تیتر امروز

زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با عضو پیشین شورای شهر

زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه‌های خود میزبان زهرا نژاد بهرام فعال سیاسی اصلاح طلب و عضو پیشین شورای شهر بود. او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد که اگر شهرداری خانه اندیشمندان را به هر دلیلی تعطیل...
مذاکره، بدون دیکته شرایط/ ترور فرمانده نظامی حزب‌الله با اطلاع آمریکا/ ایران همچنان تشنه باران
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره، بدون دیکته شرایط/ ترور فرمانده نظامی حزب‌الله با اطلاع آمریکا/ ایران همچنان تشنه باران

این صد و سی و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رئیس اداره منابع طبیعی دهلران:

۲ هزار هکتار از اراضی ملی دهلران جنگل‎کاری می‎شود

رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری دهلران گفت: همزمان با طرح ملی وحدت نهال کاری ۲ هزار هکتار از اراضی بیابانی دهلران جنگل کاری می‌شود.

کد خبر: ۴۲۵۷۱
۱۲:۲۵ - ۰۲ آذر ۱۳۹۸

۲ هزار هکتار از اراضی ملی دهلران جنگل‎کاری می‎شود

دیدارنیوز ـ نصرالله پارسه ظهر شنبه در برنامه وحدت نهال کاری که با حضور فرماندار، امام جمعه، مسئولان و جمعی از شهروندان و سازمان‌های مردم نهاد در منطقه بالا دست شهرک صنعتی برگزار شد، اظهار داشت: باتوجه به شرایط آب هوایی شهرستان دهلران امسال ۲هزار هکتار در سطح شهرستان دهلران نهال کاری می‌شود.
 
وی افزود: این سطح با گونه‌های کنار، کهور، بلوط، بادام، بنه و زالزاک نهال کاری می‌شود که می‌طلبد مردم وسازمان‌های مردم نهاد در این راستا مشارکت کنند.
 
رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری دهلران با اشاره به وجود ۲۵۹ هزار هکتار سطح عرصه بیابانی شهرستان، گفت: تاکنون از این میزان ۴۰ هزار هکتار بیابان زدایی شده است.
 
پارسه از بیابان زدایی در سطح ۲۰ هزار هکتار از اراضی شهرستان در سال جاری خبر داد و افزود: کار بیابان زدایی در ۲۰ هزار هکتار دیگر برای سال آینده پیش بینی شده است.
 
وی با اشاره به اجرای نهضت سبز در روستا‌های ابوغویر، چم هندی، صمانه و سادات دانشگر افزود: در برنامه سال جاری همچنین ۵۰۰ هکتار از اراضی ملی بخش‌های زرین آباد و سراب میمه با بذر، نهال غنی سازی می‌شود.
 
 امام جمعه شهرستان دهلران گفت: منابع طبیعی وآبخیزداری شهرستان دهلران اقدامات مناسبی در راستای توسعه جنگل و کاشت درخت در سطح شهرستان دهلران انجام داده است.
 
حجت الاسلام سید محسن موسوی بیان داشت: باتوجه به شرایط آب هوایی شهرستان و مبارزه با بیابان زدایی و از طرفی کاهش گرد و غبار باید توسعه جنگل کاری در دستور کار مسئولان باشد.
 
 وی تصریح کرد: حضور مردم شهرستان دهلران در وحدت نهال کاری نشان می‌دهد که مردم این شهرستان مردمی طبیعت دوست هستند.
 
امام جمعه شهرستان دهلران عنوان کرد: باتوجه به گرمای منطقه قطعا باید به فکر توسعه جنگلک اری باشیم وطبیعت دهلران نیازمند درخت کاری وتوسعه جنگلک اری است
 
درپایان این مراسم به قید قرعه به ۲۰ نفر از شرکت کنندگان در وحدت نهال کاری جوایزی اهدا شد.
منبع: مهر
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۰۶ آذر
امروز پنجشنبه ۰۶ آذر
امروز پنجشنبه ۰۶ آذر
امروز پنجشنبه ۰۶ آذر