حدود ۱۰ هزار معترض برای طراحی سوال از نظام قدیم آموزش متوسطه طبیعی است.
 
خدایی اظهار داشت: این موضوع در کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی توضیح داده شد و بعید است که شورای سنجش و پذیرش دانشجو تصمیم دیگری برای کنکور ۱۴۰۰ اتخاذ کند.
 
منبع: مهر
ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
****
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۲۹ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۵
0
0
آخه توروخدابه فکرمابدبخت بیچاره هایی هستین که پول نداریم نون شب بگیریم بایدچجوری وازکجاکتاب نظام جدیدتهیه کنیم چجوری بخونیم آخه انصاف نیست بخدا
امروز شنبه ۰۶ دی
امروز شنبه ۰۶ دی
امروز شنبه ۰۶ دی
امروز شنبه ۰۶ دی