تیتر امروز

آیا اسرائیل برای حمله بعدی آماده می‌شود؟/ پاسخ کوبنده‌تر ایران در صورت تکرار حمله/ چراغ سبز سنای آمریکا به ترامپ برای حمله دوباره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آیا اسرائیل برای حمله بعدی آماده می‌شود؟/ پاسخ کوبنده‌تر ایران در صورت تکرار حمله/ چراغ سبز سنای آمریکا به ترامپ برای حمله دوباره

این صد و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
روحی‌صفت: به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود/ این آتش‌بس پایداری ندارد/ روایت متقی در تلویزیون درباره احتمال از سرگیری حملات اسرائیل تا حدی درست است
یک دیپلمات با سابقه وزارت امورخارجه در گفتگو با دیدارنیوز مطرح کرد

روحی‌صفت: به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود/ این آتش‌بس پایداری ندارد/ روایت متقی در تلویزیون درباره احتمال از سرگیری حملات اسرائیل تا حدی درست است

به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود. این آتش‌بس به هیچ عنوان، پایداری نداشته و ما در میانه راه قرار داریم. رژیم صهیونیستی، قطعا تلاش خواهد کرد که ضربات دیگری به...
حسین المدنی: خطر ترومای بین نسلی جدی است/ تاثیر روانی جنگ ممکن است تا آخر عمر باقی بماند/برای کودکان و نوجوانان فضای شاد مهیا کنید
گفت و گوی دیدار با روانشناس و استاد دانشگاه:

حسین المدنی: خطر ترومای بین نسلی جدی است/ تاثیر روانی جنگ ممکن است تا آخر عمر باقی بماند/برای کودکان و نوجوانان فضای شاد مهیا کنید

توجه به جنبه‌های سلامت روان مردم پس از جنگ ایران و اسراییل همچنان بهانه گفت و گوی دیدار با متخصصان و روانشناسان است. گفت‌و‌گو با دکتر سید حسین المدنی، روانشناس و استاد دانشگاه را بخوانید.

مسی، تشنه به ال‌کلاسیکو می‌رسد

مهاجم بارسلونا که تاثیرگذارترین بازیکن ال کلاسیکو است می‌خواهد پس از یک فصل دوباره دروازه رئال مادرید را باز کند.

کد خبر: ۴۵۳۹۳
۱۲:۰۱ - ۲۷ آذر ۱۳۹۸

دیدارنیوز - به نقل از آس، لیونل مسی پس از یک فصل ناکامی در گلزنی برابر رئال مادرید دوباره مقابل این تیم قرار می‌گیرد. شاید این موضوع در مجموع آمار بدی نباشد اما برای ستاره بارسلونا خیلی عجیب محسوب می‌شود. هیچ بازیکنی به اندازه مسی برابر مادرید گلزنی نکرده است. ستاره آرژانتینی بالاتر از اسطوره‌هایی مانند پاکو خنتو و آلفردو دی استفانو قرار دارد و بهترین گلزن ال کلاسیکو به حساب می‌آید.

مسی در ۴۱ بازی ۲۶ گل مقابل سفیدپوشان به ثمر رسانده است. او هم‌چنین بهترین گلزن نوکمپ و سانتیاگو برنابئو است. نخستین گل ستاره بارسا در فصل ۰۷-۲۰۰۶ به ثمر رسید. بازیکن آرژانتینی زمانی که تنها ۱۹ سال داشت توانست هت تریک کند. در آن بازی جوان‌ترین گلزن ال کللاسیکو نیز لقب گرفت.

به همین خاطر فصل‌هایی که مسی در گلزنی در ال کلاسیکو ناکام باشد عجیب به حساب می‌آید. تنها پنج فصل این اتفاق افتاده است. یکی از آن‌ها به فصل گذشته بر می‌گردد با وجود این که دو تیم چهار بار برابر هم قرار گرفتند (دو دیدار در لالیگا و دو بازی نیمه نهایی در کوپا دل ری)، بارسا در سه بازی پیروز شد و یک بازی با تساوی به پایان رسید. در این چهار دیدار آبی اناری‌ها ۱۰ بار گلزنی کردند و تنها دو گل دریافت کردند. هیچ یک از این گل‌ها به نام "شماره ۱۰" بارسا ثبت نشد. لوییس سوارس پنج گل به ثمر رساند و گل‌های دیگر به نام فیلیپ کوتینیو، آرتورو ویدال، مالکوم، ایوان راکیتیچ و رافائل واران (گل به خودی) ثبت شد.

مسی در پیروزی ۵ بر یک تیمش حضور نداشت چون آسیب دیده بود. در دیدار رفت کوپا دل ری به عنوان بازیکن ذخیره به میدان رفت. در بازی برگشت کامل بازی کرد اما هم‌چون دیگر دیدار لالیگا نتوانست گلزنی کند. در لالیگا زمانی که بازی ۲ بر صفر به نفع تیم کاتالانی بود مسی پنالتی را به سوارس داد تا گلزنی کند. مسی با اشتیاق در ال کلاسیکو حاضر خواهد شد تا به تاریخ سازی‌اش برابر رئال مادرید ادامه دهد.

تاثیر

حضور ستاره آرژانتینی در ال کلاسیکو تنها به گل‌هایش بر نمی‌گردد. تاثیرش در بازی تعیین کننده است. او نه تنها بهترین گلزن این دیدار تاریخی محسوب می‌شود بلکه بیش‌ترین پاس گل را نیز داده است. کاپیتان بارسا در ۴۱ بازی ۱۳ پاس گل داده است. رکوردهای مهاجم آرژانتینی به همین جا ختم نمی‌شود. او رکورد بیش‌ترین بازی بازیکن غیر اسپانیایی در ال کلاسیکو را به نام خود ثبت کرده است (۴۱ دیدار). هم‌چنین بیش از همه در دیدارهای پیاپی حضور داشته است (۳۵ بازی). علاوه بر این بیش‌ترین برد را در کنار سرخیو بوسکتس برابر مادرید تجربه کرده است (۱۴). مسی به همراه لاسکانو و پوشکاش بیش‌ترین هت تریک را در تاریخ این بازی‌ها داشته‌اند. آخرین هت تریک ستاره بارسا به پنج سال پیش بر می‌گردد.

جدال برای پیچیچی

در ال کلاسیکو امشب (چهارشنبه) که ساعت ۲۲:۳۰ آغاز می‌شود رقابت کریم بنزما و مسی برای پیچیچی وجود دارد. هر دو بازیکن با ۱۲ گل بهترین گلزنان این فصل لالیگا محسوب می‌شوند. بنزما یک روند ثابت در این فصل داشته است و مسی از هفته هفتم که در این بازی‌ها حاضر شد توانست در ۹ بازی پیاپی گلزنی کند تا در هفته هفدهم به رکورد ۱۲ گل برسد.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۰ تير
امروز سه‌شنبه ۱۰ تير
امروز سه‌شنبه ۱۰ تير
امروز سه‌شنبه ۱۰ تير