تیتر امروز

سردار علایی: نابودی اسرائیل حتمی است، چون امام (ره) فرمودند
گزارش اختصاصی دیدارنیوز از مراسم چهل و چهارمین سالگرد شهادت محمد منتظرالقائم

سردار علایی: نابودی اسرائیل حتمی است، چون امام (ره) فرمودند

سردار حسین علایی در مراسم چهل و چهارمین سالگرد شهادت محمد منتظرالقائم ضمن بیان روایت خود از عملیات آمریکایی طبس و نحوه به شهادت رسیدن منتظرالقائم، در دفاع از عملیات ایران علیه اسرائیل گفت: اسرائیل...
در جستجوی روزنه‌ای حدفاصل ساختار حقیقی و حقوقی
عماد بهاور، عضو شورای مرکزی نهضت آزادی ایران در تنگنای بیست و نهم

در جستجوی روزنه‌ای حدفاصل ساختار حقیقی و حقوقی

در بیست و نهمین برنامه از تنگنا و فصل سوم آن، حامد شجاعی میزبان عماد بهاور، عضو شورای مرکزی نهضت آزادی ایران است و درباره تحولات درونی این تشکل و برخی مسائل مهم فضای سیاسی گفت‌وگو کرده است.
تیم اقتصادی دولت، دردی که درمان نمی‌شود/ خلجی: بیکاری، تورم و نقدینگی کاهشی و اقتصاد در حال رشد، تیم اقتصادی دست نمی‌خورد
«دیدارنیوز» چالش‌های تیم اقتصادی دولت را بررسی کرد:

تیم اقتصادی دولت، دردی که درمان نمی‌شود/ خلجی: بیکاری، تورم و نقدینگی کاهشی و اقتصاد در حال رشد، تیم اقتصادی دست نمی‌خورد

از ابتدای شروع به‌کار دولت سیزدهم تحلیل‌گران از تیم اقتصادی انتقاد کرده‌اند و معتقدند دولت و مجلس به دلیل نگاه‌‌های سیاسی دست به تغییر مثبت در کابینه نمی‌زند. گزارش جای نکاهی اجمالی به این موضوع...

ربیعی: هدف‌گذاری دولت در سال ۹۷؛ ایجاد یک میلیون شغل

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی جمعیت بیکار کشور را ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر بر اساس امار‌های منتشره مرکز امار ایران دانست و گفت:: هدف گیری اصلی دولت در سال ۹۷ ایجاد یک میلیون شغل در کشور است.

کد خبر: ۵۲۷
۱۱:۵۲ - ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۷

دیدارنیوز - علی ربیعی در مصاحبه اختصاصی با خبرگزاری صدا و سیما به اهمیت توسعه فعالیت های جدید شغلی از جمله گردشگری بومی، فناوری اطلاعات ، صنایع بسته بندی، دامداری صنعتی، صنایع دستی، معدن، کشت های گلخانه ای، گیاهان دارویی و تولید کالاهای مصرفی اشاره کرد و گفت: با این رویکرد دولت می تواند 500 تا 600 هزار فرصت شغلی در کشور ایجاد کند.

ربیعی با بیان اینکه نزدیک به 500 هزار فرصت شغلی دیگر از محل رشد طبیعی اقتصاد کشور ایجاد می شود از آماده سازی زیرساخت ها در حوزه های مختلف از جمله صنعت نفت و گاز و پتروشیمی خبر داد.

وی سیاست های مربوط به بهبود فضای کسب و کار را که با حمایت رئیس جمهور در سال 96 در برخی رسته ها از جمله فضای مجازی ، انواع پوشاک و سنگ های زینتی اجرایی شده است ، موفقیت آمیز توصیف کرد و گفت : دولت برای ایجاد یک میلیون شغل در سال 97 چاره ای بجز حمایت از رسته های پُرکشش ندارد.

ربیعی با بیان اینکه تولید همواره به ایجاد اشتغال منجر نمی شود ، اجرای سیاست های تولیدی و پولی را سال های گذشته اشتباه دانست و افزود : بر همین اساس باید برنامه هایی اجرا شود که به اشتغال نیروی بیکار جامعه منجر شود.

ربیعی مجموع بودجه پیش بینی شده برای ایجاد اشتغال فراگیر و اشتغال روستائیان و عشایر را که قرار است از محل صندوق توسعه ملی ، اعتبارات بانکی ، بودجه عمومی و فروش تملک دارایی و سرمایه تامین شود ، 70 هزار میلیارد تومان دانست .

وی اجرای سیاست های مداخله در بازار کار از جمله کاج و کارورزی را از دیگر مواردی دانست که دولت در نظر دارد با اعتبارات پیش بینی شده انها را دنبال کند.

ربیعی گفت : علاوه بر این 10 هزار میلیارد تومان دیگر نیز که باید برای اشتغال روستائیان و عشایر در سال 96 هزینه می شد ، قرار است به مجموع اعتبارات امسال اضافه شود .

وی از اینکه برخی معتقدند بودجه پیش بینی شده باید با سرعت میان متقاضیان تقسیم شود، انتقاد کرد و گفت : ما واقعا نمی خواهیم برای تولید وام بدهیم بلکه دولت در نظر دارد اعتبارات خود را به گونه ای توزیع کند که منجر به شغل پایدار شود.

وزیر تعاون ،کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه تاکنون چندین طرح اشتغالزا به ارزش 2 هزار میلیارد تومان به تصویب رسیده است ، ابراز امیدواری کرد تا پایان شهریور امسال تمام طرح های اشتغالزا به تصویب برسد.

وی تعداد شغل های ایجاد شده در سال 96 را بدون احتساب ریزش ها که نخستین بار دفترچه بیمه دریافت کرده اند ، 600 تا 700 هزار شغل دانست.

ربیعی جلوگیری از ریزش نیروی کار را از برنامه های اولویت دار وزارت تعاون کار ورفاه اجتماعی در سال 97 دانست و گفت : در حالی که بیش از 1020 واحد تولیدی و کارخانه در سال گذشته با مشکلات جدی و بحرانی روبرو شده و دولت تلاش کرده است از ریزش 200 هزار شغل جلوگیری کند.

وی علت بحرانی شدن واحدهای تولیدی و اقتصادی کشور را نبود بازار مصرف کالاهای تولیدی اعلام کرد و افزود : صدور کارت های اعتباری با هدف افزایش قدرت خرید مردم از برنامه های دولت در سال 97 بشمار می رود تا از این طریق واحدهای بحرانی بتوانند کالاهای خود را وارد بازار کنند.

ربیعی ، عقب ماندگی تکنولوژی و نبود مدیریت صحیح را از دیگر مشکلات واحدهای تولیدی بحرانی دانست و تاکید کرد : برای ایجاد اشتغال در کشور باید این مشکلات برطرف شود.

وی یکی از مشکلات پیش روی اجرای سیاست های اشتغال را نبود شرکت های بزرگ صادرکننده دانست و از اینکه به این مهم توجه نشده است ابراز تاسف کرد و گفت : توجه به رسته های پُرکشش در قالب نهادسازی برای جذب بازارهای جهانی بسیار مهم و اثرگذار است.


ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی