تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
در ملاعام صورت گرفت

دادگستری فارس: عامل جنایت در لارستان اعدام شد

با اعلام قوه قضائیه، یکی از عوامل قتل فجیع ۴ عضو یک خانواده در شهر بیرم لارستان سحرگاه امروز سه‌شنبه، ۲۸ مردادماه در محل وقوع جنایت و در ملاء عام به دار مجازات آویخته شد.

کد خبر: ۱۸۸۷۷۹
۰۸:۴۶ - ۲۸ مرداد ۱۴۰۴

دادگستری فارس: عامل جنایت در لارستان اعدام شد

دیدارنیوز: یکی از عوامل قتل فجیع ۴ عضو یک خانواده در شهر بیرم لارستان سحرگاه امروز اعدام شد.

به نقل از رسانه قوه قضائیه، رئیس کل دادگستری استان فارس با اعلام این خبر گفت: مرد جنایتکاری که امروز پس از طی شدن کامل فرایند قضایی، مطابق رأی قطعی دادگاه کیفری یک استان فارس به سزای عمل خود رسید در مهر ماه سال گذشته با همدستی همسرش؛ مادر و سه فرزند یک خانواده را به طرز فجیعی به قتل رساندند.

سید صدراله رجایی نسب با بیان اینکه انگیزه این زوج جوان از قتل اعضای این خانواده سرقت بود، گفت: پس از وقوع این قتل فجیع عوامل این جنایت که اقدام به ربودن فرزند چهارم خانواده کرده بودند با اقدام سریع نیروی انتظامی دستگیر شدند.

رئیس کل دادگستری استان فارس همچنین به طی شدن فرایند تحقیقات و صدور کیفرخواست در دادسرای لارستان و رسیدگی به اتهامات متهمان در شعبه ۵ دادگاه کیفری یک استان فارس در سریع‌ترین زمان ممکن مطابق آیین دادرسی کیفری اشاره کرد و افزود: پس از صدور رأی نخستین مبنی بر قصاص هر دو متهم، پرونده با اعتراض وکلای متهمان در دیوان عالی کشور نیز بررسی شد و حکم قصاص هر دو متهم مورد تأیید این مرجع عالی قضایی قرار گرفت.

رئیس شورای قضایی استان فارس همچنین از اجرای حکم عامل دیگر این قتل در روز‌های آتی خبر داد و تصریح کرد: حکم قصاص متهم دیگر این پرونده که همسر متهم ردیف اول است در زندان و با حضور اولیاء دم اجرا خواهد شد.

وی در پایان افزود: طمع و سوء استفاده قاتلان از اعتماد این خانواده فرهنگی باعث رقم خوردن یکی از تلخ‌ترین جنایت‌های سال‌های اخیر شد.

گفتی است در مهرماه سال ۱۴۰۳ یک زن و شوهر جوان با انگیزه سرقت از منزل یک خانواده بیرمی، زن خانواده و سه فرزندش را به قتل رساندند.

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
عقیلی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۴۵ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۲
0
0
در جامعه‌ای که عدالت باید ستون اصلی آن باشد، عملکرد برخی قضات در دادگاه تجدید نظر فارس و شعبه دوم عمومی حقوقی لارستان نگرانی‌های جدی را برانگیخته است. برخی تصمیمات قضایی نه‌تنها با اصول حقوقی و انصاف هم‌خوانی ندارند، بلکه گاه به‌گونه‌ای اتخاذ می‌شوند که گویی خود قاضی در جایگاه متهم نشسته است.
رفتارهایی چون صدور احکام غیرمنطقی، بی‌توجهی به مستندات روشن، و برخوردهای تحقیرآمیز با اصحاب دعوا، نه‌تنها اعتماد عمومی را نسبت به دستگاه قضایی سلب می‌کند، بلکه زمینه‌ساز گسترش فساد و بی‌عدالتی در سطوح مختلف جامعه می‌شود.
عقیلی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۵۳ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۲
0
0
وقتی عدالت قربانی بی‌توجهی می‌شود

در پرونده‌ای مربوط به طلاق در دادگاه لار، قاضی محترم بدون توجه به اصول دادرسی، اعلام کرد که "در پرونده طلاق شهادت شهود لازم نیست"؛ در حالی که طرف مقابل ادعا کرده بود که از خانه بیرونش کرده‌اند، اما هیچ دلیلی برای اثبات این ادعا ارائه نکرد. شاهدی که از سوی من معرفی شده بود، اظهار داشت که همان خانم با او تماس گرفته و خواسته که شهادت ندهد—آیا این خود نشانه‌ای از ترس از حقیقت نیست؟

اما دردناک‌تر آن‌که در دادگاه تجدید نظر فارس نیز، به‌جای اصلاح بی‌عدالتی، دوباره ظلمی دیگر بر من روا شد. گویی برخی از قضات نه برای اجرای عدالت، بلکه برای تثبیت بی‌عدالتی پشت میز قضا نشسته‌اند.

عدالت فقط واژه‌ای در سربرگ دادگاه نیست؛ باید در رفتار، تصمیم و وجدان قضات جاری باشد. وقتی قاضی چشم بر حقیقت ببندد، قربانی نه فقط یک فرد، بلکه اعتماد عمومی به کل دستگاه قضایی است.
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها