تیتر امروز

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند
گفت‌وگوی دیدار در نخستین برنامه «پشت صحنه» با مجری پروژه ساختمان شیشه‌ای

علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند

ساختمان شیشه‌ای سازمان صدا و سیما، به‌عنوان نخستین بنای مدرن رسانه‌ای خاورمیانه که نماد بلندپروازی‌های این سازمان است، در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ و در جریان «جنگ ۱۲روزه» مورد هدف حملات هوایی اسرائیل...
علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «میهمان من» با یک متخصص و جراح قلب

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز

علی جمالیان، فوق تخصص و جراح قلب در برنامه «میهمان من» از درمان‌های نوین که این روز‌ها طرفداران زیادی هم دارد گفت.

معاون درمان وزارت بهداشت: موج سوم کرونا با شدت بیشتری در راه است

معاون درمان وزارت بهداشت، با بیان اینکه تنها راه درمان بیماری کرونا رعایت موارد بهداشتی است، گفت: اگر به این بیماری کم توجهی کنیم موج سوم کرونا با شدت بیشتری جولان می‌دهد.

کد خبر: ۶۹۸۴۴
۱۱:۰۰ - ۰۶ شهريور ۱۳۹۹

 
 
 
 دیدارنیوز ـ قاسم جان بابایی شامگاه چهارشنبه در جلسه ستاد پیشگیری از کرونادر محل دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان، با بیان اینکه کرونا همچنان در سطح کشور جولان می‌دهد، گفت: بیماری کرونا لاعلاج نیست و مردم با رفتار عاقلانه خود می‌توانند این بیماری را از بین ببرنند.
 
وی با بیان اینکه مردم می‌توانند با رفتار‌های طبیعی به ریشه کنی این بیماری شوم کمک کنند، اظهار کرد: دوری از هر گونه تجمع به کاهش این بیماری کمک شایان خواهد کرد.
 
معاون وزارت درمان وزارت بهداشت، با بیان اینکه تنها راه درمان بیماری کرونا رعایت موارد بهداشتی است، گفت: اگر به این بیماری کم توجهی کنیم موج سوم کرونا با شدت بیشتری جولان می‌دهد.
 
جان بابایی با بیان اینکه در حوزه ارائه خدمات درمانی و کادر درمانی مشکلی نداریم، تاکید کرد: باید زیر ساخت‌ها برای مقابله با بیان این بیماری تقویت شود.
 
وی با بیان اینکه برای بیماری‌های ویروسی یا باید واکسن تولید شود و یا ویروس ضعیف شده و تغییر ساختار دهد، ابراز داشت: تا کنون هیچ درمان دارویی قطعی برای کرونا کشفنشده است.
 
معاون درمان وزارت بهداشت، با بیان اینکه سالمندان و افراد با بیماری‌های زمینه‌ای بیماران خاص در خطر بیشتر بیماری کرونا هستند، تاکید کرد: کودکان و جوانان هم حلقه انتقال کرونا هستند که بایداین گروه بهداشت فردی و اجتماعی را بیشتر مد نظر قرار دهند.
 
جان بابایی ابراز کرد: کار پژوهشی زیادی در خصوص بیماری کرونا انجام شده و به برکت ماهمحرم هر چه زودتر واکسن این بیماری کشف شود.
 
وی افزود: تثبیت و مهار کرونا در کشور منوط به رعایت پروتکل‌های بهداشتی توسط مردم است و باید عزم همگانی برای عبور از این بحران مورد توجه قرار گیرد.
 
منبع: الف
ارسال نظرات
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان