تیتر امروز

تلاش کن! طلاش کن

تلاش کن! طلاش کن

رویکرد پریسکوپ برآن است که دغدغه و علاقه مندی‌های نسل z رو با تجربه و دانش نسل‌های قبل‌تر ادغام کند تا نتایج جالب و جدیدی در راستای اهداف شغلی هر دو نسل برسد. در قسمت سوم این برنامه چشم پریسکوپ...
رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه
گفت‌وگوی دیدار در برنامه جامعه‌پلاس با وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی

رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه

جامعه پلاس در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان رضا صالحی امیری، وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی بود؛ او از دلایل فرار نخبگان گفت و تاکید کرد که به همین دلیل سالیانه ۱۵ میلیارد دلار سرمایه از...
شهرنویی‌ها! واژه‌ای که در «جدال قالیبافی‌ها و صبح‌ ایرانی‌ها» به کار رفت
«دیدارنیوز» آخرین اختلافات پساانتخاباتی اصولگرا‌ها را بررسی می‌کند:

شهرنویی‌ها! واژه‌ای که در «جدال قالیبافی‌ها و صبح‌ ایرانی‌ها» به کار رفت

جدال اصولگراها در فضای پساانتخاباتی همچنان ادامه دارد و بنا به گفته دبیرکل صبح ایران، قالیبافی‌‎ها از هر فرصتی استفاده می‌‎کنند تا آنها را تخریب کنند.

حبیبی: آقای حریرچی خیالتان راحت، کارگران آدرس غلط نمی‌دهند!

یک فعال کارگری در انتقاد به اظهارات معاون وزیر بهداشت گفت: کارگران در مخاطب قراردادن وزارت بهداشت، آدرس غلط نداده‌اند.

کد خبر: ۵۲۴۳
۰۹:۵۴ - ۲۸ تير ۱۳۹۷

دیدارنیوز - ۲۵ تیرماه، کارگران در اعتراض به دست اندازی‌ها به سازمان تامین اجتماعی مقابل وزارت بهداشت تجمع کردند.
 
نوک پیکان انتقاداتِ کارگران، وزارت بهداشت است که با طرح‌های ناکارآمدی مثل ادغام منابع درمان یا حذف داروهای OTC از پوشش بیمه‌ها، علاوه بر سازمان تامین اجتماعی، منافع بیمه‌شدگان را نیز به خطر می‌اندازد.

حسین حبیبی در ارتباط با برحق بودن مطالبات کارگران و با اشاره به اظهارات حریرچی (معاون وزیر بهداشت) که بعد از این تجمع گفته بود "تشکل‌های کارگری آدرس غلط می‌دهند" اظهار داشت: آقای حریرچی، کارگران آدرس غلط نمی‌دهند؛ آیا وزارت بهداشت با تمام توان در زمان تصویب بند "و" تبصره ۷ قانون بودجه ۹۷ دولت در مجلس شورای اسلامی و شورای نگهبان لابی نمی‌کرد تا نه/ بیست و هفتم سهم درمان تامین اجتماعی که متعلق به بیمه‌شدگان و کارگران است (کارگران هر ماه قسمتی از حقوق و درآمد خود را جهت برخورداری از حمایت‌های درمانی و بیمه‌ای در زمان اشتغال و بازنشستگی به سازمان واریز می‌کنند) به حسابی نزد خزانه‌داری کل کشور واریز شود؟ آقای حریرچی این قبیل تصمیمات و تعیین سرنوشت اموال کارگران به دولت و مجلس و وزیر بهداشت چه ارتباطی دارد؟ چرا باید سهم درمان بیمه‌شدگان به حساب خزانه‌دار کل کشور که مغایر اصل ۵۳ قانون اساسی است، واریز شود؟ آن وقت می‌گویید در این سه ماه اتفاقی نیفتاده!

چرا وزارت بهداشت برای دست‌درازی به مال کارگران تا این حد لابی‌گری می‌کند؟!

وی ادامه داد: سهم درمان قسمتی از بیمه کارگران است که آن هم هر ماهه از حقوق‌شان کسر شده و به حساب سازمان تامین اجتماعی واریز می‌شود؛ یعنی بخشی از حقوق کارگران است؛ یعنی حق‌الناس است که دولت، مجلس و شورای نگهبان به همین دلیلِ حق الناس بودن حق نداشتند حق کارگران را تصرف کنند و حتما شما اطلاع ندارید که وزیر و وزارت بهداشت چرا در معرکه تصرف برای مال خود کردن منابع تامین اجتماعی که متعلق به کارگران است تا این حد گسترده لابی ورایزنی می‌کردند؟!

حبیبی تاکید کرد: نقش وزارت بهداشت برای این است که بتواند منابع پایدار جهت طرح شکست خورده بیمه سلامت بدست آورد. آقای حریرچی نگویید که اطلاع ندارید که آن وقت اعلام اینکه تشکل‌های کارگری آدرس غلط می‌دهند ناشی از بی‌اطلاعی یا داشتن اطلاعات غلط شماست که به وزیر ودولت نیز غلط اطلاعات می‌دهید.

چگونه ادعا می‌کنید افتخارتان خدمت به کارگران و فقراست؟!

وی در ادامه به دیگر اظهارات حریرچی می‌پردازد: اعلام کردید سازمان تامین اجتماعی بیش از ۴۱ میلیون و۹۰۰ هزار نفر بیمه شده تحت پوشش دارد، اما حدود ۴۰۰ تا۵۰۰ نفر را با اتوبوس از شهرستان‌ها و برخی مناطق تهران مقابل وزارت بهداشت جمع می‌کنند و بدتر از آن می‌گویید واقعا جامعه کارگری همین چند صد نفری هستند که با اتوبوس آورده می‌شوند؟! آقای حریرچی شما هم اطلاعات غلط دارید هم بی‌اطلاع هستید آنهم به دلایل زیر:

 ۱_ بیمه‌شدگان تامین اجتماعی در تمام کشور ایران حضور دارند، نه فقط در شهر تهران؛ همه هم دارای درد مشترک و منافع مشترک هستند؛ پس حضور کارگران بیمه شده از اقصی نقاط کشور در تجمع مقابل مجلس کاملا درست و منطقی بود.

 ۲_ همین حضور به زعم شما ۴۰۰ تا ۵۰۰ نفری مقابل وزارت بهداشت، اختلال ترافیکی و حرکتی سایر هموطنان را موجب شده بود اگر بنا بود کل جمعیت میلیونی تحت پوشش بیمه حضور یابند آن وقت شما حساب کنید چه پیش می‌آمد!

 ۳_ تجمع افراد مسن و پابه سن گذاشته باید باعث خجالت شما شده باشد. آیا نمی‌دانید افراد مسن و پا به سن هم حق و حقوق صنفی و اجتماعی دارند؛ هم اینکه تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی هستند و هم دغدغه دارند؛  دغدغه اینکه با تصویب بند "و" تبصره ۷ قانون بودجه دچار مشکلات و معضلات درمانی و بیمه‌ای مانند عدم دریافت مستمری یا با تاخیرهای طولانی می‌شوند؛ پس حق تجمع برای آنها یک حق صنفی، اجتماعی و شهروندی محسوب می‌شود.

۴_ آقای حریرچی می‌گویید افتخار ما هم خدمت به کارگران و فقرا است؛ وجه قانونی بخشیدن به تصرف و تصاحب منابع تامین اجتماعی به نفع وزارت بهداشت، خدمت به کارگران است یا خیانت به کارگران و منافع ملی؟ آیا نامه ۱۷۶۵۶ رئیس جمهور که دربرگیرنده منافع وزارت بهداشت است، خدمت به کارگران است یا خیانت به کارگران؟ عدم پرداخت مطالبات سازمان تامین اجتماعی توسط دولت خدمت به کارگران است یا خیانت به کارگران؟

آقای حریرچی خیالتان راحت؛ کارگران آدرس غلط نمی‌دهند!

وی تاکید کرد: دولت و وزارت بهداشت بابت ارائه سرویس درمانی به بیمه‌شدگان تامین اجتماعی طلبکار هستند و لذا حق دارند طلب خود را مطالبه و وصول کنند اما بدون اینکه به حقوق کارگران تجاوز و تعدی کنند.

حبیبی در پایان هشدار داد: آقای حریرچی شما اطلاعات غلط ندهید! تشکل‌های کارگری باتوجه به تصویب بند "و" تبصره ۷ قانون بودجه۹۷ و نامه ۱۷۶۵۶ رئیس جمهور آدرس را درست داده‌اند؛ خیالتان از این بابت راحت باشد!
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی