تیتر امروز

دلار برمی‌گردد، اما اعتماد نه!/ انفجار در شریان اقتصاد ایران/ گشایش اقتصادی یا توهم موقت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

دلار برمی‌گردد، اما اعتماد نه!/ انفجار در شریان اقتصاد ایران/ گشایش اقتصادی یا توهم موقت؟

این سیزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا

این نودمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

پورابراهیمی: سفیر فرانسه باید از ایران اخراج شود

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: دولت باید در اعتراض به تجمع منافقین در فرانسه، سفیر این کشور را اخراج می‌کرد، چراکه آنان موضوع براندازی نظام جمهوری اسلامی را پیگیری می‌کنند.

کد خبر: ۴۳۲۹
۱۳:۰۹ - ۱۳ تير ۱۳۹۷

دیدارنیوز - در پایان جلسه علنی روز چهارشنبه مجلس شورای اسلامی محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی به برگزاری نشست منافقین در فرانسه اعتراض کرد و گفت: اخیرا شاهد اقدام وقیحانه از طرف دولت فرانسه برای تجمع منافقان علیه ایران در این کشور بودیم.

وی تاکید کرد: دولت فرانسه اقدام بی شرمانه ای را علیه ملت ایران راه اندازی کرده است. رئیس جمهور و دولت باید به جد این موضوع را پیگیری کنند، چراکه به هیچ عنوان قابل چشم پوشی نیست.

پورابراهیمی تصریح کرد: فرانسه به منافقین اجازه می دهد علیه ایران تجمع کنند، در حالی که منافقان ۱۷ هزار نفر از ملت ایران را ترور کرده و به شهادت رساندند و امروز به دامن آمریکایی ها و عربستان پناه برده اند و اقدامات وقیحانه علیه ایران انجام می دهند.

وی با انتقاد از عملکرد دولت در مقابله با این اقدامات گفت: ما فقط چند تذکر می دهیم. ایران باید در اعتراض به تجمع منافقان در فرانسه، سفیر این کشور را اخراج می کرد، چراکه آنان موضوع براندازی نظام جمهوری اسلامی را پیگیری می کنند و این وضعیت به هیچ عنوان از نظر ما قابل قبول نیست.

رئیس کمیسیون اقتصادی خطاب به علی مطهری نایب رئیس مجلس که ریاست جلسه را برعهده داشت، گفت: آقای مطهری خود شما فرزند شهید مطهری هستید که شهید ترور بوده است، کمیسیون امنیت ملی باید در این زمینه بیانیه می داد و به این مسئله ورود پیدا می کرد.
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها