تیتر امروز

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا

این نودمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.

تشییع نظامی مبارک و انتقال جسد به آرامگاه خانوادگی

تلویزیون مصر اعلام کرد، جسد حسنی مبارک، رییس جمهور پیشین این کشور پس از یک تشیع نظامی با بالگرد از مسجد المشیر طنطاوی به آرامگاه خانوادگی آنها منتقل خواهد شد.

کد خبر: ۵۳۶۵۱
۱۳:۳۳ - ۰۷ اسفند ۱۳۹۸

دیدارنیوز - به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک روسیه، تلویزیون رسمی مصر اعلام کرد: امروز (چهارشنبه) جسد حسنی مبارک پس از یک تشیع نظامی با یک فروند بالگرد از مسجد المشیر طنطاوی به آرامگاه خانوادگی‌اش انتقال خواهد یافت همزمان تدابیر امنیتی در اطراف این آرامگاه در پیش گرفته شده‌ و تعدادی از خیابان‌های مجاور و منتهی به این منطقه مسدود شده‌اند.

آرامگاه خانودگی مبارک در مساحتی تقریبا ۱۵۰۰ متر مربع و در کنار آرامگاه خاندان "ثابت"، خانواده سوزان مبارک، همسر او بنا شده و در نزدیکی ایستگاه مترو دانشکده دختران واقع در محله مصر جدید شهر قاهره قرار دارد.

ده ها تن از شهروندان مصری از ساعات اولیه صبح امروز در اطراف مسجد المشیر طنطاوی جهت شرکت در مراسم تشییع حسنی مبارک حضور یافته‌اند.

آنها تصاویری از رییس جمهور پیشین این کشور و پلاکاردهایی در دست داشتند که در آنها برای رئیس جمهور فقیدشان آرزوی آرامش و آمرزش کردند.

یاسر عبدالقادر، پزشک معالج مبارک پیش‌تر فاش کرده بود که او به سرطان اثنی‌عشر مبتلا شده است و احتمال ابتلا به این بیماری یک در میلیون است.

مبارک عصر سه‌شنبه در سن ۹۱ سالگی در گذشت.

مبارک برای ۳۰  سال در مصر حکومت کرد تا اینکه در اعتراضات سال ۲۰۱۱ سرنگون شد.  او به اتهام کشتار ۲۳۹ معترض در شورش ۱۸ روزه کشورش در سال ۲۰۱۱ به حبس ابد محکوم شد اما در سال ۲۰۱۷ پس از تبرئه و اعلام بیگناهی از زندان آزاد شد. او سپس در سال ۲۰۱۵به همراه دو پسرش به اتهام سوء استفاده از اموال عمومی و افزودن بر ثروت خانوادگی محاکمه شد که به سه سال حبس به دلیل این جرم محکوم شدند.

مبارک گفته است که تاریخ درباره او به عنوان یک میهن پرست که به کشورش خدمت کرده قضاوت خواهد کرد اما بسیاری از مصری‌ها دوران حکومت او را دوران استبداد می دانند.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت