تیتر امروز

جنگی فراگیر یا توافق آتش‌بس/ تصویب بودجه ۱۴۰۴ و سیل اعتراضات/ آزادی ریجستری گوشی‌های آیفون
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

جنگی فراگیر یا توافق آتش‌بس/ تصویب بودجه ۱۴۰۴ و سیل اعتراضات/ آزادی ریجستری گوشی‌های آیفون

این چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
بخارایی:در قرن ۲۱، جنگ برای نجنگیدن است/ متولی: آقای بخارایی! شما باید موضع تان را صریحا اعلام کنید
گزارش اختصاصی دیدار از مناظره ای در دانشگاه امام صادق

بخارایی:در قرن ۲۱، جنگ برای نجنگیدن است/ متولی: آقای بخارایی! شما باید موضع تان را صریحا اعلام کنید

بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق، مناظره‌ای را با عنوان «نزاع ایران و اسرائیل تا کجا باید ادامه داشته باشد؟» با حضور سید علی متولی، دکترای علوم سیاسی و مدیر موسسه علم و سیاست اشراق و احمد بخارایی...

مجوز شکار بین ۵۰ تا ۷۰ میلیون به شکارچیان خارجی فروخته می‌شود

مدیرکل دفتر حفاظت و مدیریت شکار و صید سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه تاکنون مجوز شکار بیش از ۱۰ تا ۱۵ راس صادر نشده است، گفت: هر مجوز شکار بین ۵۰ تا ۷۰ میلیون به شکارچیان خارجی فروخته می‌شود.

کد خبر: ۲۹۵۳
۱۱:۵۸ - ۲۱ خرداد ۱۳۹۷

دیدارنیوز - علی تیموری در خصوص قیمت پروانه‌های صادر شده برای شکار گفت: قیمت‌های شکار برای شکارچیان داخلی و خارجی متفاوت است و تاجایی که من می‌دانم قیمتی را که صندوق ملی محیط زیست برای شکارچیان خارجی در نظر گرفته، بین ۵۰ تا ۷۰ میلیون تومان است.

وی با بیان اینکه تاکنون مجوز شکار بیش از ۱۰ تا ۱۵ راس صادر نشده است، خاطرنشان کرد: سازمان حفاظت محیط‌زیست مجوز شکار ۱۰۵ راس را به صندوق ملی محیط‌زیست داده است و فکر می‌کنم تاکنون به ۸ شکارچی خارجی مجوز شکار داده شده و شکار توسط آنها انجام شده است، البته ۲۰ شکارچی داخلی متقاضی دریافت پروانه شکار هستند و تا پایان سال همچنان فرصت وجود دارد.

مدیرکل دفتر حفاظت و مدیریت شکار و صید سازمان حفاظت محیط زیست تصریح کرد: ۲۰ درصد مجوزهایی که سالانه برای شکار صادر می‌شود، متعلق به جوامع محلی است که با قیمت دولتی و بسیار ارزان به فروش می‌رسد و ۸۰ درصد این پروانه‌ها متعلق به شکارچیان داخلی و خارجی است.

تیموری با بیان اینکه هر پروانه شکار به قیمت دولتی ۹۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد، یادآور شد: صندوق برای ۱۰۵ پروانه شکار مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان به سازمان پرداخت کرده است. صندوق نیز با توافقی که با شکارچی می‌کند پروانه‌های شکار را به آنها می‌فروشد و قرار است ۸۰ درصد مبلغ این فروش برای خدمات رسانی به همان منطقه شکار هزینه شود.

وی همچنین تاکید کرد: تعیین فصل شکار بر عهده کارشناسان محیط‌زیست است و مدیران استان‌ها پیشنهاد شکار در این فصل را مطرح کردند و پس از آن موضوع در جلسه‌ کارگروه شکار بررسی و تصمیم بر این شد که پروانه شکار صادر شود.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی