تیتر امروز

اکبر حسنی: بانک‌ها برای تسهیلات تولید هزار بهانه می‌تراشند/ می‌توانستم با پولم دلار بخرم
بررسی موانع تولید در گفت‌وگو با مدیر عامل آریا چوب نفیس آفرینش+ویدیو

اکبر حسنی: بانک‌ها برای تسهیلات تولید هزار بهانه می‌تراشند/ می‌توانستم با پولم دلار بخرم

موانع، مشکلات و کارشکنی‌های مسیر تولید از ثبت درخواست و اخذ پروانه تا وارد کردن سخت افزار و موضوع ترخیص آن در گمرکات ایران در گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین.
گزینه‌های اصولگرا‌های تندرو برای حذف قالیباف
چه کسی رئیس مجلس دوازدهم خواهد شد؟ دیدار گزارش می‌دهد:

گزینه‌های اصولگرا‌های تندرو برای حذف قالیباف

محمدباقر قالیباف گرچه نفر اول انتخابات مجلس دوازدهم از تهران نشد، اما همچنان انتظار دارد که در مقام شیخ مکلای جریان اصولگرا، در جایگاه خود ابقا شود، گزینه‌های دیگری نیز برای ریاست بر مجلس مطرح...
آینده معماری؛ از دانشگاه تا کف بازار کار
دیدار نخستین برنامه از "پریسکوپ" را منتشر می‌کند

آینده معماری؛ از دانشگاه تا کف بازار کار

با توجه به طیف گسترده علاقه مندی‌ها در دهه‌های اخیر در زمینه‌های شغلی و به طبع سردرگمی و عدم آگاهی نسل نوجوان و جوان (نسل Z) نسبت به آینده، بازار کار، میزان درآمد، جایگاه شغلی و اجتماعی هر حرفه...
رئیس جهادکشاورزی سیستان و بلوچستان:

شش هزار هکتار از مزارع غلات سیستان علیه آفت «زنگ زرد» سمپاشی شد

رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: مبارزه با آفت «زنگ زرد» غلات تاکنون در بیش از شش هزار هکتار از زمین‌های کشاورزی دشت سیستان انجام شده است.

کد خبر: ۵۸۰۲۹
۰۹:۲۶ - ۲۵ فروردين ۱۳۹۹

شش هزار هکتار از مزارع غلات سیستان علیه آفت «زنگ زرد» سمپاشی شد

دیدارنیوز ـ غلام‌حیدر زورقی اظهار داشت: مبارزه با آفت «زنگ زرد» غلات از ۱۲ اسفند ماه سال گذشته تاکنون در سطح ۶ هزار و ۵۱۶ هکتار از زمین‌های کشاورزی شمال استان سیستان و بلوچستان انجام شده است.
 
وی با اشاره به اینکه احتمال شیوع آفت «زنگ زرد» در مواقعی که مزرعه دارای رطوبت بالا باشد، افزایش پیدا می‌کند، افزود: با توجه به بارش‌های بهاری و رطوبت و درجه حرارت مناسب رشد قارچ زنگ زرد در مزارع گندم و جو منطقه سیستان ظاهر شده است.
 
رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه ارقام اصلاح شده گندم مقاومت بیشتری در مقابل این بیماری دارند، ادامه داد:، اما متأسفانه کشاورزان منطقه سیستان امسال نسبت به کشت ارقام محلی اقدام کرده‌اند و همین مساله باعث گسترش این بیماری در منطقه شده است.
 
وی با تاکید بر اینکه کار مبارزه با این آفت همچنان در شمال استان سیستان و بلوچستان ادامه دارد، گفت: تاکنون بیش از ۶۰۰ لیتر سم با اعتباری بیش‌از یک میلیارد ریال صرف مبارزه به این آفت در منطقه سیستان شده است.
 
زورقی با اشاره به اینکه در سال زراعی جاری بیش از ۵۰ هزار هکتار از اراضی سیستان زیر کشت غلات رفته است، تصریح کرد: از کشاورزان عزیز خواهشمندیم در صورت مشاهده این آفت مراتب را بلافاصله به نزدیکترین مرکز جهاد کشاورزی اطلاع رسانی کنند.
منبع: مهر
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی