تیتر امروز

مذاکرات ایران و آمریکا «فعلا» به پایان رسید/ وزارت خارجه: تفاهم طرفین برای ادامه گفت‌و‌گو‌ها
تنها رسانه‌های دولتی و نزدیک به حکومت روایت این مذاکرات را منتشر می‌کنند و رسانه‌های مستقل داخلی در عمان حضور ندارند

مذاکرات ایران و آمریکا «فعلا» به پایان رسید/ وزارت خارجه: تفاهم طرفین برای ادامه گفت‌و‌گو‌ها

مذاکرات روز جمعه ایران و آمریکا که قرار بود ساعت ۰۹:۳۰ صبح به وقت تهران آغاز شود، با بیش از دو ساعت تاخیر در مسقط پایتخت عمان شروع شد و تا حدود ساعت ۱۷:۰۰ امروز ادامه داشت. پس از پایان مذاکرات،...
انباشت نارضایتی‌ها؛ اعتراض‌ها چطور به خیابان رسید؟
امیر دبیری‌مهر در گفت‌و‌گو با مجله تحلیلی خبری دیدارنیوز توضیح داد

انباشت نارضایتی‌ها؛ اعتراض‌ها چطور به خیابان رسید؟

امیر دبیری‌مهر، مدرس و پژوهشگر علوم سیاسی معتقد است که وقتی نارضایتی‌ها به تقاطع و نقطه جوش اجتماعی می‌رسند بدون طراحی و توطئه به اعتراض خیابانی تبدیل می‌شوند.
علی نوری: جامعه به سمت رادیکالیسم رفته است/ باید از این رویکرد شعارزده‌ای که در صداوسیما وجود دارد فاصله بگیریم/ سریع‌القلم می‌گوید ما در ایران با بحران عوض می‌شویم؛ با نقد نه/ کسی نخواست صدای جامعه را بشنود
گفت و گوی دیدار با یک جامعه شناس

علی نوری: جامعه به سمت رادیکالیسم رفته است/ باید از این رویکرد شعارزده‌ای که در صداوسیما وجود دارد فاصله بگیریم/ سریع‌القلم می‌گوید ما در ایران با بحران عوض می‌شویم؛ با نقد نه/ کسی نخواست صدای جامعه را بشنود

دیدار در ادامه سلسله گفت و گوهای خود درباره اعتراضات اخیر، به سراغ علی نوری، جامعه شناس رفته است. او می‌گوید:دولت باید از رؤسای تشکل‌ها، احزاب، انجمن‌های علمی، اصناف، ورزشکاران و همه افرادی که...

ارائه کارت پایان خدمت طی ۱۵ روز

رئیس سازمان وظیفه عمومی نیروی انتظامی گفت: در صورتی که یگان مربوطه اطلاعات کامل را به همراه آدرس سربازان در سامانه سازمان وظیفه عمومی ثبت کرده باشد حداکثر طی مدت ۱۵ روز، پس از اینکه کارت‌های پایان خدمت سربازی در نیروی انتظامی چاپ شد به آدرس ارائه شده پست خواهد شد.

کد خبر: ۶۲۲۵۸
۲۱:۰۰ - ۰۸ خرداد ۱۳۹۹
ارائه کارت پایان خدمت طی ۱۵ روز
 
دیدارنیوز - سردار تقی مهری در این باره اظهار کرد: سربازانی که در حال خدمت مقدس سربازی هستند پس از پایان خدمت سربازی، تسویه حسابشان را از یگان مربوطه انجام می‌دهند. 

وی ادامه داد:‌ در صورتی که یگان مربوطه اطلاعات کامل را به همراه آدرس سربازان در سامانه سازمان وظیفه عمومی ثبت کرده باشد حداکثر طی مدت ۱۵ روز، پس از اینکه کارت‌های پایان خدمت سربازی در نیروی انتظامی چاپ شد به آدرس ارائه شده  پست خواهد شد، بنابراین از نظر زمان تقریبا ۱۵ روز بعد، کارت پایان خدمت به دست سربازانی که خدمتشان به اتمام رسیده، تسویه حساب کرده‌اند و آن یگان نیز موارد لازم را ثبت کرده، خواهد رسید.

رئیس سازمان وظیفه عمومی نیروی انتظامی گفت: از زمانی که مدت سربازی در یگان خدمتش به اتمام برسد و تسویه حسابش را انجام دهد و  تمام این موارد لازم در سامانه‌ای که مشخص شده را ثبت کند، این اطلاعات به صورت سیستمی در اختیار سامانه نیروی انتظامی در سامانه وظیمه عمومی قرار گرفته و پس از آن برای چاپ و ارسال آماده می‌شود. 

وی ادامه داد: اگر ارسال کارت پس از حداکثر زمان اعلام شده نیز انجام نشد باید بررسی‌های لازم صورت گیرد. زمانی که کارت چاپ می‌شود پیامکی برای فرد ارسال می‌شود، اگر با این حال کارت ارسال نشود فرد باید ابتدا به مرکز پست محل سکونتش مراجعه کرده و اگر آن‌جا نبود می‌تواند به دفاتر پلیس +۱۰ یا به مقر سازمان وظیفه عمومی در شهرستان‌ها مراجعه کند. پیگیری از طریق ارتباط با شماره تماس ۰۹۶۴۸۰ یا سامانه vazifeh.police.ir نیز امکان پذیر است.

سردار مهری گفت: اگر اطلاعات کارت‌های هوشمند پایان خدمت با اطلاعات اصلی مغایرت داشت، باید به یگان محل خدمت مراجعه شود تا پس از آن ضمن انجام مراحل ذکر شده بار دیگر فرآیند لازم انجام شود. این اطلاعات به سامانه وظیفه عمومی ارسال شده و پس از ۱۵ روز به آدرس اعلام شده ارسال خواهد شد.
رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا در باره سامانه‌هایی که می‌توان مراحل صدور کارت را پیگیری کرد، گفت: متقاضیان از طریق سایت vazifeh.police.ir، تلفن ۰۹۶۴۸۰ و سامانه پیامکی  ۱۱۰۲۰۶۰۱۰ می‌توانند اطلاعات را ارسال کنند تا از آخرین وضعیت اطلاع پیدا کنند.

وی درباره پیشگیری‌های انجام شده از شیوع کرونا برای اعزامیان به خدمت گفت: در سال جاری کلیه مشمولان در سراسر کشور از مقرهای وظیفه عمومی به یگان‌ها و مراکز آموزشی اعزام شدند.

وی افزود: پیش از آن‌که این افراد به محل اعزام شوند طی هماهنگی با دکتر رئیسی- معاون وزیر بهداشت - کلیه افرادی که دارای برگه اعزام هستند به پایگاه‌های بهداشت مراجعه کرده و آن‌جا معاینات اولیه صورت می‌گیرد. همچنین در زمان ورود این افراد به مقر وظیفه عمومی، برای این افراد بار دیگر معایناتی صورت می‌گیرد و آن‌ها مورد معاینه دقیق تری قرار گرفته و چنانچه مشکلی باشد از اعزامشان خودداری می‌شود.

سردار مهری گفت: در مرحله دیگر نیز زمان ورود به پادگان‌های آموزشی است که در همه پادگان‌های نیروهای مسلح دقیقا معاینه می‌شوند و غربالگری می‌شوند و می‌توان گفت امن ترین محل مقرها و پادگان‌های نیروهای مسلح هستند به این علت که هر روز معاینات لازم انجام می‌شود و امکانات بهداشتی نیز فراهم است. خوشبختانه در سه ماه گذشته نیز بهترین اعزام را داشتیم و بهترین اعزام تاریخ ششم فروردین ماه انجام شد که گروه‌های پزشکی و پیراپزشکی و پرستاران مشمولان کمک فوق‌العاده‌ای برای ویروس کرونا در مقرها و بیمارستان‌های نیروهای مسلح انجام دادند.
منبع: مهر
ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز شنبه ۱۸ بهمن
امروز شنبه ۱۸ بهمن
امروز شنبه ۱۸ بهمن
امروز شنبه ۱۸ بهمن
پرطرفدارترین ها