تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.

انتقال قدرت در ونزوئلا، موضوع گفتگوی تلفنی موگرینی و پامپئو

فدریکا موگرینی، رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا در گفت وگوی تلفنی با مایک پامپئو، وزیر امور خارجه آمریکا درمورد تلاش‌ها به منظور اجرای یک انتقال دموکراتیک قدرت در کشور بحران زده ونزوئلا صبحت کردند.

کد خبر: ۱۹۶۶۱
۱۲:۰۰ - ۱۰ بهمن ۱۳۹۷

دیدارنیوز - سرویس اقدام خارجی اتحادیه اروپا در بیانیه‌ای اعلام کرد: آنها در خصوص تحولات سیاسی اخیر در ونزوئلا و تلاش برای یک انتقال صلح آمیز و دموکراتیک قدرت در این کشور به بحث پرداختند. آنها در عین حال توافق کردند در هفته‌های آینده با یکدیگر ارتباطشان را حفظ کنند.

این گفت و گو در حالی انجام شد که چند روز پیش به دنبال برگزاری تظاهراتی در ونزوئلا بحران این کشور وارد مرحله جدیدی شد و در جریان این تظاهرات خوان گوایدو، رئیس کنگره ملی این کشور خودش را "رئیس جمهور موقت" اعلام کرد و ریاست جمهوری نیکولاس مادورو را "غیرقانونی" دانست.

این اقدام گوایدو با استقبال کشورهای غربی شامل آمریکا و انگلیس قرار گرفت. اما مادورو تاکید کرد که او همچنان رئیس جمهور ونزوئلا محسوب می‌شود و رهبر مخالفان را "عروسک خیمه شب بازی آمریکا" دانست. مادورو همچنین واشنگتن را متهم به سازماندهی کودتا در ونزوئلا کرد.

تعدادی از کشورهای آمریکای لاتین نیز گوایدو را به عنوان رئیس جمهور موقت ونزوئلا به رسمیت شناختند.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها