تیتر امروز

انتخابات ۸ تیر؛ قاضی‌زاده: ادعای حل تمامی مشکلات یعنی هیچ مشکلی رفع نمی‌شود!/ حمایت وزیر سابق نفت از پزشکیان
انتخابات ریاست جمهوری و تبلیغات نامزد‌ها

انتخابات ۸ تیر؛ قاضی‌زاده: ادعای حل تمامی مشکلات یعنی هیچ مشکلی رفع نمی‌شود!/ حمایت وزیر سابق نفت از پزشکیان

انتخابات ریاست جمهوری هشتم تیرماه در ایران در حالی برگزار می‌شود که شورای نگهبان تنها صلاحیت شش نامزد از مجموع ۸۰ نفر را تایید کرده است. مصطفی پورمحمدی، مسعود پزشکیان، سعید جلیلی، علیرضا زاکانی،...
نیابت فقها فقط در حوزه بیان حکم است نه امر حکمرانی/ ضمانت باور‌های دینی فقط تبشیر و انذار است نه استفاده از قدرت حکومت!
در چهارمین برنامه دیدار اندیشه با محمد هرندی، استاد دانشگاه، محقق و دین‌پژوه مطرح شد:

نیابت فقها فقط در حوزه بیان حکم است نه امر حکمرانی/ ضمانت باور‌های دینی فقط تبشیر و انذار است نه استفاده از قدرت حکومت!

چهارمین برنامه دیدار اندیشه به ادامه گفت‌وگو با محمد هرندی استاد دانشگاه، محقق و دین پژوه در خصوص ارتباط امر حکمرانی با دین و دینمداران اختصاص داشت. این گفت و گوی جذاب را بخوانید و ببینید.

ظریف: پیشرفت چشمگیری در توانمندسازی و برابری مردم داشتیم

وزیر امور خارجه کشورمان در نشست توسعه پایدار در سازمان ملل با تأکید بر تحولات جمهوری اسلامی ایران در عرصه‌های مختلف، تصریح کرد که کشورمان به رغم تحریم‌های نامشروع و یک‌جانبه آمریکا، پیشرفت‌های اساسی در زمینه توانمندسازی و برابری مردم داشته است.

کد خبر: ۲۹۸۷۲
۰۸:۵۷ - ۲۷ تير ۱۳۹۸

دیدارنیوز - محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان در رشته توییتی نوشت: در کنفرانس سازمان ملل بر سر توسعه پایدار، تاکید کردم که تحریم‌های فراسرزمینی که آمریکا در تناقض کامل با قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت علیه ایران اعمال کرده است، بزرگ‌ترین تهدید در دستیابی ایران و سایر کشورها به اهداف توسعه پایدار محسوب می‌شود.

وی در توییت دیگری تصریح کرد: با وجود تحریم‌های نامشروع، ما پیشرفت چشمگیری در توانمندسازی و برابری مردم داشتیم. ۲۷% از اعضای هیأت علمی و ۵۰% دانشجویان دانشگاه‌ها و نیز ۳۷% از پزشکان کشور را در حال حاضر، زنان تشکیل می‌دهند. در سطوح تصمیم‌گیری، انتصاب بانوان، افزایشی ۶۰% را نشان می‌دهد و قرار است تا سال ۲۰۲۰، ۳۰% مجموع تصمیم‌گیران ملی را زنان تشکیل دهند.

ظریف در توییت دیگری نوشت: کاهش تولید گازهای گلخانه‌ای از آنچه انتظارش را داشتیم، فراتر رفته است. در حال حاضر ۹۷% مردم سواد دارند. آموزش‌های موثری برای گروه‌های آسیب‌پذیر جامعه و نیز جوامع روستایی و زندانیان ارائه می‌شود. در حال حاضر نزدیک به ۴۰۰ هزار دانش‌آموز افغانستانی در مدارس کشور نام‌نویسی شده‌اند.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی