تیتر امروز

جنگی فراگیر یا توافق آتش‌بس/ تصویب بودجه ۱۴۰۴ و سیل اعتراضات/ آزادی ریجستری گوشی‌های آیفون
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

جنگی فراگیر یا توافق آتش‌بس/ تصویب بودجه ۱۴۰۴ و سیل اعتراضات/ آزادی ریجستری گوشی‌های آیفون

این چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
بخارایی:در قرن ۲۱، جنگ برای نجنگیدن است/ متولی: آقای بخارایی! شما باید موضع تان را صریحا اعلام کنید
گزارش اختصاصی دیدار از مناظره ای در دانشگاه امام صادق

بخارایی:در قرن ۲۱، جنگ برای نجنگیدن است/ متولی: آقای بخارایی! شما باید موضع تان را صریحا اعلام کنید

بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق، مناظره‌ای را با عنوان «نزاع ایران و اسرائیل تا کجا باید ادامه داشته باشد؟» با حضور سید علی متولی، دکترای علوم سیاسی و مدیر موسسه علم و سیاست اشراق و احمد بخارایی...

واکنش دختران و مسوولان به ماجرای لباس‌های موقتی تیم ملی فوتبال

پس گرفته شدن لباس های تیم ملی فوتبال جوانان دختران در پایان اردوها، موجی از انتقاد را در شبکه های مجازی شکل داد اما عوامل این تیم این کار را امری مرسوم می‌دانند.

کد خبر: ۲۶۹
۱۵:۵۹ - ۲۲ فروردين ۱۳۹۷
دیدار نیوز - کتایون خسرویار سرمربی تیم ملی فوتبال دختران جوان گفت:  چون بازیکنان زیادی به تیم ملی جوانان می آیند و می روند، فدراسیون برای تهیه لباس خیلی هزینه می کند، پس نمی شود بازیکن لباس را با خود به شهرش ببرد و آن را به دوستان و سایر نزدیکانش بدهد. چون وقتی دوباره به اردوی تیم ملی اضافه می‌شود لباس جدید می خواهد و این به معنی هزینه اضافه برای فدراسیون فوتبال  است.

وی در این مورد افزود: اشتباهی که بازیکنان داشتند این بود که گفتند لباس را به افراد دیگر می دهند در صورتی که چنین نیست و لباس ها برای خودشان است. بارها پیش آمده که لباس را به بازیکنان دادیم و از آنها خواستیم که با همین لباس ها و وسایل به اردوی بعدی بیایند اما آنها را گم کردند یا به کسی داده‌اند. پس بهتر است لباس‌ها را نگه داریم تا هم هزینه اضافی برای فدراسیون نداشته باشد و هم لباس‌ها شسته و در اردوی بعد دوباره به بازیکنان تحویل داده شود.

ریاضتی سرپرست تیم ملی جوانان نیز در این مورد گفت: در پایان اردوها لباس‌ها از بازیکنان پس گرفته می‌شود تا پس از شست و شو، در اردو و بازی بعدی به بازیکنان تحویل داده شود.

یکی از اعضای روابط عمومی فدراسیون فوتبال نیز در این باره به ایسنا گفت: هر دو یا سه هفته یک بار اردوی تیم ملی جوانان بانوان برگزار می‌شود و تهیه دوباره‌ی لباس در هر اردو هزینه های زیادی را برای فدراسیون فوتبال دارد. بازیکنان علاوه بر لباس بازی، یک لباس هتلی هم دارند که همیشه بعد از انجام مسابقات و اردوها به خودشان تحویل داده می‌شود.
 
این موضوع که عنوان شده لباس یک بازیکن به بازیکن دیگر داده می شود اصلا امکان ندارد. سایز و اندازه بازیکنان با هم فرق می‌کند. لباس ها در اختیار مرکز ملی فوتبال است که بعد از بازی‌ها آنها را از بازیکنان می‌گیرند و بعد از شست‌وشو در بسته بندی مخصوص در اختیار آن تیم قرار می‌دهند. در فدراسیون‌ها و تیم‌های کشورهای دیگر نیز این قانون وجود دارد، هر تیم ملی که تشکیل می‌شود بعد از اردوها و مسابقات لباس بازیکنانش را تحویل می‌گیرند و این کار مختص فدراسیون ایران نیست. نمونه بارز این موضوع چین بود که از هشتم فروردین در ایران کمپ زدند و بعد از دو مسابقه دوستانه با تیم ملی فوتسال کشورمان زمانی که بازیکنان ایران می‌خواستند لباس‌های آنها را یادگاری بگیرند، گفتند فقط همین یک دست لباس را دارند و باید آنها را برگردانند.

همچنین رفتار واحد مرکزی خبر و بازیکنی که در کلیپ منتشر شده به موضوع پس گرفتن لباسها اعتراض می‌کند از طرف روابط عمومی فدراسیون فوتبال شیطنت تلقی شد. 

روابط عمومی فدراسیون فوتبال در این باره توضیح داده است: خانم حمیدی که مصاحبه اش پخش  شد سال‌ها در لیگ و تیم ملی بازی کرده است، در آن مصاحبه هم حرف ایشان این بود که  از وقتی فوتبال بازی می کردم و عضو تیم ملی بودم این سیاست فدراسیون بوده است اما قسمتی از صحبت ایشان حذف شده و فقط بخش "سیاست فدراسیون است" پخش شده است. همچنین بازیکن معترض در اردویی که قبل از مسابقات سوچی روسیه برگزار شد، حضور داشت اما کادر تیم ملی احساس کرد که بازیکن دیگر از نظر فنی بهتر است و اسم این بازیکن از تیم خط خورد. 


ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی