تیتر امروز

مذاکره، بدون دیکته شرایط/ ترور فرمانده نظامی حزب‌الله با اطلاع آمریکا/ ایران همچنان تشنه باران
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره، بدون دیکته شرایط/ ترور فرمانده نظامی حزب‌الله با اطلاع آمریکا/ ایران همچنان تشنه باران

این صد و سی و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
سیدحسین مرعشی: گفت‌و‌گو‌های تاکتیکی ایران و آمریکا به بن‌بست رسیده/ تخطئه و پیگرد قضایی، روش مناسبی برای تعامل سیاسی نیست/ اکثریت ایرانیان، موافق ساخت بمب اتم هستند!
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی ایران 

سیدحسین مرعشی: گفت‌و‌گو‌های تاکتیکی ایران و آمریکا به بن‌بست رسیده/ تخطئه و پیگرد قضایی، روش مناسبی برای تعامل سیاسی نیست/ اکثریت ایرانیان، موافق ساخت بمب اتم هستند!

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ سیدحسین مرعشی، دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی و فعال سیاسی اصلاح‌طلب رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
روس‌ها دست از جنگ و اشغالگری برنمی‌دارند

حملات روسیه به اوکراین؛ ۲ کشته و ۳۳ زخمی

در پی حملات شبانه روسیه در مناطق خارکیف، دنیپروپتروفسک، سومی و خرسون اوکراین، دست‌کم دو نفر کشته و ۳۳ تن زخمی شده‌اند.

کد خبر: ۱۸۹۰۸۲
۱۹:۵۲ - ۰۳ شهريور ۱۴۰۴

حملات روسیه به اوکراین؛ ۲ کشته و ۳۳ زخمی

دیدارنیوز: به گفته مقامات محلی، در حملات روسیه به اوکراین دست‌کم دو نفر کشته و ۳۳ تن زخمی شدند. این حملات شبانه در مناطق خارکیف، دنیپروپتروفسک، سومی و خرسون انجام شد.

اولگ سینیهوبوف، فرماندار خارکیف اعلام کرد که در حمله به شهر کوپیانسک یک فرد سالخورده کشته و دو نفر دیگر زخمی شدند. در روستای دروبیشو در منطقه دنیپروپتروفسک نیز یک نفر کشته و سه نفر زخمی شدند. حملات دیگر در منطقه سومی ۱۰ زخمی و در استان خرسون سه زخمی برجای گذاشت.

نیرو‌های روسیه ۴۳ شهر و روستا از جمله مرکز استان را هدف قرار دادند.

در مجموع، نیرو‌های اوکراینی ۷۶ فروند از ۱۰۴ پهپاد، از جمله پهپاد‌های انتحاری ایرانی شاهد را که روسیه در طول شب پرتاب کرده بود، سرنگون کردند.

اوکراین می‌گوید روسیه از زمان آغاز جنگ تاکنون یک میلیون و ۷۶ هزار و ۹۴۰ سرباز خود را از دست داده است.

این حملات در حالی رخ داد که اوکراین سالگرد روز استقلال خود را گرامی داشت و در حالی صورت گرفت که تلاش‌های دیپلماتیک برای پایان دادن به جنگ تمام‌عیار روسیه علیه همسایه‌اش، جنگی که اکنون وارد چهارمین سال خود شده، شدت گرفته است.

نشست‌هایی که در آن دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، با ولادیمیر پوتین، همتای روسی‌اش، و ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهوری اوکراین، گفت‌و‌گو کرده بود، اکنون متوقف شده است.

ترامپ کوشیده است دیداری میان روسای جمهوری روسیه و اوکراین ترتیب دهد، هرچند اذعان کرده که گرد هم آوردن این دو رهبر کار دشواری است. زلنسکی روز یکشنبه گفت دیدار با ولادیمیر پوتین «مؤثرترین راه پیش رو» برای پایان دادن به جنگ مسکو خواهد بود.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۰۵ آذر
امروز چهارشنبه ۰۵ آذر
امروز چهارشنبه ۰۵ آذر
امروز چهارشنبه ۰۵ آذر