تیتر امروز

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با استاد پیشین دانشگاه جرج تاون از واشینگتن

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ شیرین هانتر، استاد برجسته و پیشین دانشگاه جرج تاون و تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی رفته و موضوعات مختلف از تحولات ونزوئلا، سند ملی ایالات متحده، مذاکره ایران...
مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

اعلام زمان آموزش در هر کلاس درس؛ حجم کتب درسی زیاد نیست

رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی با تأکید بر رعایت زمان آموزشی و زبان‌آموزشی در کلاس درس گفت: باید دقت شود که زمان آموزش برای دوره ابتدایی ۴۵دقیقه و متوسطه دوره اول ۵٠ دقیقه است و حجم کتاب درسی زیاد نیست لذا بررسی‌ها نشان داده که مدارس زمان آموزشی را رعایت نمی‌کنند.

کد خبر: ۳۵۱۲۳
۱۴:۳۵ - ۲۴ شهريور ۱۳۹۸

دیدارنیوز - حجت‌الاسلام علی ذوعلم در دومین روز از گردهمایی مشترک اعضای شورای معاونان و مدیران کل آموزش‌وپرورش به تشریح و تبیین برنامه‌های سال تحصیلی جدید پرداخت و با اشاره به پروژه مهر، اظهار کرد: سه محور اساسی فضای آموزشی، معلم و کتاب درسی برای فعالیت مدارس ضروری است.

رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی خاطرنشان کرد: برای مهرماه سال٩٨از بهمن‌ماه پیگیر سفارش و توزیع کتاب‌ها هستیم و علاوه بر توزیع و فروش اینترنتی در حال حاضر ۴۵میلیون جلد کتاب تحویل داده‌شده است.

ذوعلم ادامه داد: در مهرماه سال ٩٨همه کتاب‌های درسی برای آغاز سال تحصیلی آماده‌شده است و از استان‌هایی که در موضوع سفارش و توزیع کتاب‌های درسی فعال بوده‌اند، قدردانی می‌کنم.

وی تصریح کرد: ثبت‌نام دانش آموزان کلاس دهم به دلیل انتخاب رشته تحصیلی، با تأخیر انجام‌شده است که باید سریع‌تر جبران شود.

رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی با بیان اینکه کتاب‌های درسی مورد نقد صاحب‌نظران قرار بگیرد، گفت: محتوای آموزشی کتاب درسی دائماً در حال بازنگری است و در سازمان پیگیر نقد کتاب‌های درسی هستیم که یکی از این بسترها گروه‌های آموزشی هستند چراکه این گروه‌ها باید پیشران محتواهای آموزشی باشند.

ذوعلم با بیان اینکه ضروری است که نگرش موافق و هم سو به سند تحول بنیادین وجود داشته باشد، گفت: به همین منظور کارگروه‌های مفهومی برگزار خواهیم کرد که نیاز به مشارکت گروه‌های آموزشی دارد و اساتید مفاهیم سند را آموزش خواهند داد.

رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی خاطرنشان کرد: طرح بوم دریچه‌ای است که باید از آن دریچه تحولات زیادی را دنبال کنیم و در ایام تابستان تعدادی از مدیران مدارس کشور در دوره آموزشی بوم شرکت کردند که درخواست می‌کنم مدیران کل از این مدیران بخواهند تا محتوای این دوره را در اختیار مدیران مدارس دیگر قرار دهند و به آنها آموزش دهند.

ذوعلم با تأکید بر رعایت زمان آموزشی و زبان‌آموزشی درکلاس درس، اظهار کرد: باید دقت شود که زمان آموزش برای دوره ابتدایی ۴۵دقیقه و متوسطه دوره اول ۵٠ دقیقه است و حجم کتاب درسی زیاد نیست لذا بررسی‌ها نشان داده که مدارس زمان آموزشی را رعایت نمی‌کنند.

به گزارش معاونت روابط عمومی و اطلاع‌رسانی آموزش‌وپرورش، وی در ادامه اضافه کرد: ۴٨درصد از مناطق کشور دوزبانه هستند و باید زبان آموزش در کلاس درس مورد توجه قرار بگیرد.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۰۴ دی
امروز پنجشنبه ۰۴ دی
امروز پنجشنبه ۰۴ دی
امروز پنجشنبه ۰۴ دی