تیتر امروز

مذاکره، بدون دیکته شرایط/ ترور فرمانده نظامی حزب‌الله با اطلاع آمریکا/ ایران همچنان تشنه باران
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره، بدون دیکته شرایط/ ترور فرمانده نظامی حزب‌الله با اطلاع آمریکا/ ایران همچنان تشنه باران

این صد و سی و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
سیدحسین مرعشی: گفت‌و‌گو‌های تاکتیکی ایران و آمریکا به بن‌بست رسیده/ تخطئه و پیگرد قضایی، روش مناسبی برای تعامل سیاسی نیست/ اکثریت ایرانیان، موافق ساخت بمب اتم هستند!
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی ایران 

سیدحسین مرعشی: گفت‌و‌گو‌های تاکتیکی ایران و آمریکا به بن‌بست رسیده/ تخطئه و پیگرد قضایی، روش مناسبی برای تعامل سیاسی نیست/ اکثریت ایرانیان، موافق ساخت بمب اتم هستند!

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ سیدحسین مرعشی، دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی و فعال سیاسی اصلاح‌طلب رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
محمد مهدی تندگویان: اختلاس‌ها و فساد‌های مالی امید جوانان را سوزاند/ نسل جدید دیگر به ساختار‌های رسمی اعتماد ندارد/ بازگشت اعتماد بدون تغییر ساختار ممکن نیست
گفت و گوی دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» با معاون پیشین وزارت ورزش و جوانان

محمد مهدی تندگویان: اختلاس‌ها و فساد‌های مالی امید جوانان را سوزاند/ نسل جدید دیگر به ساختار‌های رسمی اعتماد ندارد/ بازگشت اعتماد بدون تغییر ساختار ممکن نیست

دیدارنیوز در یکی دیگر از برنامه های «پشت صحنه» میزبان محمد مهدی تندگویان، معاون پیشین وزارت ورزش و جوانان بود. این گفت و گو را ببینید و بخوانید.

استقرار دو اکیپ سیار برای سنجش سلامت آب آشامیدنی "نجف"

News Image Lead

معاون عمرانی استانداری تهران از استقرار دو اکیپ سیار برای سنجش کیفیت آب شرب در شهر نجف در حوزه بهداشتی خبر داد.

کد خبر: ۳۸۰۱۷
۱۲:۴۳ - ۱۸ مهر ۱۳۹۸
 

دیدارنیوز ـ محمد تقی زاده در گفت‌وگو با خبرنگار اعزامی ایسنا به نجف اشرف گفت: از ٢٠ روز گذشته ستاد اربعین استان تهران با هدف خدمت رسانی شایسته به زائران اربعین حسینی با بهره گیری از تمامی ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی، حمل و نقل و... در نجف اشرف مستقر شده است.

وی افزود: بی تردید یکی از نیازهای اساسی زائران در شهر نجف بحث اسکان است که در سه منطقه در این شهر با تجهیز مکانها دنبال شده است و در کنار آن موضوع پذیرایی از زائران نیز به خوبی پیگیری شده است.

وی ادامه داد: ٩ روز مانده به پیاده روی عاشقانه سرور و سالار شهیدان در اربعین حسینی روزانه در شهر نجف در هر وعده ۴٠ هزار غذا با هماهنگی استانداری تهران طبخ می شود و اسکان بیش از ١٠ هزار نفر نیز ساماندهی شده است.

وی تاکید کرد: با توجه به ضرورت حفظ سلامت زائران اربعین حسینی برای تامین آب آشامیدنی با همکاری آبفا استان تهران با بهره گیری از تانکرها و مخازن بهداشتی، آب رسانی در سطح شهر نجف در حال انجام است و دو اکیپ سیار سنجش کیفیت آب آشامیدنی به لحاظ بهداشتی را در سطح شهر بر عهده گرفته‌اند.

معاون استاندار تهران با تاکید بر لزوم توجه به مسائل بهداشتی در طول این پیاده روی، از استقرار ۴ تیم هلال احمر کشور در ۴ نقطه شهر نجف و مسیر کربلا خبر داد و افزود: در جلسه امروز در شهر نجف مقرر شد برای رفاه حال بیشتر زائران و تامین امنیت بهداشتی آنها دو تیم دیگر نیز در این حوزه به ۴ تیم قبلی افزوده شود تا پوشش بهتری برای خیل مشتاقان حسین(ع) داشته باشیم.

وی تاکید کرد: با توجه به حجم انبوه جمعیتی در شهر نجف، تمامی امکانات و نیروها برای خدمت رسانی به زائران بسیج شده‌اند تا بتوانیم خدمات شایسته‌ای ارائه کنیم و شرایط مناسبی را برای زائران فراهم کنیم.

 

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۴ آذر
امروز سه‌شنبه ۰۴ آذر
امروز سه‌شنبه ۰۴ آذر
امروز سه‌شنبه ۰۴ آذر