تیتر امروز

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!

این نوزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم

این صد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد
گفت و گوی دیدار در ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک فعال سیاسی اصولگرا:

عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد

دیدارنیوز به مناسبت نخستین سالگرد ریاست جمهوری مسعود پزشکیان ویژه برنامه ای را با عنوان «میدان پاستور» طراحی و اجرا کرد. نخستین مهمان این ویژه برنامه عباس امیری فر، فعال سیاسی اصولگرا بود.

نخست وزیر مکلف عراق امروز برنامه دولتش را به پارلمان تقدیم می‌کند

نخست‌وزیر مکلف عراق در سخنانی اعلام کرد که امروز (شنبه) برنامه دولت و درخواست برای تشکیل جلسه رای اعتماد به کابینه خود را به رئیس پارلمان تقدیم می‌کند.

کد خبر: ۵۶۸۲۰
۰۹:۳۵ - ۱۶ فروردين ۱۳۹۹

دیدارنیوز -  به نقل از سایت شبکه سومریه نیوز، عدنان الزرفی، نخست‌وزیر مکلف عراق شامگاه جمعه در سخنانی اظهار کرد: به یاری خدا شنبه برنامه دولت و درخواست رسمی خود برای تشکیل جلسه رای اعتماد به کابینه را به محمد الحلبوسی، رئیس رئیس پارلمان تقدیم خواهم کرد.

وی افزود: طبق قانون اساسی مکلف به تشکیل دولت شدم و تا زمان تکمیل کابینه و ارائه آن به پارلمان، گفت‌وگوها با طرف‌های  مختلف ادامه خواهد داشت.   
                                                                     
الزرفی در ادامه تصریح کرد: دولتی مردمی را تشکیل خواهیم داد که پس از مشورت و تبادل نظر با فراکسیون‌های سیاسی مشروعیت خود را از پارلمان عراق کسب خواهد کرد.

نخست‌وزیر مکلف عراق در بخش دیگری از اظهاراتش عنوان کرد: هرگز از تشکیل کابینه و تکمیل ماموریت خود کناره گیری نخواهم کرد. در مورد تطابق مکلف شدنم با قانون اساسی به هیچ وجه با کسی کنار نمی‌آیم و کسانی که از من حمایت کردند را ناامید نخواهم کرد.                          
                                                                                                     
وی تأکید کرد: انتخاب با نمایندگان پارلمان و اعضای فراکسیون‌های سیاسی ملی خواهد بود که در کنار حمایت مردم و مرجعیت عالیقدر و حکیم و با هدف اجرای برنامه‌های دولت، به من رای اعتماد بدهند.

الزرفی همچنین گفت: دولت من در چهار محور فعالیت خواهد کرد؛
 
1 ـ تلاش برای حل و فصل بحران مالی است.
2 ـ تثبیت اقتدار حکومت و قانونگرایی در کشور.
3 ـ برگزاری انتخابات آزاد، شفاف و مشخص.
4 ـ توازن در روابط بین‌الملل عراق.       


منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير