تیتر امروز

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.

آموزش مسائل مربوط به حمل و نقل و ترافیک شهری برای دانش آموزان تبریزی

News Image Lead

شهردار تبریز از آموزش مسائل مربوط به حمل و نقل و ترافیک شهری در قالب آموزش‌های شهروندی برای دانش آموزان تبریزی خبر داد.

کد خبر: ۳۴۸۵۲
۱۳:۴۵ - ۲۱ شهريور ۱۳۹۸
 
دیدارنیوز ـ ایرج شهین باهر با اعلام این خبر اظهار کرد: کتب آموزش‌ شهروندی همزمان با آغاز سالتحصیلی جدید برای ۳۴۰ هزار دانش آموز تبریزی تدریس می‌‍‌شود که موضوع «حمل و نقل و ترافیک شهری» نیز یکی از مهمترین محورهای این آموزش‌ها خواهد بود. 
  
او از مشکل ترافیک به عنوان یکی از معضلات مهم در کلانشهرها نام برد و افزود: در سال‌های اخیر افزایش وسایل نقلیه در شهرها منجر به گره‌های ترافیکی در خیابان‌ها شده که این مشکل در شهرهای بزرگ با جمعیت زیاد مشهودتر است. 
  
شهردار تبریز ادامه داد: هر چند همه ساله با آغاز مهرماه شاهد گسترده تر شدن مشکلات ترافیکی هستیم، ولی اجرای طرح‌هایی مثل دانش آموزان همیار پلیس که نتایج و بازخورد خوبی در پی داشته، بسیار گره گشا بوده است. 
  
شهین باهر با تاکید بر اینکه در فرآیند آموزش شهروندی هم مربی و هم دانش آموزان در حال یادگیری، مشارکت و گفتمان مستمر خواهند بود، گفت: این آموزش‌ها که در تمام مقاطع تحصیلی از آمادگی تا پایان دبیرستان را در بر می‌گیرد، در طولانی مدت می‌تواند آثار فرهنگی خوبی به همراه داشته باشد. 
  
او ادامه داد: شهرداری تبریز با همکاری آموزش و پرورش استان در صدد است با بهره گیری از آموزش های شهروندی در محورهای مختلف، راهبردهای توسعه شهری را به طوری کیفی و مناسبی هموارتر سازد. 
  
شهین باهر خاطرنشان کرد: این مجموعه در ۲۶ جلد گردآوری و چاپ شده است که ۱۳ جلد ویژه دانش آموزان و ۱۳ جلد آن ویژه مربیان در محورهای مختلف شهروندی تدوین و تنظیم شده است. حقوق شهروندی، خدمات شهری و فضای سبز، توسعه پایدار و محیط زیست، معماری و شهرسازی، حمل و نقل و ترافیک، اوقات فراغت، ورزش، خلاقیت، پدافند غیرعامل و تکنیک‌های آموزشی از جمله موضوعات مورد بحث در این مجموعه است.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی