تیتر امروز

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.
ارزیابی وضعیت امنیتی منطقه انجام شد

سفر سردار رادان به سیستان و بلوچستان +عکس

احمدرضا رادان، فرمانده انتظامی کل کشور در راس هیئتی به منظور ارزیابی وضعیت امنیتی منطقه و دیدار با خانواده شهدای اخیر تفتان و حضور در جمع معتمدان محلی به استان سیستان و بلوچستان سفر کرد.

کد خبر: ۱۷۴۸۲۸
۱۹:۰۲ - ۱۰ آبان ۱۴۰۳

سفر سردار رادان به سیستان و بلوچستان +عکس

دیدارنیوز _ استان سیستان و بلوچستان: فرمانده انتظامی کل کشور در راس هیئتی به منظور ارزیابی وضعیت امنیتی منطقه و دیدار با خانواده شهدای اخیر تفتان و حضور در جمع معتمدان محلی به استان سیستان و بلوچستان سفر کرد.

سردار سرتیپ پاسدار احمدرضا رادان ظهر امروز در راس هیئتی به منظور ارزیابی وضعیت امنیتی منطقه و دیدار با خانواده شهدای اخیر تفتان و حضور در جمع معتمدان محلی به استان سیستان و بلوچستان سفر کرد.

سردار پای درد دل کارکنان ایستاد و با آنان صمیمانه گفتگو کرد

سفر سردار رادان به سیستان و بلوچستان +عکس

وی در نخستین برنامه در رأس هیئتی از فرماندهان عالیرتبه فراجا از ستاد انتظامی شهرستان‌های ایرانشهر و مهرستان بازدید و با کارکنان دیدار و گفتگو کرد و در این بازدید که گویی پدری با اعضای خانواده خود دیدار تازه می‌کند سردار پای درد دل کارکنان ایستاد و با آنان صمیمانه گفتگو کرد.

فرمانده کل انتظامی کشور ضمن بازدید، شرایط خدمتی کارکنان را بررسی کرد و دلسوزانه جویای کم و کاستی‌ها شد.

یکی از کارکنان اظهار کرد: این رویکرد دلسوزانه، پیگیرانه، پدرانه و توام با تواضع سردار باعث قوت قلب و درس آموزنده برای ما است که ارشد‌ترین مقام انتظامی کشور این گونه پای درد دل کارکنان می‌نشیند و درصدد رفع مشکلات و کاستی‌ها است.

طرح مطالبات و انتظارات کارکنان بخشی از این دیدار صمیمانه بود و سردار رادان که گویی با گوش جان صحبت‌ها را می‌شنید دستورات لازم را در خصوص درخواست‌های شفاهی و کتبی این عزیزان صادر کرد.

رصد نقاط کویری و مرزی استان سیستان و بلوچستان

سفر سردار رادان به سیستان و بلوچستان +عکس

سردار "احمدرضارادان" فرمانده کل انتظامی کشور در معیت هیئت همراه از نقاط کویری و مرزی استان بصورت هوایی بازدید کردند و در این بازدید فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان گزارشی از آخرین وضعیت امنیتی منطقه و محل استقرار و اختفای تروریست‌های جیش‌الظلم ارائه کرد.

حضور در جمع مسئولان و معتمدان شهرستان مهرستان

سفر سردار رادان به سیستان و بلوچستان +عکس

سردار "احمدرضا رادان" در ادامه سفر به شهرستان مهرستان، به دیدار جمعی از مسئولان، معتمدان و ریش سفیدان منطقه رفت و بیان داشت: با همکاری مردم و تلاش شبانه روزی حافظان امنیت در سطح کشور عزیزمان امنیت خوبی وجود دارد و باید شکرگزار این امنیت و وحدت بین اهل تسنن و شیعه باشیم که حاصل این همکاری و وحدت دشمن را نا امید کرده و نقشه‌های شومشان به خودشان برگشته است.

این مقام ارشد انتظامی کشور با اشاره به اینکه سران طوایف بایستی مصلحت اندیشی و دوراندیشی داشته باشند افزود؛ خوشبختانه وحدت و اتحاد مذاهب موجب شده تا دشمن نتواند خدشه‌ای به این مرز و بوم وارد کنند.

فرمانده کل انتظامی کشور خاطر نشان کرد: امنیت مهمترین نیاز ضروری یک جامعه است و پایداری آن مستلزم مشارکت و همراهی مردم می‌باشد و در این رابطه ریش سفیدان و معتمدان می‌توانند نقش به سزایی در تامین امنیت پایدار داشته و از بروز جرائم پیشگیری کنند.

دیدار با خانواده یکی از شهدای تروریستی تفتان

سفر سردار رادان به سیستان و بلوچستان +عکس

سردار "احمدرضا رادان" در سفر به استان سیستان و بلوچستان با حضور در منزل خانواده شهید نعمت نوری ضمن ادای احترام به مقام شامخ شهدا، بیان داشت؛ وقتی کسی امنیت و آرامش خود را فدای آسایش مردم کند، خداوند متعال پاداشی برای او در نظر می‌گیرد و در واقع شهادت هدیه‌ای از طرف خداوند است که نصیب مجاهدان عرصه نظم و امنیت می‌شود؛ هدیه‌ای که شایسته مجاهدان فی سبیل الله است.

فرمانده کل انتظامی کشور عنوان داشت؛ شهید نعمت اله نوری برای مجموعه انتظامی و خانواده خود افتخاری بزرگ است. او جزو کسانی قرار گرفت که خداوند او را انتخاب کرد و مدال افتخار شهادت را بر گردنش آویخت.

سردار رادان در این دیدار ضمن دلجویی از اعضای خانواده و چهار فرزند شهید نوری گفت: شما عزیزان که در محیط خانه و با دسترنج این همرزم عزیزمان بزرگ شده‌اید، بهتر از هر کسی شاهد خدمت ایثارگرانه این شهید عزیز بودید و از شما عزیزان می‌خواهم برای من و همرزمان پدر شهیدتان دعا کنید.

گفتنی است شهید نعمت نوری از شهدای حمله تروریستی تفتان سیستان و بلوچستان بود که در تاریخ پنجم آبان ماه سال جاری به خیل عظیم شهدا پیوست.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور