تیتر امروز

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.
برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی

این صد و چهلمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند
دیدار از نشست بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی گزارش می دهد

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند

بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی» عنوان نشست و گردهمایی بود که به همت انجمن علمی حقوق اساسی ایران و گروه حقوق عمومی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی با حضور جمعی از حقوقدانان و علاقمندان به...

آغاز به کار ائتلاف دریایی آمریکا در خلیج فارس تنها با سه کشور!

News Image Lead

ائتلاف دریایی آمریکا در خلیج فارس که هدف ادعایی خودش را تأمین امنیت عبور و مرور کشتی‌های تجاری در تنگه هرمز و خلیج فارس اعلام کرده رسماً آغاز به کار کرده است.

کد خبر: ۳۳۵۰۱
۱۵:۱۲ - ۰۷ شهريور ۱۳۹۸
دیدارنیوز ـ منابع خبری گزارش داده‌اند ائتلاف دریایی آمریکا در خلیج فارس که هدف ادعایی خودش را تأمین امنیت عبور و مرور کشتی‌های تجاری در تنگه هرمز و خلیج فارس اعلام کرده رسماً آغاز به کار کرده است.

پایگاه خبری میدل‌ایست‌آی با گزارش این خبر نوشت انگلیس، بحرین و استرالیا تنها کشورهایی هستند که علی‌رغم تلاش‌های آمریکا آمادگی خود را برای پیوستن به این ائتلاف اعلام کرده‌اند.

«مارک اسپر»، وزیر دفاع آمریکا روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران در پنتاگون مدعی شد حضور آمریکا و متحدان این کشور در منطقه تا به حال توانسته از آنچه به گفته او «انجام اقدامات بیشتر توسط ایران» است، جلوگیری کند.

او همچنین در بخشی از سخنانش با ادعای اینکه آمریکا به دنبال «تعامل دیپلماتیک» و حل و فصل دیپلماتیک مسائل با ایران است یکی از اهداف تشکیل این ائتلاف را جلوگیری از خروج از مسیر دیپلماتیک با تهران عنوان کرد. آمریکا از ماه گذشته میلادی، چند روز بعد از آنکه ایران یک فروند پهپاد آمریکا را بعد از تجاوز به حریم سرزمینی ایران در نزدیکی تنگه هرمز ساقط کرد تصمیم خود برای تشکیل یک ائتلاف دریایی را اعلام کرد. علی‌رغم تبلیغات گسترده آمریکا برای جلب حمایت کشورها جهت حضور در این ائتلاف تنها انگلیس، بحرین و استرالیا به آن پیوسته‌اند. دولت آلمان چند هفته پیش مستقیماً دعوت آمریکا برای پیوستن به این ائتلاف را رد کرد.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر