تیتر امروز

پایان جنگ با توافق حماس و اسرائیل/ ظریف: طراحی معامله عزتمندانه با آمریکا/ نیروهای نامحسوس برای رصد شهروندان
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پایان جنگ با توافق حماس و اسرائیل/ ظریف: طراحی معامله عزتمندانه با آمریکا/ نیروهای نامحسوس برای رصد شهروندان

این صد و بیست و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
«اقتصاد ایران در چنگال تفکرات و سیاست‌های ضد توسعه!»
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «اقتصاد پلاس» با مرتضی افقه؛ اقتصاددان

«اقتصاد ایران در چنگال تفکرات و سیاست‌های ضد توسعه!»

در برنامه «اقتصاد پلاس»، سید مرتضی افقه، استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز و تحلیلگر مسائل اقتصادی، با تاکید بر نقش کلیدی نیروی انسانی در توسعه کشور، هشدار داد که ایران حتی با منابع طبیعی...
جواد میری: در جنگ ۱۲ روزه این «مردم» بودند که تصمیم به تغییر نظام نگرفتند/ «حسینیه» کردن «کاخ سفید» به کجا رسید؟/ چند درصد از کسانی که ژست انقلابی می‌گیرند، وضعیت مردم را درک می‌کنند؟
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس:

جواد میری: در جنگ ۱۲ روزه این «مردم» بودند که تصمیم به تغییر نظام نگرفتند/ «حسینیه» کردن «کاخ سفید» به کجا رسید؟/ چند درصد از کسانی که ژست انقلابی می‌گیرند، وضعیت مردم را درک می‌کنند؟

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه های خود به سراغ سید جواد میری استاد دانشگاه و جامعه شناس رفت؛ او در این برنامه از تاثیرات مکانیسم ماشه بر جامعه و آینده ایران گفت.
دبیر کل سازمان ملل خواستار آتش‌بس فوری شد

واکنش‌ها به تهاجم اسرائیل برای اشغال غزه

در واکنش به آغاز اولین مرحله از تهاجم اسرائیل برای اشغال شهر غزه، آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد خواستار آتش‌بس فوری در این باریکه شد.

کد خبر: ۱۸۸۹۱۵
۱۲:۰۶ - ۳۰ مرداد ۱۴۰۴

واکنش‌ها به تهاجم اسرائیل برای اشغال غزه

دیدارنیوز: آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد روز پنج‌شنبه پس از آغاز اولین مرحله از تهاجم اسرائیل برای تصرف شهر غزه، خواستار آتش‌بس فوری در این باریکه شد.

گوترش که برای شرکت در «کنفرانس بین‌المللی توکیو برای توسعه آفریقا» به ژاپن سفر کرده، گفت: «رسیدن به آتش‌بس فوری در غزه، امری حیاتی است. این آتش‌بس برای جلوگیری از مرگ و ویرانیِ بیشتر که این عملیات نظامی به بار خواهد آورد، ضروری است.»

گوترش خواستار آزادی بی‌قید و شرط گروگان‌های اسیر در دست حماس شد. او همچنین از اسرائیل خواست تا تصمیم خود برای گسترش شهرک‌سازی‌های «غیرقانونی» در کرانه باختری را لغو کند.

طرح شهرک‌سازی‌های جدید اسرائیل هفته گذشته اعلام شد و روز چهارشنبه نیز چراغ سبز کمیسیون برنامه‌ریزی وزارت دفاع را دریافت کرد.

وزارت امور خارجه تشکیلات خودگردان فلسطینی اعلام کرد که این ساخت و ساز، جوامع فلسطینی ساکن در این منطقه را منزوی کرده و احتمال عملی شدن راه‌حل «دو کشور» را ضعیف می‌کند.

حماس؛ عملیات اسرائیل بی‌توجهی آشکار به تلاش‌های میانجی‌گران است

گروه شبه‌نظامی حماس نیز در بیانیه‌ای اعلام کرد که طرح‌های نظامی اسرائیل برای فتح شهر غزه، نشان‌دهنده «بی‌توجهی آشکار» دولت آن به تلاش‌ها برای برقراری آتش‌بس و آزادی گروگان‌ها است.

در این بیانیه آمده است: «خبری که امروز از سوی ارتش اشغالگر تروریستی اعلام شد؛ مبنی بر آغاز عملیات علیه شهر غزه و نزدیک به یک میلیون نفر از ساکنان و آوارگان آن، نشان‌دهنده بی‌توجهی آشکار به تلاش‌های میانجی‌گران است.»

اسرائیل ده‌ها هزار نیروی ذخیره ارتش را فراخوانده است و با وجود انتقادات بین‌المللی از این عملیات، همچنان به طرح خود برای تصرف بزرگترین منطقه شهری در غزه ادامه می‌دهد.

اسرائیل در حال حاضر حدود ۷۵ درصد از نوار غزه را در اختیار دارد.

جنگ غزه در ۷ اکتبر ۲۰۲۳ میلادی آغاز شد؛ زمانی که افراد مسلح به رهبری حماس به مناطق جنوبی اسرائیل حمله کردند و حدود ۱۲۰۰ نفر عمدتا غیرنظامی را کشتند و ۲۵۱ نفر از جمله کودکان را گروگان گرفتند.

به گفته تشکیلات بهداشتی غزه که تحت کنترل حماس است، حمله نظامی اسرائیل به این منطقه باعث کشته شدن دست‌کم ۶۰ هزار فلسطینی شده است.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۸ مهر
امروز جمعه ۱۸ مهر
امروز جمعه ۱۸ مهر
امروز جمعه ۱۸ مهر