تیتر امروز

علی لاریجانی به عمان می‌رود/ ارسال تجهیزات عظیم نظامی آمریکا به منطقه/ بازداشت و احضار تعدادی از اصلاح‌طلبان
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

علی لاریجانی به عمان می‌رود/ ارسال تجهیزات عظیم نظامی آمریکا به منطقه/ بازداشت و احضار تعدادی از اصلاح‌طلبان

این صد و چهل و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۰ بهمن‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
الهه شعبانی: غم و اندوه خود را سرکوب نکنید/ افراد در این شرایط به نصیحت نیاز ندارند/ حرف زدن بخشی از درمان است/ از خودتان مراقبت کنید تا تاب بیاورید
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک روانشناس بالینی

الهه شعبانی: غم و اندوه خود را سرکوب نکنید/ افراد در این شرایط به نصیحت نیاز ندارند/ حرف زدن بخشی از درمان است/ از خودتان مراقبت کنید تا تاب بیاورید

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان الهه شعبانی روانشناس بالینی بود؛ با او درباره اینکه در شرایط کنونی چه باید کرد و چه نباید کرد صحبت کردیم؛ هر چند که او معتقد است نمی‌توان برای همه...
واکنش تند سفیر پیشین ایران در انگلستان به اظهارات اخیر دبیر شورایعالی دفاع؛ آقای شمخانی! چه کسی به تو اجازه داده که کشور را به سمت جنگ ببری؟ / ویتکاف را به تهران دعوت کرده و در دور بعدی مذاکره به واشنگتن سفر کنید
در گفت‌وگو با دیدار مطرح شد

واکنش تند سفیر پیشین ایران در انگلستان به اظهارات اخیر دبیر شورایعالی دفاع؛ آقای شمخانی! چه کسی به تو اجازه داده که کشور را به سمت جنگ ببری؟ / ویتکاف را به تهران دعوت کرده و در دور بعدی مذاکره به واشنگتن سفر کنید

سفیر پیشین ایران در بریتانیا در گفت‌وگو با دیدارنیوز با انتقاد شدید از مواضع اخیر علی شمخانی درباره قریب‌الوقوع بودن جنگ ایران و آمریکا گفت: آقای شمخانی! تو به هر در و دیواری زدی که بعد از دبیری...

آمار جهانی شیوع کرونا/ آمریکا و برزیل درصدر جدول کشورهای درگیر

روند افزایش مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ که تاکنون در ۲۱۳ کشور شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان قربانی می‌گیرد.

کد خبر: ۶۱۹۴۲
۱۱:۲۴ - ۰۳ خرداد ۱۳۹۹
آمار جهانی شیوع کرونا/ آمریکا و برزیل درصدر جدول کشورهای درگیر
 
دیدارنیوز - تازه‌ترین آمارها حاکی از آن است که شمار قربانیان کروناویروس جدید، عامل بیماری کووید-۱۹ به ۳۴۰ هزار و ۴۰ نفر رسیده و تاکنون ابتلای پنج میلیون و ۳۰۶ هزار و ۱۶۱ نفر نیز به این بیماری تأیید شده است.

همچنین بنابر تازه‌ترین آمارها بیش از دو میلیون و ۱۶۰ هزار و ۴۳ نفر از بیماران مبتلا به کووید-۱۹ تاکنون بهبود یافته‌اند.

در این میان دو میلیون و ۸۰۶ هزار و ۷۸ مورد ابتلای فعال به این بیماری در سراسر جهان، دو میلیون و ۷۶۱ هزار و ۴۹۵ مورد، معادل ۹۸ درصد از کل موارد وضعیت خفیف داشته و فقط ۴۴ هزار و ۵۸۳ مورد معادل دو درصد از کل موارد جهان، وضعیت حاد دارند.

همچنین از میان دو میلیون و ۵۰۰ هزار و ۸۳ مورد پرونده مختومه این بیماری، دو میلیون و ۱۶۰ هزار و ۴۳ مورد، معادل ۸۶ درصد از کل موارد بهبود یافته و تنها ۳۴۰ هزار و ۴۰ مورد معادل ۱۴ درصد از موارد جان باخته‌اند.

تاکنون در چندین کشور درگیر با بیماری کووید-۱۹ محدودیت‌های اعمال شده برای کنترل شیوع این بیماری برداشته شده و علاوه بر بازگشایی کسب و کارها، امکان سفر و تردد برای افراد فراهم شده است.

آمریکا همچنان در صدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار داشته و بیشترین آمار قربانیان و مبتلایان به این بیماری را به خود اختصاص داده است. هم‌چنین برزیل و روسیه به لحاظ تعداد مبتلایان در رتبه‌های دوم و سوم جای گرفته‌ و انگلیس نیز پس از آمریکا بیشترین شمار قربانیان ناشی از کروناویروس را به خود اختصاص داده است.

برزیل با افزایش شمار مبتلایان جدید خود از اسپانیا و سپس روسیه در جدول کشورهای درگیر کرونا پیشی گرفته و در رتبه دوم جهان قرار گرفته است.

بنابرگزارش پایگاه اطلاع‌رسانی "ورلداُمتر"، تعداد مبتلایان و قربانیان این بیماری در کشورهایی که بنابر گزارش‌های رسمی بالاترین آمارها را داشته‌اند تا لحظه انتشار این خبر به ترتیب به شرح زیر است:

۱. ایالات متحده یک میلیون و ۶۴۵ هزار و ۹۴ مبتلا، ۹۷ هزار و ۶۴۷ قربانی
۲.  برزیل ۳۳۲ هزار و ۳۸۲ مبتلا، ۲۱ هزار و ۱۱۶ قربانی
۳.  روسیه ۳۲۶ هزار و ۴۴۸ مبتلا، ۳۲۴۹ قربانی 
۴. اسپانیا ۲۸۱ هزار و ۹۰۴ مبتلا، ۲۸ هزار و ۶۲۸ قربانی
۵. انگلیس ۲۵۴ هزار و ۱۹۵ مبتلا، ۳۶ هزار و ۳۹۳ قربانی
۶. ایتالیا ۲۲۸ هزار و ۶۵۸ مبتلا، ۳۲ هزار و ۶۱۶ قربانی
۷. فرانسه ۱۸۲ هزار و ۲۱۹ مبتلا، ۲۸ هزار و ۲۸۹ قربانی
۸. آلمان ۱۷۹ هزار و ۷۱۳ مبتلا، ۸۳۵۲ قربانی
۹. ترکیه ۱۵۴ هزار و ۵۰۰ مبتلا، ۴۲۷۶ قربانی
۱۰. ایران ۱۳۱ هزار و ۶۵۲ مبتلا، ۷۳۰۰ قربانی

کشورهای هند با ۱۲۵ هزار و ۱۴۹ مبتلا، پرو با ۱۱۱ هزار و ۶۹۸ مبتلا، چین با ۸۲ هزار و ۹۷۱ مبتلا، کانادا با ۸۲ هزار و ۴۸۰ مبتلا، عربستان سعودی با ۶۷ هزار و ۷۱۹ مبتلا، مکزیک ۶۲ هزار و ۵۲۷، شیلی با ۶۱ هزار و ۸۵۷ مبتلا، بلژیک با ۵۶ هزار و ۵۱۱ مبتلا و پاکستان با ۵۲ هزار و ۴۳۷ مبتلا بیش از ۵۰ هزار مورد ابتلا را تاکنون ثبت کرده‌اند.

همچنین سایر کشورهایی که شمار مبتلایان به این بیماری در آن‌ها از ۲۰ هزار نفر فراتر رفته به ترتیب شامل هلند، قطر، اکوادور، بلاروس، سوئد، سوئیس، سنگاپور، بنگلادش، پرتغال، امارات متحده عربی، ایرلند، اندونزی، لهستان، اوکراین و آفریقای جنوبی هستند.
منبع: مهر
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۱ بهمن
امروز سه‌شنبه ۲۱ بهمن
امروز سه‌شنبه ۲۱ بهمن
امروز سه‌شنبه ۲۱ بهمن
پرطرفدارترین ها