تیتر امروز

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.
پرداختی باشگاه استقلال به استراماچونی و دستیارانش مشخص شد

استقلال ۴۲۲ هزار یورو به استراماچونی پرداخت کرده است!

میزان پرداختی باشگاه استقلال به آندره‌آ استراماچونی سرمربی ایتالیایی آبی‌پوشان مشخص شد.

کد خبر: ۴۶۰۱۴
۱۳:۰۹ - ۰۳ دی ۱۳۹۸

دیدارنیوز - باشگاه استقلال شب گذشته ایمیل وکیل آندره‌آ استراماچونی سرمربی ایتالیایی آبی‌پوشان را منتشر کرد که بر اساس آن، این مربی خواهان پرداخت کل قراردادش شده بود. باشگاه استقلال، اما اعلام کرد که چنین کاری امکان‌پذیر نیست.

باشگاه استقلال با پرداختی آخر که ۱۶۰ هزار یورو بود، حقوق یک ماه استراماچونی و دستیارانش را یک ماه جلوتر داد تا بهانه دست این مربی ندهد. سرمربی ایتالیایی در ابتدای حضورش در استقلال مبلغ ۱۰۰ هزار یورو دریافت کرد و قرار شد که ماهیانه ۵۴ هزار یورو حقوق بگیرد. استقلالی‌ها پس از پرداخت مبلغ پیش قرارداد، سه ماه حقوق ۵۴ هزار یورویی او را پرداخت کرده که با احتساب ۱۰۰ هزار یوروی ابتدای فصل، نزدیک ۲۶۲ هزار یورو به استراماچونی بابت قرارداد او و دستیارانش پرداخت شد. در ادامه، باشگاه نتوانست حقوق استراماچونی را پرداخت کند و این مربی نیز طبق قانون فیفا یک طرفه قراردادش را فسخ کرد.

در ادامه، قرار شد مسئولان استقلال دو ماه حقوق عقب افتاده را پرداخت کنند که استراماچونی خواهان پرداخت سه ماه از حقوقش شد. اسماعیل خلیل‌زاده سرپرست باشگاه نیز مبلغ ۱۶۰ هزار یورو از ترکیه به بانک سپه شعبه رم انتقال داد تا به حساب استراماچونی واریز شود. تا اینجای کار مشخص شد که باشگاه استقلال ۴۲۲ هزار یورو به استراماچونی پرداختی داشته که بیش از ۵۰ درصد قرارداد او و دستیارانش می‌شود. قرارداد استراماچونی ۵۵۰ هزار یورو بود و سه دستیار او هم ۵۰ هزار یورو قرارداد داشتند که در مجموع به ۷۰۰ هزار یورو می‌رسد. باشگاه استقلال پول سه مربی خارجی دیگر خود را هم به استراماچونی می‌داد تا از طریق او پول به دستیاران استراماچونی برسد.


منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی