تیتر امروز

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...
به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است
دیدار بودجه ۱۴۰۵ را بررسی می‌کند

به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است

دیدارنیوز پس از دفاع مسعود پزشکیان، رئیس جمهور از بودجه ۱۴۰۵ صحبت‌های او و تحلیل‌های کارشناسان درباره این بودجه را بررسی می‌کند.
دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

علی مطهری :فکر می‌کنم عملکردم در مجلس خوب بوده است

علی مطهری با بیان اینکه فکر می‌کنم عملکردم در مجلس خوب بوده است، تصریح کرد: با حضور مردم در انتخابات قطعاً ما زودتر از شر تحریم ها رها خواهیم شد.

کد خبر: ۴۴۰۱۵
۱۳:۱۲ - ۱۵ آذر ۱۳۹۸

دیدارنیوز - علی مطهری صبح امروز پس از ثبت نام در انتخابات مجلس در وزارت کشور در جمع خبرنگاران در پاسخ به این پرسش که اولویت های مجلس یازدهم چیست؟ اظهار کرد: بهبود وضع اقتصادی و معیشتی مردم و تاثیر گذاری در سیاست خارجی کشور که خود این موضوع هم در بهبود وضع اقتصادی تاثیر دارد.

وی افزود: ما در حوزه فرهنگ هم نیاز به اصلاحاتی داریم از جمله اجرای کامل قانون اساسی و مخصوصاً فصل سوم که منشور حقوق ملت است باید اجرا شود.

مطهری ادامه داد: به طور خلاصه بازگرداندن مجلس به جایگاهی که در قانون اساسی دارد از اولویت های مهم مجلس است.

وی در پاسخ به این پرسش که چرا مردم باید مجدداً به وی رای دهند، اظهار کرد: فکر می‌کنم عملکردم در مجلس خوب بوده است، وگرنه نمی آمدم، اما این موضوع تشخیصش با مردم است و ما نمی‌توانیم درباره خودمان قضاوت کنیم.
این نماینده مجلس اظهار کرد: مهم این است که مردم در این انتخابات مشارکت بالایی داشته باشد؛ چراکه هم آثار داخلی دارد و هم خارجی. یعنی اگر دنیا بداند که مردم مشارکت بالایی در انتخابات دارند پایه‌های نظام  مستحکم می‌شود و در رفتار غربی‌ها و آمریکایی‌ها نیز موثر خواهد بود.
مطهری گفت: با حضور مردم در انتخابات قطعاً ما زودتر از شر تحریم ها رها خواهیم شد و در داخل هم برای اصلاح امور این موضوع موثر خواهد بود. مردم هم فکر نکنند که شرکت کردن یا نکردن شان در انتخابات تاثیری در وضعیت ندارد. مجلس مستقل و قوی می تواند تاثیر زیادی در کشور داشته باشد و بسیاری از امور را اصلاح کند.

وی افزود: ما در این دوره بیشتر در یک شرایط اضطراری بودیم و برخی کارها خارج از مسیر مجلس انجام می شد، اما این مشکلات به زودی برطرف می‌شود و مجلس می‌تواند موثرتر باشد و آثار بهتری داشته باشد.

وی در پاسخ به پرسشی درباره احتمال حضورش در لیست اصلاحات گفت: نمی دانم چگونه وارد انتخابات خواهم شد باید ببینیم وضعیت لیست‌ها چطور است و چگونه بسته می شود تا در این زمینه تصمیم گیری کنیم.

این نماینده مجلس ادامه داد : به نظرم اعلام هزینه‌های انتخاباتی نیز ایرادی ندارد. من خودم اساساً چندان در پی تبلیغات فراوان نیستم؛ چراکه مردم هم من را می شناسم بقیه هم اگر این موضوع را اعلام کنند و آنهایی که لیست می دهند و چهره های متعددی را در لیست خود قرار می‌دهند نیز این کار را انجام دهند، مفید خواهد بود.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی