تیتر امروز

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عبدالرضا فرجی‌راد: رئیسی به روحانی گفت که اجازه دهید؛ ما توافق را امضا کنیم!/ تیم جلیلی در دوره رئیسی مانع توافق شد/ مذاکرات مستقیم مجازی فعلی بین عراقچی-ویتکاف را به مذاکرات کاملا محرمانه تبدیل کنیم/ نصفه بودجه مملکت صرف نهادهایی می‌شود که کارایی برای کشور ندارند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد ژئوپولیتیک

عبدالرضا فرجی‌راد: رئیسی به روحانی گفت که اجازه دهید؛ ما توافق را امضا کنیم!/ تیم جلیلی در دوره رئیسی مانع توافق شد/ مذاکرات مستقیم مجازی فعلی بین عراقچی-ویتکاف را به مذاکرات کاملا محرمانه تبدیل کنیم/ نصفه بودجه مملکت صرف نهادهایی می‌شود که کارایی برای کشور ندارند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ عبدالرضا فرجی‌راد، استاد ژئوپولیتیک و دیپلمات با سابقه وزارت امور خارجه رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از مذاکره با آمریکا، وضعیت توان هسته‌ای...
محسن هاشمی: انتصاب‌های حاکمیتی از انتخاب شدگان مردم بیشترند/در جمهوری اسلامی به استقلال نمره بالای ۵۰ می‌دهم، اما به آزادی نه/نظام تصمیم گیری در کشور خدشه دار شده است/ افراطیون نمی‌گذارند، مشکلات کشور حل شود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با رئیس پیشین شورای شهر

محسن هاشمی: انتصاب‌های حاکمیتی از انتخاب شدگان مردم بیشترند/در جمهوری اسلامی به استقلال نمره بالای ۵۰ می‌دهم، اما به آزادی نه/نظام تصمیم گیری در کشور خدشه دار شده است/ افراطیون نمی‌گذارند، مشکلات کشور حل شود

پسر ارشد آیت الله هاشمی رفسنجانی، رئیس پیشین شورای شهر، محسن هاشمی مهمان برنامه «تیتر» بود او معتقد است که علما با حجاب اجباری مخالفند ولی نگران واکنش افراطیون هستند، به همین خاطر سکوت کردند.

مافی: طرح مسئله چندهمسری کیان خانواده ایرانی را نشانه گرفته است

رئیس فراکسیون خانواده مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه بر مسئله چند همسری در شرع و دین اسلام تاکید نشده است، گفت: طرح چنین مسئله ای باعث فروپاشی کیان و آرامش خانواده ها شده و برخلاف نگاه ویژه قانون به حمایت از بانوان در ابعاد مختلف زندگی اجتماعی است.

کد خبر: ۴۰۸۸۷
۱۰:۲۲ - ۱۸ آبان ۱۳۹۸

دیدارنیوز - پروانه مافی درباره مباحث مطرح شده در فضای مجازی در خصوص برگزاری کارگاه های ترویج چند همسری، بیان کرد: بحث چندهمسری از سالیان دور وجود داشته است و گاهی به آن توجه شده و گاهی نیز کنار گذاشته شده است. اما این مسئله موضوعی نیست که امروز اولویت جامعه قرار گیرد.

وی در ادامه اظهار کرد: در آئین، شرع و مقدسات ما هیچ گاه به چند همسری تاکید نشده است و لزومی بر اجرای آن وجود ندارد. در قرآن کریم و در سوره نساء در آیاتی به این موضوع اشاره شده و در همه این آیات به بحث برقراری عدالت پرداخته شده است. قرآن کریم تاکید دارد اگر می توانید عدالت را اجرا کنید اجازه داشتن چند همسر را دارید و در ادامه تصریح می کند که قطعا نمی توانید عدالت را در این زمینه اجرایی کنید.

نماینده مردم تهران در مجلس تصریح کرد: در سالیان پیش و قبل از اسلام نیز بحث چند همسری وجود داشته اما با آمدن اسلام این موضوع محدودتر شد و صرفا اجازه داشتن ۴ همسر و آن هم به شرط توانایی برقراری عدالت در بین زنان داده شده که بازهم اسلام اشاره دارد از آنجا که توانایی برقراری عدالت را در بین چند همسر ندارید به سراغ آن نروید.

وی در ادامه تاکید کرد: اگر ما به زندگی بزرگان دینی و انقلابی خود نیز توجه کنیم، هم رهبر معظم انقلاب و هم امام راحل بر تک‌همسری تاکید داشتند و به همه مجموعه هایی که زیر نظر این بزرگان فعالیت دارند تاکید داشتند که امر چند همسری قبیح بوده و نباید به آن پرداخته شود.

رئیس فراکسیون خانواده مجلس شورای اسلامی در ادامه خاطرنشان کرد: در تاریخ گذشته ملل زمانی که جنگ های خونین رخ می داد و در آن مردان زیادی از بین می رفتند برای تقویت نسل و جلوگیری از نابودی نسل ها به این موضوع پرداخته می شد. اما در شرایط عادی طرح این مسائل جایگاهی ندارد. طرح این مسائل جز ایجاد اضطراب در زنان و نا امنی در خانواده ها فایده ای ندارد و به طور کلی این مسائل کیان خانواده را نشانه گرفته است.

وی افزود: طرح این مسئله باعث فروپاشی خانواده ها شده و برخلاف نگاه ویژه قانون به حمایت از بانوان در ابعاد مختلف زندگی اجتماعی است. حفظ کیان و آرامش خانواده هایکی از مهم ترین اولویت های ارکان نظام است و نباید اجازه داد طرح چنین موضوعاتی آرامش و تعادل خانواده ها را برهم زند.

مافی در ادامه با تاکید بر اینکه وزارت کشور باید بر فعالیت چنین موسساتی نظارت داشته باشد، گفت: ما در حال تنظیم نامه ای خطاب به وزیر کشور هستیم تا با نظارت بر فعالیت چنین موسساتی مانع برهم خوردن آرامش و کیان خانواده ها شود. موسسات غیر دولتی زیر نظر وزارت کشور فعالیت داشته و وزیر کشور باید نسبت به فعالیت چنین موسساتی نظارت و دقت بیشتری اعمال کند.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۴ آذر
امروز جمعه ۱۴ آذر
امروز جمعه ۱۴ آذر
امروز جمعه ۱۴ آذر