تیتر امروز

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.
دین ناب محمدی(ص) باید مورد توجه قرار بگیرد/ باید از تفسیرهای نادرست و ظالمانه فاصله بگیریم/ تحریف شخصیت‌های مذهبی و بدل ساختن آن‌ها به مقام خدایی، الگو بودن‌شان را زیر سوال می‌برد
در سی‌و‌نهمین برنامه دیدار اندیشه با سلیمانی اردستانی مطرح شد:

دین ناب محمدی(ص) باید مورد توجه قرار بگیرد/ باید از تفسیرهای نادرست و ظالمانه فاصله بگیریم/ تحریف شخصیت‌های مذهبی و بدل ساختن آن‌ها به مقام خدایی، الگو بودن‌شان را زیر سوال می‌برد

در سی‌ونهمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام عبدالرحیم سلیمانی اردستانی با موضوع "محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ" گفت‌و‌گو کردیم.

آیت الله میرعمادی: زن مسلمان به حجاب افتخار کند

نماینده ولی‌فقیه در لرستان با اشاره به این‌که مدافعان حریم امن حجاب در جامعه اسلامی فراوانند، اظهار کرد: زن مسلمان به حجاب خود افتخار کند.

کد خبر: ۲۹۷۱۰
۲۰:۱۷ - ۲۴ تير ۱۳۹۸

دیدارنیوز - آیت‌الله سیداحمد میرعمادی در همایش «مروارید در صدف» که با هدف توسعه فرهنگ حجاب و عفاف توسط سازمان بسیج فرهنگیان برگزار شد، اظهار کرد: هر ملتی برای خود دارای هویت و مشخصه است.

وی با ذکر این مطلب که هر ملتی بر هویت خود پافشاری می‌کند، ادامه داد: هر ملت برای حفظ هویت خود حاضر است جان خود را تقدیم کند.

آیت‌الله میرعمادی حجاب را هویت ایران دانست و گفت: از آغاز پیدایش ایران هویت زن ایرانی حجاب بوده است.

نماینده ولی‌فقیه در استان لرستان حجاب را امری فطری دانست و افزود: در سوره احزاب و نور حکم حجاب بازگو شده است.

امام جمعه خرم‌آباد با ذکر این مطلب که حجاب نماد ارزش یک انسان برشمرد و گفت: هویت ایرانی اسلامی در حجاب است و حکم الهی بر لزوم حجاب است.

این مفسر قرآن‌کریم با بیان این‌که حجاب نماد ارزش‌ها و احترام است، اضافه کرد: کسی نمی‌تواند مسئله حجاب را انکار کند چراکه برهنگی و بی بندوباری یک ضد ارزش است.

وی با ذکر این مطلب که جلب توجه و جلوه‌گری و خودنمایی پایین آمدن ارزش است، اضافه کرد: کسی‌که خودنمایی می‌کند کمبود شخصیت دارد، یک عالم همیشه سر به زیر است.

آیت‌الله میرعمادی با اشاره به این‌که در قرآن حجاب مساوی با پوشش نیست، ادامه داد: حجاب زبان، حجاب گفتار و حجاب راه رفتن از دیگر انواع حجاب است.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان به تشریح آثار حجاب پرداخت و گفت: از نظر فردی حجاب آرامش بخش است و شخص بی بندوبار در اضطراب است.

میرعمادی با ذکر این مطلب که حجاب در زندگی خانوادگی موجب استحکام خانواده است، اضافه کرد: حجاب و عفاف در جامعه موجب سلامت است.

این مفسر قرآن‌کریم بی‌بندوباری را آلودگی معنا کرد و افزود: یکی‌از دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران حجاب و عفاف بوده است.

وی با ذکر این مطلب که عامه زنان ما عفت دارند، ادامه داد: ریشه بی‌حجابی در جامعه است که نباید از آن غفلت کرد.

آیت‌الله میرعمادی با اشاره به این‌که رسالت زن مسلمان این است که به حجاب خود افتخار کند، ادامه داد: امروز حجاب به‌عنوان ثمره خون شهیدان است و مدافعان حریم امن حجاب فراوانند.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور