تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

تاکید هایکو ماس بر لزوم رفتار مسئولانه تمام کشورهای مرتبط با برجام برای حفظ آن

وزیر امورخارجه آلمان با تاکید بر لزوم پایبندی ایران به تعهداتش در برجام از تمام کشورها خواست تا مانع افزایش تنش در موضوع هسته‌ای با ایران شوند.

کد خبر: ۳۴۶۱۶
۱۴:۰۲ - ۱۸ شهريور ۱۳۹۸

دیدارنیوز - هایکو ماس وزیر امور خارجه آلمان در گفت‌وگو با روزنامه فونکه مدین تصمیم ایران برای کاهش تعهدات برجامی‌اش را "اقدامی کاملا خطا" توصیف کرده و از ایران خواست تا به الزامات پیش‌بینی شده در برجام عمل کند.

ماس همچنین از تمامی کشورها خواست تا مانع از افزایش تنش در موضوع هسته‌ای با ایران شوند. وی گفت: برای جلوگیری از وقوع یک رویارویی نظامی در ارتباط با این مسئله، برخورد سنجیده و مسئولانه تمام کشورهای ذیربط الزام‌آور است.

بنابر گزارش شبکه دویچه وله، وزیر امورخارجه آلمان در ادامه تاکید کرد: همه باید مسئولانه عمل کنند. در غیر این صورت، این خطر وجود دارد که ما راه‌حل مسالمت‌آمیز برای موضوع هسته‌ای(ایران) را از دست بدهیم.

وی افزود: همچنان فرصت برای یافتن یک راه‌حل مسالمت‌آمیز وجود دارد اما چنین امری مستلزم همراهی و اقدام مسئولانه تمام کشورهای مربوطه است.

ماس گفت که نمی‌شود از اروپا انتظار داشت به تنهایی برای این مسئله راه‌حلی پیدا کند، در حالی که سایر کشورها در خلاف جهت گام برمی‌دارند.

به گزارش ایسنا، این اظهارات در حالی مطرح شده است که ایران پس از گذشت یک سال از خروج یک‌جانبه آمریکا از برجام و قصور طرف اروپایی برای عمل به عهداتش در این توافق و تضمین بهره‌مندی تهران از منافع اقتصادی برجام اعلام کرد که اجرای برخی تعهدات هسته‌ای‌اش را به حالت تعلیق در می‌آورد.

مقامات کشورمان بارها تاکید کرده‌اند که اقدامات ایران در راستای کاهش تعهدات برجامی‌اش قابل بازگشت است به شرط آنکه اروپا شروع به اجرای تعهداتش کند.

بهروز کمالوندی، سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران پس از آنکه رئیس جمهور کشورمان اعلام کرد گام سوم در این مسیر برداشته خواهد شد، روز شنبه از به‌کارگیری نسل پیشرفته‌ سانتریفوژها و افزایش میزان غنی‌سازی اورانیوم در ایران خبر داد.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر