تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...

عراقچی: اجازه اخلال در تنگه هرمز نمی‌دهیم

معاون سیاسی وزیر امور خارجه و فرستاده ویژه رئیس‌جمهور کشورمان در دیدار با وزیر خارجه فرانسه تاکید کرد: اروپا موضع روشنی در مخالفت با سیاست آمریکا در زمینه به صفر رساندن فروش نفت ایران که در چارچوب راهبرد فشار حداکثری پیگیری می شود، اتخاذ کند.

کد خبر: ۳۰۳۲۱
۰۹:۰۶ - ۰۲ مرداد ۱۳۹۸

دیدارنیوز - ژان ایو لودریان وزیر خارجه فرانسه در دیدار با معاون سیاسی وزیر امور خارجه کشورمان ضمن خوشامدگویی و اشاره به تحولات و تعاملات اخیر و تماس های دیپلماتیک دو کشور، سفر فرستاده ویژه رئیس جمهور فرانسه به تهران و مذاکرات انجام شده و حضور فرستاده ویژه رئیس جمهور ایران در پاریس را با اهمیت توصیف کرد.

وی با اشاره به اینکه فرانسه به دنبال کاهش تنش های موجود می باشد، گفت: فرانسه بر حفظ و اجرای برجام تاکید دارد و به تلاش های خود در این زمینه ادامه می‌دهد.

وزیر امورخارجه فرانسه اظهار داشت: گرچه ایجاد و راه اندازی ساز وکار مالی اینستکس فرایندی طولانی بوده است، اما عملیاتی شدن این سازوکار یک گام سیاسی مهم به شمار می‌رود.

همچنین سیدعباس عراقچی معاون سیاسی وزیر امور خارجه کشورمان در این دیدار توضیحات مبسوطی در خصوص آخرین وضعیت هسته ای و روند کاهش تعهدات ایران در برجام ارائه داد و گفت: جمهوری اسلامی ایران کاهش تعهداتش در برجام را بر اساس حقوق خود در این توافق در دستور کار قرار داده است و لذا مسیرهای دیپلماتیک همچنان باز می باشد.

فرستاده ویژه رئیس جمهور کشورمان با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران خود تولید کننده و صادر کننده نفت می باشد، امنیت خلیج فارس را بسیار مهم دانست و گفت: ایران تمامی تلاش خود را برای امنیت این منطقه و به ویژه تنگه هرمز به کار خواهد بست و اجازه اخلال در روند کشتیرانی در این منطقه حساس را نخواهد داد.

وی با اشاره به جنگ اقتصادی آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران گفت: آمریکا با تحریم‌های غیرقانونی و غیرعادلانه خود تمامی مردم ایران را هدف قرار داده است و از اروپا انتظار می رود که موضع روشنی در مخالفت با سیاست آمریکا در زمینه به صفر رساندن فروش نفت ایران که در چارچوب راهبرد فشار حداکثری پیگیری می شود، اتخاذ کند.

عراقچی افزود: جمهوری اسلامی ایران در هر شرایطی به صدور نفت خود ادامه خواهد داد.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها