تیتر امروز

سهراب مظاهری: بحران‌های سیاسی به فرهنگ و اقتصاد مردم گره خورده/ صدا و سیما رسالت خود را به درستی انجام نداد/ شبکه‌های اجتماعی پویش جامعه را متوقف می‌کند
گفت و گوی دیدار در برنامه جامعه پلاس با یک جامعه شناس:

سهراب مظاهری: بحران‌های سیاسی به فرهنگ و اقتصاد مردم گره خورده/ صدا و سیما رسالت خود را به درستی انجام نداد/ شبکه‌های اجتماعی پویش جامعه را متوقف می‌کند

جامعه پلاس عنوان برنامه جدیدی از دیدارنیوز است که در این برنامه در گفت‌وگو با کارشناسان و صاحب نظران چالش‌ها و مشکلات حوزه‌های اجتماعی تحلیل و بررسی می‌شود. شما را به دیدن این سلسله برنامه‌ها...
از بدرقه تیمسار ربیعی و جهانبانی تا زورآزمایی با ژنرال‌های اصلاح‌طلب
همافر حقوقدان و سیاستمدار اقتصاد خوانده در تنگنای سی‌ام

از بدرقه تیمسار ربیعی و جهانبانی تا زورآزمایی با ژنرال‌های اصلاح‌طلب

در سی‌امین برنامه از تنگنا و فصل سوم آن، حامد شجاعی میزبان محمود علیزاده طباطبایی، حقوقدان و عضو شناخته‌شده حزب کارگزاران سازندگی بود و از روزهای قبل از انقلاب و ماجرای کودتای نوژه و نقش روس‌ها...

یک شرکت داروسازی مدعی شناسایی داروی کووید-۱۹ شد

بنابر ادعای مدیر ارشد بخش علمی شرکت داروسازی "Pfizer"، این شرکت موفق به شناسایی یک دارو برای درمان "کرونا ویروس" شده است.

کد خبر: ۵۷۶۸۴
۱۷:۲۸ - ۲۲ فروردين ۱۳۹۹

دیدارنیوز - به نقل از سی‌ان‌بی‌سی،"مایکل دالستن"(Mikael Dolsten) مدیر ارشد بخش علمی شرکت داروسازی"Pfizer" با اعلام شناسایی یک دارو برای "کووید-۱۹"، اظهار کرد: اگر این داروی ضدویروسی عملکرد موفقیت‌آمیزی داشته باشد، می‌تواند در مراحل اولیه ابتلا به بیماری، مورد مصرف بیماران قرار گیرد.

"مایکل دالستن" گفت: این درمان احتمالی، تاکنون در مراحل "پیش بالینی" نتایج مثبتی داشته است و با گسترش کروناویروس در بدن انسان مقابله می‌کند.

بنا به گفته دالستن، شرکت "Pfizer" قصد داشت تا آخر سال جاری یک دارو برای بیماری "کووید-۱۹" را به مرحله آزمایش‌های بالینی برساند.

ولی در حال حاضر این شرکت امیدوار است این آزمایش‌های بالینی را در سه ماهه سوم سال جاری میلادی آغاز کند.
 
به این ترتیب، تا چند ماه دیگر این آزمایش‌ها آغاز می‌شوند.

همچنین شرکت "Pfizer" در همکاری با شرکت آلمانی "BioNTech"، در حال کار روی توسعه واکسنی برای "کووید-۱۹" است.

این دو شرکت ماه گذشته خبر همکاری خود را اعلام کردند و قصد دارند تا پایان ماه آوریل سال جاری، واکسن تولیدی خود را روی انسان آزمایش کنند.

"مایکل دالستن" ادامه داد، این دو شرکت انتظار دارند که اگر این واکسن موفقیت آمیز بود، تا پایان سال ۲۰۲۰ میلادی میلیون‌ها دوز واکسن برای بیماری "کووید-۱۹" را تامین کنند.


منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی