تیتر امروز

پنجره ‎دیپلماسی در حال بسته‌شدن/ سردرگمی راهبردی، خطرناک‌تر از ماشه/ فرصت پزشکیان برای حذف نهاد‌های بی‌خاصیت 
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پنجره ‎دیپلماسی در حال بسته‌شدن/ سردرگمی راهبردی، خطرناک‌تر از ماشه/ فرصت پزشکیان برای حذف نهاد‌های بی‌خاصیت 

این صد و هفدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.

پلوسی: سواستفاده ترامپ از قدرت یک حقیقت بی‌چون‌وچرا است

رئیس مجلس نمایندگان آمریکا گفت، این یک "حقیقت بی‌ چون‌وچرا" است که تعاملات مناقشه‌برانگیز دونالد ترامپ در قبال اوکراین سواستفاده از قدرت محسوب می‌شوند.

کد خبر: ۴۲۱۵۸
۱۱:۳۳ - ۲۸ آبان ۱۳۹۸

دیدارنیوز - به نقل از خبرگزاری فرانسه، نانسی پلوسی، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا در نامه‌ای به نمایندگان حزب دموکرات، به شدت با این استدلال برخی از جمهوریخواهان آمریکا مبنی بر این که آینده دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا نه از طریق استیضاح بلکه باید از طریق انتخابات تعیین شود، مخالفت کرد. وی تاکید کرد، این وظیفه مجلس نمایندگان آمریکا بر طبق قانون اساسی است که درباره تخلفات رئیس اجرایی کشور تحقیق کند.

او در این نامه خود نوشت: این حقیقتی بی چون‌وچرا است که رئیس جمهور از قدرت و اختیاراتش در راستای منافع شخصی و سیاسی و به قیمت چشم‌پوشی از منافع امنیت ملی ما سواستفاده کرده است. این گفته که "بگذاریم انتخابات درباره ترامپ تصمیم بگیرد"، یک پاسخ ضعیف به جلسات استماع (روند استیضاح ترامپ) است.

پلوسی تاکید کرد: این موضعگیری خطرناک تنها موجب تشدید فوریت برای برخورد ما می‌شود زیرا رئیس جمهور یکپارچگی فرآیند انتخابات ریاست جمهوری 2020 را به خطر میندازد.

پلوسی در ادامه نامه‌اش همچنین جمهوریخواهان را از بابت این استدلال که در مناقشه مربوط به اعمال فشار دونالد ترامپ بر دولت اوکراین هیچگونه گروکشی با توجه به پرداخت شدن پول کمکهای آمریکا به کی‌یف رخ نداده سرزنش و محکوم کرد. دموکراتهای آمریکا ترامپ را متهم کرده‌اند به این که به هدف اعمال فشار بر دولت اوکراین به منظور وادار کردن این دولت به تحقیقات درباره جو بایدن، نامزد ریاست جمهوری پیشتاز حزب دموکرات، قصد گرو نگه داشتن کمکهای امنیتی که آمریکا برای این کشور در نظر گرفته بوده را داشته است.

پلوسی عنوان کرد: حقیقت این است که این کمکها پس از آن پرداخت شدند که عامل افشاگر جامعه اطلاعاتی آمریکا حقیقت را درباره قصد رئیس جمهور برای اخاذی و ارتشاء در قبال اوکراین فاش کرد و مجلس نمایندگان آمریکا هم تحقیقات رسمی را درباره ترامپ به جریان انداخت.

او همچنین از نمایندگان خواست با توجه به نزدیک شدن تعطیلات ویژه عید شکرگذاری مسیحیان علاوه بر تمرکزشان بر مساله استیضاح، به مسائل اولویت‌دار دیگری همچون تامین بودجه دولت، تصویب یک توافق تجاری جدید با مکزیک و کانادا و مساله زیرساختها هم توجه داشته باشند.

اما پلوسی تاکید کرد که این همچنین وظیفه آنها است تا عمل به قانون اساسی را هم تضمین کنند.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور