تیتر امروز

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.
در گفت‌وگویی بیان کرد

خاطره هاشمی‌طبا از برخورد هاشمی‌ با وزیری که در دولت به او جسارت کرد

News Image Lead

رئیس سازمان تربیت بدنی در دولت سازندگی با بیان اینکه صبر و تحمل خصیصه بارز مرحوم هاشمی بود گفت: صبوری آیت الله هاشمی تا حدی بود که جسارت‌ها و تعرض‌ها را هم تحمل می کرد.

کد خبر: ۲۲۸۵۷
۰۹:۵۳ - ۰۳ فروردين ۱۳۹۸

دیدارنیوز-  مصطفی هاشمی طبا که به عنوان معاون رئیس جمهور طی ۸ سال در دولت سازندگی مسئولیت سازمان تربیت بدنی را بر عهده داشت به گفته خودش همواره در جلسات هیات دولت در صندلی کنار آیت الله هاشمی مستقر بود؛ همین حضور ۸ ساله در دولت سازندگی باعث شد با او به گفت و گویی درباه جلسات هیات دولت با مدیریت مرحوم آیت الله هاشمی بپردازیم.

مصطفی هاشمی طبا در تعریف خاطره ای از زمان ریاست جمهوری آیت الله هاشمی رفسنجانی با بیان اینکه یکی از خصیصه های آیت الله هاشی صبر و تحمل ایشان بود به خبرآنلاین گفت: شیوه رفتار ایشان در جلسات به گونه‌ای بود که نه تنها همه افراد حق اظهارنظر و بحث داشتند بلکه در مواردی شاهد بودیم که افراد در طرح نظرات خود جسارت‌هایی می کردند در حالی‌که ایشان در جایگاه رئیس دولت بودند.

وی ادامه داد: به خاطر دارم در جلسه‌ای از جلسات هیات دولت، موضوعی به بحث گذاشته شد و همه اعضای دولت و وزیر مربوطه نظر خود را مطرح کردند، در نهایت مرحوم آیت‌الله هاشمی با جمع بندی موضوع خطاب به وزیر مربوطه تاکید کردند که کار را با شرایط گفته شده پیگیری کنند.

معاون رئیس جمهور در دولت سازندگی، با بیان اینکه حافظه مرحوم هاشمی بسیار خوب بود، افزود: در جلسه بعدی آقای هاشمی پیگیر موضوع از وزیر مربوطه شدند که آن شخص هم به طرح موضوعات تکراری جلسات گذشته پرداخت؛ هرچه مرحوم هاشمی استدلال می‌کرد که توضیحات قانع کننده نیست اما وزیر مربوطه جمع بندی جلسه گذشته را نفی می‌کرد و حتی صدای خود را بالا برد و به نوعی به آیت الله هاشمی جسارت و اعتراض کرد با این مضمون که "جمع بندی شما غلط است و شما متوجه نیستید" این در حالی بود که همه اعضای دولت درباره موضوع اظهارنظر کرده بودند و جمع بندی نظر همه بود.

هاشمی طبا با بیان اینکه جسارت وزیر مربوطه به آیت الله هاشمی غیرقابل تحمل بود، گفت: من که به عنوان معاون رئیس جمهور کنار دست ایشان بودم سرم را نزدیک برده و به مرحوم هاشمی گفتم اگر جای شما بودم نه تنها ایشان را از جلسه امروز اخراج می کردم بلکه اعلام می کردم برای دفعات بعد هم حق ورود به جلسات هیات دولت را ندارند.

معاون رئیس جمهور در دولت سازندگی ادامه داد: اما آقای هاشمی رو به من گفتند نه اصلا این طور نیست، بگذارید حرف شان را بزنند، ما تحمل شنیدن آن را داریم بنابراین هیچ عکس‌العملی از خود نشان ندادند و فقط در انتها به وزیر تاکید کردند که موارد را طبق جمع‌بندی در دستور کار قرار دهند و در واقع وزیر را موظف به پیگیری کردند.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور