تیتر امروز

قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان

این بیست و پنجمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
خشم عمومی مردم و سقوط دولت نپال/ حمله به قطر با مشارکت کشورهای عربی!/ حمله روسیه به لهستان؛ اعلان جنگ به ناتو؟
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

خشم عمومی مردم و سقوط دولت نپال/ حمله به قطر با مشارکت کشورهای عربی!/ حمله روسیه به لهستان؛ اعلان جنگ به ناتو؟

این صد و پانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
جنگ‌های شناختی؛ آیا ایران وارد این نوع جنگ شده است؟
گفت‌وگوی دیدار در برنامه "میهمان من" با یک کارشناس مسایل بین الملل

جنگ‌های شناختی؛ آیا ایران وارد این نوع جنگ شده است؟

در یکی دیگر از برنامه‌های میهمان من دیدارنیوز، با علی ودایع، مدرس دانشگاه و کارشناس بین الملل درباره جنگ‌های شناختی صحبت کردیم. آیا کشورمان ایران وارد این نوع جنگ شده است؟

واکنش تامین‌اجتماعی به فیلم عدم پذیرش بیمار کرونایی در بیمارستان رسول اکرم رشت

مدیر درمان تامین اجتماعی گیلان شایعه عدم پذیرش بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان رسول اکرم رشت را تکذیب کرد.

کد خبر: ۵۴۸۹۷
۱۲:۰۷ - ۱۹ اسفند ۱۳۹۸

دیدارنیوز - دکتر محمدحسین شهدی نژاد، مدیر درمان تأمین اجتماعی گیلان درباره فیلم چند ثانیه‌ای منتشر شده در فضای مجازی از وضعیت ناراحت کننده مرد میانسالی مقابل درب فرعی بیمارستان رسول اکرم رشت با عنوان نداشتن تخت خالی برای پذیرش بیمار کرونایی در این بیمارستان گفت: این بیمارستان به عنوان مرکز درمان بیماران کرونا و سایر بیمارستان‌های تامین اجتماعی استان طبق تصمیمات و سیاست‌های ابلاغی ستاد ملی مبارزه با کرونا در کنار مراکز درمانی وزارت بهداشت در حال پذیرش شبانه‌روزی بیماران هستند و در هر زمان هم که ظرفیت پذیرش تکمیل باشد، بیماران با هماهنگی به سایر بیمارستان‌ها انتقال می‌یابند تا با ترخیصی های جدید شرایط پذیرش مجدد فراهم شود که این روند تقریبا هر روز جاری است‌.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ظرفیت این بیمارستان با حدود ۲۰۰  مورد بیمار بستری تکمیل است افزود: بررسی دوربین‌ها نشان داد که تصاویر ضبط شده مربوط به هفته گذشته و در مقابل درب فرعی مربوط به پارکینگ تردد کارکنان بیمارستان است که اساسا تردد بیمار و پذیرش در آن قسمت انجام نمی شود.

مدیر درمان تأمین اجتماعی گیلان افزود: طبق گزارش ماجرا و تصاویر که به مراجع مربوطه نیز ارائه شده است، این موضوع مربوط به هفته گذشته و روزهایی است که این بیمارستان تخت خالی برای پذیرش داشته و پذیرش بدون هیچ وقفه‌ای انجام می شد و تاریخ ضبط و انتشار فیلم چند روز فاصله دارد.

وی با تشریح اقدامات صورت گرفته در خصوص فرد مذکور افزود: طبق تصاویر دوربین‌ها، پس از آنکه نگهبان درب متوجه این صحنه می شود بلافاصله با تماس نگهبان توسط پرسنل بیمارستان با برانکارد از همان محل به اورژانس منتقل می‌شود.
شهدی نژاد افزود: فرد مذکور دچار مشکل بینایی بوده و با تصور استمرار فعالیت عادی این بیمارستان به قصد دریافت خدمات درمانگاهی به این بیمارستان مراجعه کرده بود.

وی با بیان این نکته که هر فرد درگیر با سرفه یا هر کدام از نشانه‌های جانبی بیماری کرونا الزاما در رده مبتلا یا مشکوک به کرونا قرار ندارد و نیز فرد دچار مشکل حاد تنفسی امکان درازکشیدن روی سینه را ندارد ادامه داد: طبق گزارش بیمارستان، بلافاصله طبق فلوچارت ابلاغی، اقدامات لازم صورت گرفت و مشخص شد علی‌رغم شرایط سنی و سرفه‌ بیمار دارای سایر علائم مشکوک به کرونا نیست و پس از اقدامات و مداوای بالینی و تجویز داروهای لازم، با نظر پزشکان جهت استراحت و خروج از محیط بیمارستان به عنوان مرکز قرنطینه، ترخیص شد.

شهدی نژاد با بیان این نکته که فردی که اقدام به ضبط و پخش این فیلم کرده است، همراه بیمار نبوده و خبرنگار یکی از خبرگزاری های استانی بوده که متعاقبا مدیران این رسانه رفتار غیرحرفهای این فرد را تقبیح کردند؛ از فعالان رسانه‌ای درخواست کرد با اطلاع رسانی درست طبق توصیه‌های مراجع رسمی ضمن دعوت مردم به رعایت موارد پیشگیرانه، از اقداماتی که منجر به ایجاد اضطراب ابتلا به کرونا در افراد می شود پرهیز کنند.

وی افزود: کلیه پزشکان و کادر درمان و کارکنان بیمارستان‌ها در صف اول مبارزه با کرونا به صورت بی‌وقفه و شبانه‌روزی علی‌رغم همه سختی‌ها مشغول فعالیت ایثارگرانه هستند و طرح مطالب نادرست این‌ چنین ممکن است موجب دلسردی و کاهش روحیه و آنان در راستای خدمت‌رسانی به هموطنانشان شود.

به گزارش اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، گفتنی است بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) از مراکز درمانی سازمان تامین اجتماعی در استان گیلان است که با توجه به رتبه بالا در تعداد بیماران مبتلا به کرونا در کشور و سرانه پایین تخت بیمارستانی این استان، به صورت مستمر و بیش از ظرفیت اسمی در چارچوب سیاست‌ها و دستورالعمل‌های ستاد ملی مبارزه با کرونا و سازمان تامین اجتماعی در حال خدمت رسانی به مردم شریف استان گیلان است.


منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ شهريور
امروز شنبه ۲۲ شهريور
امروز شنبه ۲۲ شهريور
امروز شنبه ۲۲ شهريور