تیتر امروز

علی(ع) هیچ‌گاه جایگاهش در خلافت را همانند سلطانی قرار نداد که خود را فراتر از قانون، نقد و نظارت و اعتراض مردم بداند/ سیاست راه بلد می‌خواهد و برای اداره جامعه باید هنر سیاست‌ورزی دانست
در چهل‌و یکمین برنامه دیدار اندیشه با ناصر مهدوی مطرح شد:

علی(ع) هیچ‌گاه جایگاهش در خلافت را همانند سلطانی قرار نداد که خود را فراتر از قانون، نقد و نظارت و اعتراض مردم بداند/ سیاست راه بلد می‌خواهد و برای اداره جامعه باید هنر سیاست‌ورزی دانست

در چهل و یکمین برنامه دیدار اندیشه، مقارن با سالروز  ولادت مولی الموحدین حضرت علی (ع) با ناصر مهدوی در موضوع "علی؛ پدر در زندگی شخصی- پدر یا سلطان قدر قدرت در سپهر اجتماع" گفت‌و‌گو...
تجاوز هوایی آمریکا به کاراکاس/ ترامپ عکس مادورو را منتشر کرد!
آمریکا به ونزوئلا حمله کرد

تجاوز هوایی آمریکا به کاراکاس/ ترامپ عکس مادورو را منتشر کرد!

در پی حمله هوایی آمریکا به کاراکاس، پایتخت ونزوئلا، مادورو رئیس‌جمهور ونزوئلا اعلام کرد: در حال حاضر در حال بمباران کاراکاس هستند و این هشداری به تمام جهان است؛ آنها به ونزوئلا حمله کرده‌اند....
اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

امیر دریادار غلامرضا رحیمی‌پور: پولادی اظهار پشیمانی کند کمکش می‌کنیم

رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح گفت: مهرداد پولادی در صورت بازگشت به ایران دادگاهی و به وضعیتش رسیدگی می‌شود.

کد خبر: ۶۷۳۲۸
۱۵:۵۰ - ۱۱ مرداد ۱۳۹۹
امیر دریادار غلامرضا رحیمی‌پور: پولادی اظهار پشیمانی کند کمکش می‌کنیم
 
دیدارنیوز - نام مهرداد پولادی بازیکن پیشین تیم ملی فوتبال ایران در روزهای گذشته یکبار دیگر در رسانه‌ها مطرح شد. پولادی که بعد از جام ملت‌های ۲۰۱۵ آسیا به خاطر مشکلات کارت پایان خدمتش قید بازگشت به ایران را زد، با تیم المعیذر قطر به توافق رسید و به این تیم پیوست.

پولادی هم از جمله بازیکنانی در فوتبال ایران بود که پاییز سال ۱۳۹۳ کارت پایان خدمتش جعلی از آب در آمد اما سرنوشت او با نفرات دیگر کاملاً متفاوت بود. بازیکنانی چون بختیار رحمانی، حسین ماهینی، سروش رفیعی و … با پذیرش این تخلف، راهی تیم‌های نظامی شدند تا ضمن بازی برای این تیم‌ها، دوران خدمت سربازی خود را پشت سر بگذارند.

پولادی اما تصمیم به ترک ایران گرفت و دیگر هیچ موقع به کشور بازنگشت. این بازیکن که کارلوس کی روش سرمربی پیشین تیم ملی به سبک بازی‌اش علاقه خاصی داشت، در تیم‌های الشحانیه قطر، بانکوک تایلند، الخریطیات قطر بازی کرد و در تازه‌ترین تصمیم به تیم المعیذر پیوست.

در این سال‌ها خبرهایی مبنی بر پشیمانی پولادی و حتی وساطت بعضی از بازیکنان تیم ملی برای بازگشت وی به ایران مطرح شد که هیچ موقع به صورت رسمی مورد تایید قرار نگرفت.
 
رحیمی پور گفت: پولادی سرباز فراری است. در این موارد ما تصمیم فردی نمی‌گیریم. پولادی چند سال پیش از کشور رفته و دیگر برنگشته است، در حالی که تعهد هم داده بود.

وی در پاسخ به این سئوال که آیا در این مدت مکاتبه و درخواستی برای بازگشت از سوی پولادی مطرح شده است؟ اظهار کرد: خیر هیچ مکاتبه‌ای نشده است. پولادی خودش هم ادعایی نکرده و نیامده که به وضعیتش رسیدگی کنیم.

رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح با رد خبر وساطت بعضی از ملی پوشان سابق برای پولادی، درباره اینکه چه برخوردی در انتظار پولادی در صورت بازگشت به ایران خواهد بود، تصریح کرد: مثل غایبان با پولادی برخورد می‌کنیم؛ مثل بقیه و عین قانون. هیچ فرقی نمی‌کند. اگر خود فرد مشکلی دارد یا سازمان مربوطه اش مراجعه می‌کند، وضعیتش را بررسی می‌کنیم. قانون هم سخت گیر نیست و می‌توان به این افراد کمک کرد.

رحیمی پور خاطرنشان کرد: پولادی سرباز غایب است. او باید وثیقه می‌سپرد که نسپرد ولی تعهد داده است. اگر پولادی بخواهد بازگردد او را به دادگاه معرفی می‌کنیم و آنها هم به وضعیتش رسیدگی می‌کنند. ممکن است دادگاه او را جریمه نقدی کند و یا در صورت اظهار ندامت همانجا تصمیم بگیریم.

وی در پایان گفت: از الان نمی‌شود گفت چه تصمیمی برای پولادی می‌گیریم. اول باید پرونده‌اش بررسی شود و متناسب با آن برخورد می‌شود. نگرانی هم ندارد. اگر اظهار پشیمانی و مراجعه کند کمکش می‌کنیم.
منبع: مهر
ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
پرطرفدارترین ها