تیتر امروز

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...

دستور دادگاه برزیل برای سوخت‌رسانی به دو کشتی ایرانی در بندر این کشور

یک دادگاه برزیلی روز پنجشنبه به یک شرکت نفتی دستور داد تا به دو کشتی ایران در بندر پاراناگوآ سوخت برساند.

کد خبر: ۳۰۴۳۳
۲۱:۳۷ - ۰۳ مرداد ۱۳۹۸

دیدارنیوز - به نقل از خبرگزاری رویترز، یک دادگاه برزیلی روز پنجشنبه به شرکت  نفت و گاز پتروبراس دستور تا سوخت مورد نیاز برای حرکت دو کشتی ایرانی در اختیار آن‌ها بگذارد. این دو کشتی ایرانی به دلیل کمبود سوخت بیش از یه ماه است که در یک بندر برزیلی لنگر انداخته‌اند.

دیاس توفولی، عالی‌ترین مقام قضایی برزیل تصمیم شرکت نفت دولتی برزیل، ‌پتروبراس را مبنی بر عدم فروش سوخت به این دو کشتی ایرانی رد کرد و حکم داد که به این کشتی‌ها سوخت‌رسانی شود.

این شرکت برزیلی به دلیل تحریم‌های آمریکا حاضر نشده بود تا سوخت لازم را در اختیار کشتی‌های ایرانی بگذارد.
به گزارش ایسنا، سید علی سقائیان، سفیر ایران در برزیل، روز گذشته به مقامات برزیلی اعلام کرد که اگر این کشور آمریکای جنوبی اجازه ندهد کشتی‌های ایرانی سوخت‌گیری مجدد داشته باشند ایران می‌تواند به راحتی فروشندگان دیگری برای ذرت، سویا و گوشت پیدا کند.

ارزش صادرات برزیل به ایران سالانه حدود دو میلیارد دلار است که عمده آن کالاهایی مانند ذرت، گوشت و شکر هستند. تهران یک سوم از کل صادرات ذرت برزیل را خریداری می‌کند.

 سید علی سقائیان در مصاحبه‌ای در سفارت ایران در برزیل اظهار کرد: من به برزیلی‌ها گفتم که آنها باید این مساله را حل کنند؛ نه ایرانی‌ها و اگر این مساله حل نشود ممکن است مقامات در تهران بخواهند تصمیم دیگری بگیرند؛ زیرا این یک بازار آزاد است و سایر کشورها نیز وجود دارند.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی