تیتر امروز

مصطفی آب روشن: با فعال شدن مکانیسم ماشه طبقه متوسط جامعه به فقر نزدیک شده یا سقوط می‌کند/ناامنی مزمن یقه جامعه را می‌گیرد/ بازگشت اسنپ بک یعنی انزوای اجتماعی
گفت و گوی دیدار با یک جامعه شناس به بهانه فعال شدن مکانیسم ماشه

مصطفی آب روشن: با فعال شدن مکانیسم ماشه طبقه متوسط جامعه به فقر نزدیک شده یا سقوط می‌کند/ناامنی مزمن یقه جامعه را می‌گیرد/ بازگشت اسنپ بک یعنی انزوای اجتماعی

موضوع پر اهمیت فعال شدن مکانیسم ماشه و اثرات اجتماعی آن ما را برآن داشت تا در گفت و گو با مصطفی آب روشن استاد دانشگاه و جامعه شناس لایه های آشکار و پنهان این موضوع را بررسی کنیم.
ساعات سرنوشت‌ساز برای ایران/ تصمیم بزرگ ایران؛ جنگ يا صلح/ دستیابی به اطلاعات محرمانه اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ساعات سرنوشت‌ساز برای ایران/ تصمیم بزرگ ایران؛ جنگ يا صلح/ دستیابی به اطلاعات محرمانه اسرائیل

این صد و نوزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عباس یاری، منتقد سینمایی: مستند ریحانه، راوی و گویای چندگانگی و ریاکاری آدم‌هاست
گزارش خبرنگار دیدار از اکران خصوصی یک مستند

عباس یاری، منتقد سینمایی: مستند ریحانه، راوی و گویای چندگانگی و ریاکاری آدم‌هاست

مسعود پیوسته، خبرنگار دیدارنیوز درباره اکران خصوصی مستند «ریحانه» و نقد و بررسی آن در حضور اهالی سینما و فرهنگ و رسانه گزارشی تهیه کرده که در ادامه می‌خوانید.
سلیمی، عضو هیات رئیسه مجلس مطرح کرد

ایران بزرگ قابل تهدید نیست و استقلال خود را معامله نمی‌کند

علیرضا سلیمی، نماینده مجلس در واکنش به فعال شدن مکانیسم ماشه نوشت: ایران بزرگ قابل تهدید نیست و استقلال خود را معامله نمی‌کند.

کد خبر: ۱۹۰۵۷۱
۱۳:۰۷ - ۰۵ مهر ۱۴۰۴

ایران بزرگ قابل تهدید نیست و استقلال خود را معامله نمی‌کند

دیدارنیوز: عضو هیات رئیسه مجلس با اشاره به فعال سازی مکانیسم ماشه ضمن تاکید بر اینکه ایران قابل تهدید نیست، گفت که با تکیه بر اتحاد ملی، با اقتدار از این شرایط عبور خواهیم کرد.

علیرضا سلیمی نماینده تهران در واکنش به اقدام غیرمسئولانه سه کشور اروپایی در سوء استفاده از سازوکار حل اختلاف برجام برای بازگرداندن قطعنامه‌های لغو شده شورای امنیت سازمان ملل، در مطلبی در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:

«اقدام غیرقانونی سه کشور اروپایی نشان داد:

۱- اروپا هیچ استقلالی از خود ندارد و بله قربان‌گوی آمریکا و فرقه خون‌ریز صهیونیستی است.

۲- نظامات بین‌المللی ابزاری برای زورگویی هستند.

۳- ایران بزرگ قابل تهدید نیست و استقلال خود را معامله نمی‌کند.

۴- ایران با تکیه بر اتحاد مقدس ملی و توان و ظرفیت عظیم خود با اقتدار از این شرایط عبور خواهد کرد.

۵- مذاکره با غرب فریبکار و نیرنگ باز جز شرطی کردن اقتصاد کشور هیچ سودی ندارد.»

شب گذشته اعضای شورای امنیت سازمان ملل متحد قطعنامه پیشنهادی روسیه و چین برای تمدید قطعنامه ۲۲۳۱ و تعویق ۶ ماهه بازگشت تحریم‌های ایران را رد کردند.

سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه پس از نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد، گفت: موضع ایران درباره اسنپ‌بک روشن است؛ این اقدام غیرقانونی، بی‌اعتبار و فاقد وجاهت است. حملات نظامی شکست خورده‌اند. اسنپ‌بک نیز شکست خواهد خورد. تنها راه‌حل، گفت‌وگوست. برجام این را ثابت کرده است. ایران هرگز در برابر فشار سر خم نخواهد کرد. ما تنها به احترام پاسخ می‌دهیم. انتخاب روشن است، تشدید تنش یا دیپلماسی. مسئولیت بر عهده کسانی است که تعهدات خود را نقض کرده و حقوق بین‌الملل را تضعیف کرده‌اند.

همچنین در پی اقدام غیرمسئولانه سه کشور اروپایی در سواستفاده از سازوکار حل اختلاف برجام برای بازگرداندن قطعنامه‌های لغو شده شورای امنیت سازمان ملل، سفرای جمهوری اسلامی ایران در آلمان، فرانسه و انگلیس برای مشورت به تهران فراخوانده شدند.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۰۵ مهر
امروز شنبه ۰۵ مهر
امروز شنبه ۰۵ مهر
امروز شنبه ۰۵ مهر