تیتر امروز

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.

جانشین ناجا: مقابله جدی با اراذل و اوباش در دستور کار پلیس است

جانشین فرمانده ناجا با اشاره به رشد ۳۸ درصدی کشفیات موادمخدر در کشور گفت: مقابله جدی با اراذل و اوباش در دستور کار پلیس است.

کد خبر: ۷۰۳۴۷
۱۱:۰۴ - ۱۳ شهريور ۱۳۹۹

دیدارنیوز ـ به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار "قاسم رضایی" در دیدار با آیت الله "عبدالکریم عابدینی" نماینده، ولی فقیه در استان قزوین افزود: نیروی انتظامی، یک سازمان پویا و زنده است و همیشه خود را در کسوت انقلاب، برای انقلاب، در خدمت انقلاب و در کسوت مردم، برای مردم و در خدمت مردم می‌داند لذا در تمام موقعیت‌های خدمتی، صادقانه ماموریت‌های خود را به انجام می‌رساند.
 
وی گفت: نیروی انتظامی در لباس سربازی است که، ولی فقیه، فرمانده اش می‌باشد و این افتخار، خستگی ناشی از سختی‌ها را از بین می‌برد. 
 
جانشین فرمانده ناجا با اشاره به سفر‌های استانی اظهار کرد: خوشبختانه قزوین از استان‌های آرام و مذهبی است و این امر نشان از فهم مردم در تعامل با پلیس و خدمتگزاران خود با هدف حفظ آرامش جامعه است. مؤلفه‌های امنیتی در استان قزوین بالاست
 
سردار رضایی در ادامه عنوان کرد: استان قزوین تقریبا استانی است که مدیریت اجتماعی آن زیاد است و مولفه‌های حاکم این است که فهم مردم نقش علما و وحدت مسئولان موجب شده تاب اجتماعی و امنیتی در آن ایجاد شود. 
 
وی افزود: در کنار این موضوع اقدامات انتظامی و پیشگیرانه نیز موجب ایجاد امنیت شده و این استان نسبت به سایر استان‌ها جرایم پایینی دارد و در صورت ارتکاب جرم، سرعت عمل در کشف، بسیار بالاست.
 
این مقام ارشد انتظامی تصریح کرد: در بحث کشف مواد مخدر استان قزوین نسبت به عملکرد کشوری نسبت به پنج ماهه نخست سال گذشته دارای موفقیت بیش از ۵۰ درصدی بوده است.
 
سردار رضایی با اشاره به بحث سرقت اضافه کرد: سرقت دغدغه جدی ما بوده و بیش از ۴۰ درصد زندانیان را سارقان تشکیل می‌دهند. اگر زیرساخت‌های موجود در بحث معماری و ساخت و ساز‌ها درست شود مشکلاتی از این دست ایجاد نمی‌شود.
 
وی با اشاره به جرایم دیگر تصریح کرد: اراذل و اوباش دغدغه جدی ما پس از سرقت است. مردم انقلاب کردند تا آسایش و امنیت ریشه‌ای داشته باشند و با اطمینان می‌گوییم ایجاد امنیت پایدار در دستور کار جدی نیروی انتظامی قرار دارد. 
 
جانشین فرمانده ناجا خاطرنشان کرد: مقابله با قاچاق و مواد و رعایت شئون اخلاقی هم از خدمات ماست، اما اراذل و اوباش در دستور کار جدی نیروی انتظامی قرار دارد و در این مسیر باید منش راهبردی و مصون سازی و زیرساخت‌های لازم ایجاد شود تا نیروی انتظامی بتواند ماموریت‌های خود را به خوبی ارائه دهد.
 
سردار رضایی در بحث کشفیات مواد مخدر در سطح کشور بیان کرد: بیش از ۴۷۰ تن مواد مخدر در کشور کشف شده که با رشد ۳۸ درصدی مواجه بوده و این امر نشان از هوشمندی پلیس در انجام مأموریت‌ها و وظایف محوله است.
 
*هیچ کشوری به اندازه ایران با وجود تهدید‌های پیرامونی امن نیست
 
وی با اشاره به امنیت پایدار در کشور اسلامی ایران اظهار کرد: هیچ کشوری در جهان به اندازه جمهوری اسلامی تهدیدات پیرامونی مرزی ندارد. به جهت آرمان عمیق مردم و انقلاب هر روز با هجمه‌های زیادی مواجه هستیم و عنایات الهی و تدابیر مقام معظم رهبری این تهدیدات را خنثی می‌کند و در مقابل همه تهدیدات، کشور ما با تلاش نیرو‌های امنیتی از ثبات ویژه‌ای در منطقه برخوردار است.
 
جانشین فرمانده ناجا عنوان کرد: همه مولفه‌های اسلامی در جامعه حاکم است و برآورد ما نشان می‌دهد در سطح کشور نسبت به سال‌های گذشته شور حسینی بسیار بالا بود. خوشبختانه مردم فهیم ایران بیش از ۹۶ درصد پروتکل‌ها را رعایت کردند و ان شاءالله این روند با همت مردم در کل جامعه تا نابودی ویروس کرونا ادامه خواهد داشت.
 
این مقام ارشد انتظامی در پایان گفت: نیروی انتظامی امروز افتخار می‌کند که خادم مردم است و در دهه اول محرم بیش از ۸۰ درصد نیروی انتظامی در آماده باش کامل بود و افتخار ما سرباز ولایت و مطیع محض انقلاب بودن است و به فرموده رهبر معظم انقلاب؛ نیروی انتظامی نیرویی عظیم بوده و کارکنان آن مجاهدان فی سبیل الله هستند.
 
منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور