تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...

آمار همه‌گیری کووید-۱۹/ بیش از ۲۵ میلیون مبتلا به کرونا در جهان

شمار مبتلایان به کروناویروس جدید در جهان تاکنون به ۲۵ میلیون و ۱۷۰ هزار و ۱۴ نفر رسیده و مرگ ۸۴۶ هزار و ۷۸۵ نفر نیز در اثر این بیماری تأیید شده است.

کد خبر: ۶۹۹۸۶
۱۱:۲۰ - ۰۹ شهريور ۱۳۹۹

آمار همه‌گیری کووید-۱۹/ بیش از ۲۵ میلیون مبتلا به کرونا در جهان

 
دیدارنیوز ـ روند افزایش آمار مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ که تاکنون در ۲۱۳ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی می‌گیرد. بنابر تازه‌ترین آمار‌ها ۱۷ میلیون و ۵۰۹ هزار و ۸۵۶ نفر از مبتلایان به کووید-۱۹ تاکنون بهبود یافته‌اند.
 
در میان شش میلیون و ۸۱۳ هزار و ۳۷۱ مورد ابتلای فعال در سراسر جهان، ۹۹ درصد موارد یعنی شش میلیون و ۷۵۲ هزار و ۴۱ نفر وضعیت خفیف داشته‌اند و تنها ۶۱ هزار و ۳۳۲ مورد معادل یک درصد از کل موارد در وضعیت وخیم قرار دارند.
 
همچنین از ۱۸ میلیون و ۳۵۶ هزار و ۶۴۱ پرونده مختومه بیماران مبتلا به کرونا، ۱۷ میلیون و ۵۰۹ هزار و ۸۵۶ نفر معادل ۹۵ درصد از موارد بهبود یافته و ۸۴۶ هزار و ۷۵۸ نفر معادل پنج درصد از موارد جان خود را از دست داده‌اند.
 
آمریکا با بیش از شش میلیون مبتلا همچنان در صدر فهرست کشور‌های درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار داشته و بیشترین آمار قربانیان و مبتلایان به این بیماری را به خود اختصاص داده است.
 
در حال حاضر سه کشور آمریکا، برزیل و هند به ترتیب در رتبه‌های اول تا سوم، کشور‌هایی هستند که بالای سه میلیون مبتلا به کووید-۱۹ را در آمار‌های رسمی خود گزارش کرده‌اند.
 
همچنین پس از ایالات متحده کشور‌های برزیل، مکزیک، هند و انگلیس به ترتیب بیشترین شمار قربانیان این بیماری را به خود اختصاص داده‌اند.
 
بنا بر گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی "ورلداُمتر"، تعداد مبتلایان و قربانیان این بیماری در کشور‌هایی که بنابر گزارش‌های رسمی بالاترین آمار‌ها را داشته‌اند تا صبح امروز (یکشنبه) به ترتیب به شرح زیر است:
 
 ۱. آمریکا شش میلیون و ۱۳۹ هزار و ۷۸ مبتلا، ۱۸۶ هزار و ۸۵۵ قربانی
 
 ۲. برزیل سه میلیون و ۸۴۶ هزار و ۹۶۵ مبتلا، ۱۲۰ هزار و ۴۹۸ قربانی
 
۳. هند سه میلیون و ۵۴۲ هزار و ۷۳۳ مبتلا، ۶۳ هزار و ۶۵۷ قربانی
 
 ۴. روسیه ۹۸۵ هزار و ۳۴۶ مبتلا، ۱۷ هزار و ۲۵ قربانی
 
 ۵. پرو ۶۳۹ هزار و ۴۳۵ مبتلا، ۲۸ هزار و ۶۰۷ قربانی
 
 ۶. آفریقای جنوبی ۶۲۲ هزار و ۵۵۱ مبتلا، ۱۳ هزار و ۹۸۱ قربانی
 
 ۷. کلمبیا ۵۹۹ هزار و ۹۱۴ مبتلا، ۱۹ هزار و ۶۴ قربانی
 
۸. مکزیک ۵۹۱ هزار و ۷۱۲ مبتلا، ۶۳ هزار و ۸۱۹ قربانی
 
۹. اسپانیا ۴۵۵ هزار و ۶۲۱ مبتلا، ۲۹ هزار و ۱۱ قربانی
 
۱۰. شیلی ۴۰۸ هزار و ۹ مبتلا، ۱۱ هزار و ۱۸۱ قربانی
 
پس از آن کشور‌های آرژانتین با ۴۰۱ هزار و ۲۳۹ مبتلا و ایران با ۳۷۱ هزار و ۸۱۶ مبتلا در رتبه‌های یازدهم و دوازدهم کشور‌های درگیر کرونا در جهان قرار گرفته‌اند. 
 
سپس انگلیس با ۳۳۲ هزار و ۷۵۲ مبتلا، عربستان سعودی با ۳۱۳ هزار و ۹۱۹ مبتلا، بنگلادش با ۳۰۸ هزار و ۹۲۵ مبتلا، پاکستان با ۲۹۵ هزار و ۶۳۶ مبتلا، فرانسه با ۲۷۲ هزار و ۵۳۰ مبتلا، ترکیه با ۲۶۷ هزار و ۶۴ مبتلا، ایتالیا با ۲۶۶ هزار و ۸۵۳ مبتلا، آلمان با ۲۴۲ هزار و ۸۲۵ مبتلا، عراق با ۲۲۷ هزار و ۴۴۶ مبتلا، فیلیپین با ۲۱۳ هزار و ۱۳۱ مبتلا، اندونزی با ۱۶۹ هزار و ۱۹۵ مبتلا، کانادا با ۱۲۷ هزار و ۶۷۳ مبتلا، قطر با ۱۱۸ هزار و ۴۰۷ مبتلا، اوکراین با ۱۱۶ هزار و ۹۷۸ مبتلا، بولیوی با ۱۱۵ هزار و ۳۵۴ مبتلا، سرزمین‌های اشغالی با ۱۱۳ هزار و ۴۶۵ مبتلا، اکوادور با ۱۱۲ هزار و ۹۰۶ مبتلا و قزاقستان با ۱۰۵ هزار و ۶۸۴ مبتلا تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار مبتلا به کرونا را گزارش داده‌اند.
 
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها