تیتر امروز

شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟

این هجدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان گرامی...
ترامپ: بمباران ايران شبیه بمباران اتمی به ژاپن بود/ زیباکلام: مرگ بر آمریکا جزو آرمان‌های انقلاب نبود/ بحران اقتصادی گریبانگیر رسانه‌های مستقل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: بمباران ايران شبیه بمباران اتمی به ژاپن بود/ زیباکلام: مرگ بر آمریکا جزو آرمان‌های انقلاب نبود/ بحران اقتصادی گریبانگیر رسانه‌های مستقل

این صد و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
افشار سلیمانی: اگر مستقیما با آمریکا مذاکره می‌کردیم، شاید جنگ ۱۲ روزه هم اتفاق نمی‌افتاد/ باید مشکلات‌مان با آمریکا را قبل از هفتم اکتبر حل می‌کردیم/ پکن و مسکو، هیچ‌گاه سمت ما نایستاده و نخواهند ایستاد
در گفتگوی دیدارنیوز با سفیر پیشین ایران در باکو مطرح شد

افشار سلیمانی: اگر مستقیما با آمریکا مذاکره می‌کردیم، شاید جنگ ۱۲ روزه هم اتفاق نمی‌افتاد/ باید مشکلات‌مان با آمریکا را قبل از هفتم اکتبر حل می‌کردیم/ پکن و مسکو، هیچ‌گاه سمت ما نایستاده و نخواهند ایستاد

ما باید با آمریکا به صورت مستقیم مذاکره کنیم. باید همه مسائل را روی میز گذاشته و به سمت حل همه مسائل با آن حرکت کنیم. پکن و مسکو هیچ‌گاه سمت ما نایستاده و نخواهند ایستاد. آنها به دنبال منافع...
براساس آخرین آمار منتشره از سوی بانک مرکزی؛

پرداخت تسهیلات بانکی رشد ۲.۶ درصدیداشته است

News Image Lead

مانده تسهیلات اعطایی بانک‌ها و موسسات اعتباری در پایان فصل بهار سال جاری به رقم ۱۳۳۳۶.۱ هزار میلیارد ریال رسیده که نسبت به اسفندماه سال ۹۷ با رشد ۲.۶ درصدی روبرو بوده است.

کد خبر: ۳۴۸۰۶
۰۹:۴۸ - ۲۱ شهريور ۱۳۹۸

دیدارنیوز- بررسی آخرین آمار منتشره از سوی بانک مرکزی در خصوص عملکرد بانک‌ها و موسسات اعتباری کشور حاکی از آن است که در خردادماه سال جاری مانده تسهیلات اعطایی بانک‌ها و موسسات اعتباری به رقم ۱۳۳۳۶.۱ هزار میلیارد ریال رسیده که نسبت به اسفندماه سال ۹۷ با رشد ۲.۶ درصدی روبرو بوده است.

در این بین از مجموع تسهیلات اعطایی بانک‌ها و موسسات اعتباری ۶.۲ درصد به تسهیلات قرض الحسنه مربوط می‌شود و حجم عمده عملکرد تسهیلاتی بانک‌ها به مشارکت مدنی با ۳۰.۵ درصد و فروش اقساطی با ۲۹.۱ درصد مربوط است.

لازم به ذکر است که رقم تسهیلات اعطایی بانک‌ها وموسسات اعتباری کشور در بخش قرض الحسنه در پایان خرداد ماه رقم ۸۳۱.۷ هزار میلیارد ریال بوده که نسبت به سال ۹۶ با رشد ۶ درصدی روبرو بوده است.

همچنین در ماه مورد بررسی ۶.۷ درصد از تسهیلات پرداختی در بخش بانک‌های غیردولتی و موسسات اعتباری پرداخت شده که بالغ بر ۵۶۳.۹ هزار میلیارد ریال به صورت قرض‌الحسنه و ۴۰.۳ درصد کل اعتبارات ارائه شده به متقاضیان در بخش مشارکت مدنی به رقم ۳۳۹۰.۲ هزار میلیارد ریال پرداخت شده است.

بررسی عملکرد بانک‌های تخصصی در پرداخت تسهیلات به بخش‌های مختلف در پایان خرداد ماه ۹۸ نشان می‌دهد که به میزان ۸۶.۷ هزار میلیارد ریال معادل ۳.۱ درصد تسهیلات در قالب قرض‌الحسنه پرداخت شده است.

لازم به ذکر است که ۱۳.۸ درصد کل منابع بانک‌های تخصص در پایان خرداد ۹۸ به میزان ۳۸۲.۱ هزار میلیارد ریال در بخش مشارکت مدنی به متقاضیان پرداخت شده است.

بررسی‌ها حاکی از آن است که در ماه مورد بررسی ۸.۴ درصد از تسهیلات بانک‌های تجاری ب صورت قرض الحسنه پرداخت شده که رقم آن بالغ بر ۱۸۱.۱ هزار میلیارد ریال بوده و این درحالی است که میزان تسهیلات اعطایی قرض‌الحسنه بانک‌های تجاری در اسفند سال ۹۷ حدود ۱۶۷.۹ هزار میلیارد ریال بوده است.

گفتنی است ۱۳.۸ درصد تسهیلات بانک‌های تجاری به رقم ۲۹۸.۸ هزار میلیارد ریال در پایان خرداد ماه به صورت مشارکت مدنی پرداخت شده که این رقم در اسفندماه سال قبل از آن ۳۱۴ هزار میلیارد ریال بوده است.

منبع:میزان

ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۱ تير
امروز شنبه ۲۱ تير
امروز شنبه ۲۱ تير
امروز شنبه ۲۱ تير