تیتر امروز

دلار برمی‌گردد، اما اعتماد نه!/ انفجار در شریان اقتصاد ایران/ گشایش اقتصادی یا توهم موقت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

دلار برمی‌گردد، اما اعتماد نه!/ انفجار در شریان اقتصاد ایران/ گشایش اقتصادی یا توهم موقت؟

این سیزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا

این نودمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

محرز: محل استقرار اتوبوس‌های ایدز در سطح شهر را اعلام کنید!

رییس مرکز تحقیقات ایدز کشور ضمن تکذیب اظهارات مسئولان وزارت بهداشت، بر توقف فعالیت اتوبوس‌های ایدز در سطح شهر تاکید کرد.

کد خبر: ۱۹۸۶
۱۲:۰۶ - ۰۱ خرداد ۱۳۹۷

دیدارنیوز - مینو محرز (رئیس مرکز تحقیقات ایدز کشور) در واکنش به اظهارات اخیر رییس مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت بهداشت مبنی بر اینکه فعالیت «اتوبوس‌های ایدز» متوقف نشده و اطلاع‌رسانی در این زمینه ادامه دارد، تاکید کرد: همانطور که پیش از این گفتم؛ فعالیت اتوبوس‌های ایدز متوقف شده است و اگر به گفته برخی این اتوبوس‌ها همچنان در شهرها فعال هستند آنها را نشان بدهند.

رئیس مرکز تحقیقات ایدز کشور گفت: زمانی که این طرح اجرا شد؛ چند بنر نیز در اطراف اتوبوس‌ها نصب شد و برخی داد و هوار کردند که این اتوبوس باعث ترویج فساد است. اگرچه وزارت بهداشت از این اتوبوس‌‌ها حمایت کرد، چرا که نیاز به جایی بود که کیت‌های وزارت بهداشت تست‌های مربوط به افرادی که مشکوک به ایدز بودند را انجام دهند و جایی باشد که مردم با خیال راحت تست بدهند، اما در نهایت تاکید می‌کنم که این طرح متوقف شد.

محرز در ادامه گفت: با وجود حمایت وزارت بهداشت، یک اتوبوس ایدز هم در سطح شهر وجود ندارد، این اتوبوس‌ها در همان ابتدای اجرای طرح جمع‌آوری شد با این منطق که این اتوبوس‌ها فساد را ترویج می‌کنند

رئیس مرکز تحقیقات ایدز کشور تاکید کرد که این اتوبوس‌ها هزینه‌ای برای شهر نداشت و توسط شهرداری راه‌اندازی شده بود؛ همچنین کیت‌های تست ایدز نیز از طرف وزارت بهداشت به صورت مجانی در اختیار این اتوبوس‌ها قرار گرفته بود و وزارت بهداشت هم باید از این طرح استقبال می‌کرد، اما مشخص نیست که چرا این طرح متوقف شده است، البته کسانی که در مقابل این طرح‌ها می‌ایستند می‌توانند جلوی خیلی‌ها را بگیرند.
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها