تیتر امروز

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.
محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.
برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی

این صد و چهلمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

وکلای انگلیسی صدور حکم بازداشت سیسی را خواستار شدند

گروهی از وکلای انگلیسی با تنظیم شکایتی از فرماندهی پلیس مبارزه با تروریسم این کشور خواستند حکم بازداشت عبدالفتاح سیسی، رئیس جمهور مصر را به اتهام شکنجه و قتل صادر کند.

کد خبر: ۴۹۶۲۳
۲۱:۴۵ - ۳۰ دی ۱۳۹۸

دیدارنیوز - به نقل از خبرگزاری آناتولی ترکیه، این شکایت که از سوی اتاق‌های بین‌المللی عدالت در انگلیس ارائه شد، همزمان با ورود سیسی به لندن برای شرکت در نشست سرمایه‌گذاری امروز (دوشنبه) سران انگلیس و آفریقا با حضور ۲۱ رئیس جمهور کشورهای آفریقایی و بوریس جانسون، نخست وزیر انگلیس مطرح شد.

اتاق‌های بین‌المللی عدالت با انتشار بیانیه‌ای در این خصوص اعلام کرد: در پی سفر سیسی به انگلیس، بر اساس درخواست شورای انقلابی مصر (یک جمعیت مخالف در این کشور) شکایت کیفری از سیسی به فرماندهی پلیس مبارزه به تروریسم انگلیس ارائه شده و در آن از این فرماندهی خواسته شد تحقیقی را درباره اتهامات قتل و شکنجه سیسی آغاز کرده و حکم بازداشتی برای او صادر کند.

در ادامه بیانیه یاد شده آمده است، در این شکایت به شکل ویژه انجام تحقیقی درباره ابعاد مختلف پرونده مرگ محمد مرسی (رئیس جمهور پیشین مصر) و شیوه رفتار با او پیش از مرگ در زندان خواسته شد. پرونده مرسی از سوی این اتاق‌ها به اگنس کالامارد، گزارشگر سازمان ملل در حوزه اعدام‌های خودسرانه و ناعادلانه ارائه شد.

در این بیانیه تاکید شد، مسؤولان انگلیس باید درباره اتهام‌های بزرگی که علیه دولت مصر مطرح هستند، تحقیق به عمل آورده و موافقت دادستانی کل برای بازداشت سیسی و اتهام او به شکنجه را درخواست کنند: "انگلیس نباید پناهگاه امنی برای آنهایی باشد که خود را در امان از پیگردهای قانونی می‌دانند."

تا این لحظه مسؤولان مصری واکنشی به این شکایت نامه نداشته‌اند.

طبق اظهارات کارشناسان، با توجه به مصونیتی که سیسی دارد و نیز عملکرد پلیس لندن در قبال شکایت‌های مشابهی که پیشتر علیه رهبران و مسؤولان ارشد کشورهای مختلف ارائه شدند، بعید است پلیس لندن به شکایت مطرح شده علیه سیسی توجهی نشان دهد.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر