تیتر امروز

فعال شدن مکانیسم ماشه؛ پایان تعامل با اروپا/ آمریکا: يا خلع سلاح حزب‌الله يا فروپاشی لبنان/ افزایش شاخص فقر و فلاکت در ایران
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

فعال شدن مکانیسم ماشه؛ پایان تعامل با اروپا/ آمریکا: يا خلع سلاح حزب‌الله يا فروپاشی لبنان/ افزایش شاخص فقر و فلاکت در ایران

این صد و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حسین کنعانی: برجام، دیکته آمریکا به ما بود/ به پزشکیان گفتم اگر حکمران خوبی نیستی برو/ حسین نقاشی: اصولگرایان احمدی‌نژاد را اصلاح‌طلب می‌دانند/ تندروها می‌گویند انقلاب، اسلام و دین همینی است که ما می‌گوییم
مناظره‌ای با موضوع آینده ایران، جنگ یا مذاکره

حسین کنعانی: برجام، دیکته آمریکا به ما بود/ به پزشکیان گفتم اگر حکمران خوبی نیستی برو/ حسین نقاشی: اصولگرایان احمدی‌نژاد را اصلاح‌طلب می‌دانند/ تندروها می‌گویند انقلاب، اسلام و دین همینی است که ما می‌گوییم

بیستم خردادماه، دیدارنیوز مناظره‌ای را با حضور حسین کنعانی مقدم، فعال سیاسی اصولگرا و حسین نقاشی، فعال سیاسی اصلاح طلب برگزار کرد که انتشار آن به دلیل تجاوز اسرائیل به ایران به تعویق افتاد. حالا...
شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟

این هجدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان گرامی...
مدیرکل سازمان حفاظت محیط زیست استان کرمان:

بحران ریزگرد‌ها یک بحران خاموش است/ آبگیری ۹۰ درصدی تالاب جازموریان

مدیرکل سازمان حفاظت محیط زیست استان کرمان با بیان اینکه بحران ریزگرد‌ها یک بحران خاموش است عنوان کرد: مراکز پزشکی و درمانی مناطق شرقی استان نسبت به مقابله و درمان بیماری‌های تنفسی باید تجهیز شوند ضمن آنکه باید به این موضوع توجه ویژه داشت که بحران ریزگرد‌ها و عواقب ناشی از آن مانند سیل و زلزله آنی نبوده بلکه اثرات و عوارض آن به مرور زمان آشکار می‌شود.

کد خبر: ۵۶۸۶۳
۱۱:۴۳ - ۱۶ فروردين ۱۳۹۹

بحران ریزگرد‌ها یک بحران خاموش است/ آبگیری ۹۰ درصدی تالاب جازموریان

دیدارنیوز ـ مرجان شاکری در زمینه آخرین وضعیت آبگیری تالاب جازموریان گفت: براساس اعلام شرکت آب منطقه‌ای استان، تالاب جازموریان هم اکنون ۱۰۰ درصد آب‌گیری شده، اما ما این عدد را تایید نمی‌کنیم و براساس بررسی‌های سازمان محیط زیست استان حدود ۹۰ درصد تالاب جازموریان آبگیری شده است.
 
وی بیان کرد: آب ورودی به تالاب هنوز ادامه دارد و احتمال اینکه در سال جاری تالاب جازموریان ۱۰۰ درصد آبگیری شود، وجود دارد.
 
این مقام مسئول عنوان کرد: تالاب جازموریان یک تالاب فصلی بوده و اینگونه نیست که اگر هم اکنون آبگیری شود، تا پایان سال آب در آن وجود داشته باشد، زیرا این تالاب حالت اسفنجی داشته که وقتی آبگیری می‌شود، آب‌های زیرزمینی منطقه را تقویت می‌کند و پوشش گیاهی در آن منطقه بوجود آمده که قاعدتا این موضوع نیز در کاهش ریزگرد‌های این تالاب موثر خواهد بود.
 
شاکری با اشاره به تهدیدات جاری شدن سیلاب در این منطقه نیز به ایسنا گفت: در زمان وقوع سیلاب در این منطقه، احتمال جابجایی ریزدانه‌های خاک همراه با جاری شدن سیلاب افزایش پیدا می‌کند و همین امر سبب به وجود آمدن کانون‌های جدید ریزگرد در این منطقه خواهد شد که خود خطرات بالقوه این منطقه از حیث تولید ریزگرد‌ها به حالت بالفعل تبدیل می‌کند.
 
مدیرکل سازمان حفاظت محیط زیست استان کرمان در خصوص آلودگی هوای استان اظهار کرد: در بهمن و اسفندماه سال گذشته و فروردین‌ماه سال‌جاری روز‌های آلوده زیادی را در شهرستان‌های فهرج و ریگان تجربه کردیم به‌طوری‌که در هر ماه ۶ روز آلودگی هوا را در این مناطق شاهد بودیم و در شب گذشته آلودگی هوا در شهرستان فهرج ۸۷ برابر و در شهرستان ریگان به بیش از ۷۰ برابر حد مجاز رسید.
 
وی با بیان این مطلب که آبگیری تالاب جازموریان هیچ ارتباطی به کاهش ریزگرد‌های شرق استان ندارد، تصریح کرد: شرق استان کرمان دارای کانون‌های جداگانه ریزگرد بوده و با وزش باد این آلودگی شدیدا افزایش پیدا می‌کند که وزش‌های باد در این منطقه معمولا از بهمن‌ماه آغاز و تا خردادماه ادامه دارد.
 
شاکری با بیان اینکه بحران ریزگرد‌ها یک بحران خاموش است عنوان کرد: مراکز پزشکی و درمانی مناطق شرقی استان نسبت به مقابله و درمان بیماری‌های تنفسی باید تجهیز شوند ضمن آنکه باید به این موضوع توجه ویژه داشت که بحران ریزگرد‌ها و عواقب ناشی از آن مانند سیل و زلزله آنی نبوده بلکه اثرات و عوارض آن به مرور زمان آشکار می‌شود.
 
وی درباره وضعیت آلودگی شهرستان‌های شمالی استان کرمان نیز اظهار کرد: وضعیت آلودگی هوا در شهرستان راور دست کمی از شهرستان‌های شرق استان ندارد، اما چون در شهرستان راور ایستگاه پایش غلظت هوا نصب نیست، میزان آلودگی‌ها را نمی‌توانیم اعلام کنیم، اما با تهمیدات صورت گرفته، امسال از محل بودجه گرد و غباری که سازمان حفاظت محیط زیست به استان کرمان اختصاص داده، یک دستگاه پایش هوا برای شهرستان راور و یک دستگاه برای شهرستان انار خریداری کرده‌ایم که در آینده نزدیک در این مناطق نصب خواهند شد.
 
مدیرکل سازمان حفاظت محیط زیست استان کرمان عنوان کرد: سال گذشته شهر کرمان روز‌های پاک زیادی را تجربه کرد، اما متاسفانه در شرق استان وضعیت خوبی را شاهد نبودیم، اما در مجموع در شمال استان به دلیل آنکه ایستگاه‌های پایش کیفی هوا نداشتیم، نمی‌توانیم اظهار نظری دقیقی در مورد آن بکنیم.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۳ تير
امروز دوشنبه ۲۳ تير
امروز دوشنبه ۲۳ تير
امروز دوشنبه ۲۳ تير